va rog sa-mi spuneti daca e ok sa-mi pun anvelope de iarna dimensiunea 17 toli?
Mentionez ca cele de vara sunt tot de 17 ( 205-50-R17) si as dori sa am aceleasi dimensiuni pe cele de iarna.
...ceva recomandari la anvelope..voi ce marci folositi?

Pe 17 ... ai bani nenicajuv3na scrie:Salutare,
va rog sa-mi spuneti daca e ok sa-mi pun anvelope de iarna dimensiunea 17 toli?![]()
Mentionez ca cele de vara sunt tot de 17 ( 205-50-R17) si as dori sa am aceleasi dimensiuni pe cele de iarna.![]()
...ceva recomandari la anvelope..voi ce marci folositi?
Folosesc Nokian WR 205/50 R17 93V dar nu cred ca se mai fabrica, au fost inlocuite de modelul WR2 cu profil asimetric. Niste incaltari foarte bune, de la mama frigurilor din Finlanda, nimic de reprosat.juv3na scrie: ... voi ce marci folositi ?
Este posibil, nu am folosit Lassa de vara, insa am folosit Good Year de vara facute in Turcia fara probleme insa nu m-au impresionat (cauciucul cam dur, mai ales primavara si toamna), insa acestea de iarna merg bine si am o medie de 10-11000 km pe an din care efectiv cu cele de iarna in jur de 4000. De acord cu anvelopele noi.horas scrie:orice anvelopa este buna in primul si al doilea an. avantajele anvelopelor premium este calitatea materialului si felul in care se comporta in timp si la rulare.
lassa am avut pe dube la firma erau cargo si de vara mi s-au parut foarte proaste oamenii s-au plans de ele.
le-am schimbat cu Continental si au deja 70.000km si mai duc o vara doua.
Din experienta recomand anvelope premium sau care sunt pe primele 4 locuri constant in diverse teste gen ADAC.
oricum e de preferat o anvelopa noua de iarna oricare ar fi ea decat una second.
Sent from Android device using Tapatalk 2