Salonic

Calatorii auto si nu numai, locuri vizitate, locuri recomandate, etc...
Scrie răspuns
gonty
Profu'
Numar Inmatriculare: IS96DEA

Salonic

Mesaj de gonty »

Am fost intr-o tura foarte scurta pana in Salonic, la o conferinta. Despre cum s-a comportat Citronelul, vedeti in "jurnal de bord".
Impresii:
- proaste spre foarte proaste. Salonicul seamana cu Bucurestiul nostru prea iubit, dar cu 5 grade temperatura mai sus :evil:
- hoteluri scumpe: camera de camin cu 3 paturi si AC puturos - de abia fasaia ventilatorul, la 2 stele, fara mic dejun, fara internet, frigider = 50 euroi pe noapte :shock:
- hartile de pe IGO si MIOMAP sunt varza pe Bulgaria si Grecia
- cu exceptia uleiului de masline extra virgin, preturile sunt mult mai mari

Concluzia:
Decat sa ma duc in concediu in Grecia, mai bine stau acasa, sau, mai bine, le fac o vizita vecinilor bulgari :lol:
C4 2.0 HDI, SX Pack, bixenon directionale, pavilion vitrat
gonty
Profu'
Numar Inmatriculare: IS96DEA

Re: Salonic

Mesaj de gonty »

gonty scrie:Am fost intr-o tura foarte scurta pana in Salonic, la o conferinta. Despre cum s-a comportat Citronelul, vedeti in viewtopic.php?t=276.
Impresii:
- proaste spre foarte proaste. Salonicul seamana cu Bucurestiul nostru prea iubit, dar cu 5 grade temperatura mai sus :evil:
- hoteluri scumpe: camera de camin cu 3 paturi si AC puturos - de abia fasaia ventilatorul, la 2 stele, fara mic dejun, fara internet, frigider = 50 euroi pe noapte :shock:
- hartile de pe IGO si MIOMAP sunt varza pe Bulgaria si Grecia
- cu exceptia uleiului de masline extra virgin, preturile sunt mult mai mari

Concluzia:
Decat sa ma duc in concediu in Grecia, mai bine stau acasa, sau, mai bine, le fac o vizita vecinilor bulgari :lol:
C4 2.0 HDI, SX Pack, bixenon directionale, pavilion vitrat
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

-am fost in salonic , bulevardul principal este un fel de magheru , numai ca e mult mai ingust
-eu am stat la un hotel de 3 stele si am platit acum 3 ani 60 de euro , camera de 3 paturi , AC ,si super curat (nu luxos ci ff curat )
-caldura e insuportabila , mai cald cu 4-5 grade decat la noi
-mare grija sunt ffff multi motociclisti si scooteristi asa ca mare grija la schimbatul benzilor
-am si poze :D , uitati-va la trafic dupa ce a fost oprit ptr 10-15 minute ,din cauza faptului ca a trecut flara olimpica prin Salonic (era in anul 2004 cu jocurile olimpice)
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Calatorii (Auto), vacante, etc”