La unele omvuri exista acest sistem insa este oarecm inuti, 5 lei 3 minute fara spuma activa si fara posibilatatea spalari cu burete/galeata cu apa fara de care masina ramane semnificativ murdara.
Asa ca va intreb pe voi daca stiti astfel de spalatorii unde ai acces la un aparat cu presine si sa poti spala apoi cu burete/galeata.
De ce intreb asta? Pentru ca imi face placere sa o spal si pentru ca cei de la spalatorii nu o fac prea bine si iti mai fac si surprize uneori.
Spalatorie auto cu autoservire
- bongo
- Numar Inmatriculare: B777BNG
- vladut_v
Re: Spalatorie auto cu autoservire
E bunicel automatul de la OMV/PetromV daca masina este numai prafuita. Altfel cele 3 minute sunt extrem de scurte pentru a folosi si detergent, care vine cu intarziere si se opreste cu intarziere. Singurul avantaj aici, este ca ai apa calda (sau ar trebui sa ai). Multi baga 2 fise x 5 RON, pentru a avea timp si pentru clatirea detergentului. Nu e spuma activa.
Insa la 10 RON sunt spalatorii care, de regula in afara orelor de varf, sau prin promotii, iti ofera spalatul exterior de calitate, cu inmuiere jeg, spuna activa, laveta, sters pragurile, chiar si spalat covorasele. E cea mai buna si cea mai comoda solutie.
Pe timp de vara, urmatoarea solutie ajantajoasa ar fi spalatul la jet in benzinariile MOL. Ultima oara era 7 sau 7.5 RON, jetonul de 10 minute de jet + detergent. Poti sa faci 5 ture de masina linistit, n-ai ce face in 10 minute. Sistemul este net superior in statiile MOL modernizate recent, in ultimii 2 ani. Lancea de stropit are si perie in varf pentru insistat pe zone murdare. Dar nu se ofera apa calda.
Insa la 10 RON sunt spalatorii care, de regula in afara orelor de varf, sau prin promotii, iti ofera spalatul exterior de calitate, cu inmuiere jeg, spuna activa, laveta, sters pragurile, chiar si spalat covorasele. E cea mai buna si cea mai comoda solutie.
Pe timp de vara, urmatoarea solutie ajantajoasa ar fi spalatul la jet in benzinariile MOL. Ultima oara era 7 sau 7.5 RON, jetonul de 10 minute de jet + detergent. Poti sa faci 5 ture de masina linistit, n-ai ce face in 10 minute. Sistemul este net superior in statiile MOL modernizate recent, in ultimii 2 ani. Lancea de stropit are si perie in varf pentru insistat pe zone murdare. Dar nu se ofera apa calda.
C4 1.6i 16V Berlina
- bongo
- Numar Inmatriculare: B777BNG
Re: Spalatorie auto cu autoservire
La omv era apa calda, usor fierbine, putere are jetul dar orice putere ar avea nu se curata fara burete, mai ales pe a mea care e alba se vedea oribil. La orice mol gasesc spalatorie dasta?