C4 anvelope iarna

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns
juv3na

C4 anvelope iarna

Mesaj de juv3na »

Salutare,

va rog sa-mi spuneti daca e ok sa-mi pun anvelope de iarna dimensiunea 17 toli? :help

Mentionez ca cele de vara sunt tot de 17 ( 205-50-R17) si as dori sa am aceleasi dimensiuni pe cele de iarna. :)

...ceva recomandari la anvelope..voi ce marci folositi? :!:
cos76
Marca si model masina: C4 1.6 VTI Exclusive 2012

Re: C4 anvelope iarna

Mesaj de cos76 »

Din cate stiu dimensiunea anvelopelor recomandate este trecuta atat in carte de identitate a vehicului cat si in certificatul de inmatriculare.
Eu am avut C4 cu motorizare 1.4 benzina si nu aveam in carte si nici in talon trecuta dimensiunea de anvelope pe 17 ci doar pe 15 si 16, asa incat depinde de ce ai trecut in cartea masinii si/sau in talon.
EX: C4 Coupe 1.4 Gris fer
ORGA 11140/9 May 2007
Comming soon: New C4/New C5
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

4 anvelope bune de iarna pe 17 , costa probabil cat un set complet de roti pe 15..
Dar da, poti pune pe 17 atat timp cat ai roti pe 17 :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
horas

Mesaj de horas »

juv3na scrie:Salutare,

va rog sa-mi spuneti daca e ok sa-mi pun anvelope de iarna dimensiunea 17 toli? :help

Mentionez ca cele de vara sunt tot de 17 ( 205-50-R17) si as dori sa am aceleasi dimensiuni pe cele de iarna. :)

...ceva recomandari la anvelope..voi ce marci folositi? :!:
Pe 17 ... ai bani nenica :D
Eu mi-am pus anultrecut de 15 cu jante tabla originale Citroen.
Jantele + usb box 500 lei mega oferta , anvelopele Goodyear Ultragrip 8 noi noute 280 lei bucata.
Sunt niste anvelope super tari si le recomand cu caldura .
Proba am facut-o anul trecut cu anvelopele se comporta exemplar pe zapada si umed.
Nu zumzaie la viteze etc.
Sunt facute in Polonia.
Daca vrei poti sa iei Dunlop WinterSport 4D.Astea am vazut ca pe 16 vin Made in Germany dar sunt vreo 430 lei bucata.

Goodyear si Dunlop sunt aceeasi companie.

Oricum nu iti recomand SH pentru ca daca sunt imbatranite chiar daca au carne pe ele nu sunt bune de nimic iarna.
Pentru ca dupa 4-5 ani anvelopa de iarna se intareste si devine albicios materialul.

bafta la cautari.
CITROEN C4 1.6 16V SX VTR
Silviu Mustata

Mesaj de Silviu Mustata »

Am luat sezonul trecut niste "turcisme" LASSA Snoways Era si sunt foarte multumit. Pretul este in jur de 70% din cel al celor de "brand" si am trecut fara probleme prin zapada adunata pana la pragurile masinii pe stradutele laterale si am mers cu 150 km/h pe sosea uscata foarte bine (se comporta bine si la umezeala). Sincer mi-am schimbat parerea despre turci. Cele de vara sunt "vestitele" Michelin Energy care au venit din fabrica odata cu masina si care au avut de la inceput caile de rulare turnate in forma de sinusoida.
Fost posesor Citroen C4 1.6 SX Vti 122 CP Pack Confort+Siguranta
horas

Mesaj de horas »

orice anvelopa este buna in primul si al doilea an. avantajele anvelopelor premium este calitatea materialului si felul in care se comporta in timp si la rulare.
lassa am avut pe dube la firma erau cargo si de vara mi s-au parut foarte proaste oamenii s-au plans de ele.
le-am schimbat cu Continental si au deja 70.000km si mai duc o vara doua.
Din experienta recomand anvelope premium sau care sunt pe primele 4 locuri constant in diverse teste gen ADAC.

oricum e de preferat o anvelopa noua de iarna oricare ar fi ea decat una second.

Sent from Android device using Tapatalk 2
CITROEN C4 1.6 16V SX VTR
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

juv3na scrie: ... voi ce marci folositi ? :!:
Folosesc Nokian WR 205/50 R17 93V dar nu cred ca se mai fabrica, au fost inlocuite de modelul WR2 cu profil asimetric. Niste incaltari foarte bune, de la mama frigurilor din Finlanda, nimic de reprosat.
C4 1.6i 16V Berlina
Silviu Mustata

Mesaj de Silviu Mustata »

horas scrie:orice anvelopa este buna in primul si al doilea an. avantajele anvelopelor premium este calitatea materialului si felul in care se comporta in timp si la rulare.
lassa am avut pe dube la firma erau cargo si de vara mi s-au parut foarte proaste oamenii s-au plans de ele.
le-am schimbat cu Continental si au deja 70.000km si mai duc o vara doua.
Din experienta recomand anvelope premium sau care sunt pe primele 4 locuri constant in diverse teste gen ADAC.

oricum e de preferat o anvelopa noua de iarna oricare ar fi ea decat una second.

Sent from Android device using Tapatalk 2
Este posibil, nu am folosit Lassa de vara, insa am folosit Good Year de vara facute in Turcia fara probleme insa nu m-au impresionat (cauciucul cam dur, mai ales primavara si toamna), insa acestea de iarna merg bine si am o medie de 10-11000 km pe an din care efectiv cu cele de iarna in jur de 4000. De acord cu anvelopele noi.
Fost posesor Citroen C4 1.6 SX Vti 122 CP Pack Confort+Siguranta
SLS
Numar Inmatriculare: BV-10-SLH

Mesaj de SLS »

Si eu am in carte R17 si R16, dar iarna sincer am ramas pe R16 sunt si mai ieftine si m-am gandit ca si asa cateodata se mai aduna zapada inghetata pe la praguri si poate asa protejez oferindu-i putin spatiu.
Aderenta maxima !!
MariusCP

Mesaj de MariusCP »

:) Asadar cu o janta de 16 lasi mai mult loc pana la prag decat lasa o janta de 17 sau 18? :ok
Imagine
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

Nu are rost sa iti pierzi timpul.... Nu va mai scrie pe aici...

Sent from my iPhone using Tapatalk
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”