Echipare C4 Grand Picasso
-
dino
Echipare C4 Grand Picasso
Salut,
Sunt la un pas de achizitionarea unui C4 Grand Picasso Seduction 1,6 e-HDI BVP6. Pe aceasta cale ii multumesc lui comandorsteel pentru informatii si "drivetest"
Am adaugat acele optionale care il duc cat mai apropae de Exclusive si am cateva nelamuriri pe care dealerul (mai multi) nu a fost capabil sa le lamureasca:
Prima: pachet pavilion vitrat panoramic+USB+BLUETOOTH si pachet Radio CD RD45 cu ecran C- si USB+BLUETOOTH. Cele doua se exclud oarecum sau nu? Daca aleg primul pachet inseamna ca automat sunt incluse si optiunile celui de-al doilea? Cum este cu ecranul de tip C-? Este valabil doar in combinatie cu cel de-al doilea pachet?
Cea de-a doua: oglinda interioara electrocroma nu apare decat pe varianta Exclusive si nu am regasit-o in nici un pachet. Ma asteptam sa fie in cel Comfort (senzori ploaie, senzori lumini, climatizare automata, etc). Se poate incerca introducerea de catre dealer a acesteia in comanda direct la fabrica?
Cea de-a treia: pe masina de drive-test a celor de la Citroen, cu echipare Seduction+pachet Comfort, pentru locurile din spate nu exista posibilatea selectarii temperaturii aerului introdus ci doar reglarea turatiei ventilatorului printr-un potentiometru. In pliant apare o poza cu posibilitatea selectarii temperaturii similar cu cea a pasagerului din dreapta. Aceasta este o optiune valabila doar pentru echiparea Exclusive sau poate fi si adaugata la cerere?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Toate cele bune.
Sunt la un pas de achizitionarea unui C4 Grand Picasso Seduction 1,6 e-HDI BVP6. Pe aceasta cale ii multumesc lui comandorsteel pentru informatii si "drivetest"
Am adaugat acele optionale care il duc cat mai apropae de Exclusive si am cateva nelamuriri pe care dealerul (mai multi) nu a fost capabil sa le lamureasca:
Prima: pachet pavilion vitrat panoramic+USB+BLUETOOTH si pachet Radio CD RD45 cu ecran C- si USB+BLUETOOTH. Cele doua se exclud oarecum sau nu? Daca aleg primul pachet inseamna ca automat sunt incluse si optiunile celui de-al doilea? Cum este cu ecranul de tip C-? Este valabil doar in combinatie cu cel de-al doilea pachet?
Cea de-a doua: oglinda interioara electrocroma nu apare decat pe varianta Exclusive si nu am regasit-o in nici un pachet. Ma asteptam sa fie in cel Comfort (senzori ploaie, senzori lumini, climatizare automata, etc). Se poate incerca introducerea de catre dealer a acesteia in comanda direct la fabrica?
Cea de-a treia: pe masina de drive-test a celor de la Citroen, cu echipare Seduction+pachet Comfort, pentru locurile din spate nu exista posibilatea selectarii temperaturii aerului introdus ci doar reglarea turatiei ventilatorului printr-un potentiometru. In pliant apare o poza cu posibilitatea selectarii temperaturii similar cu cea a pasagerului din dreapta. Aceasta este o optiune valabila doar pentru echiparea Exclusive sau poate fi si adaugata la cerere?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Toate cele bune.
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
Re: Echipare C4 Grand Picasso
bine ai venit printre noi
Ptr oglinda aia electrocroma, ar trebui sa-l intrebi pe dealer daca se poate comanda...
La echiparea Seduction pe care ai ales-o tu... in proportie de 99% nu cred ca o sa ai clima si pe spate cu afisaj. De fapt... nici nu sunt sigur ca pe toate picassourile cu varianta exclusive se vine cu tot cu aceasta echipare...
Ptr oglinda aia electrocroma, ar trebui sa-l intrebi pe dealer daca se poate comanda...
La echiparea Seduction pe care ai ales-o tu... in proportie de 99% nu cred ca o sa ai clima si pe spate cu afisaj. De fapt... nici nu sunt sigur ca pe toate picassourile cu varianta exclusive se vine cu tot cu aceasta echipare...
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- mielu'
- Marca si model masina: Citroen C4 Grand Picasso
- Numar Inmatriculare: AG-94-MEL
Clima spate este optionala si la echiparea Exclusive. Eu am Exclusive si nu am clima spate ci numai reglarea turatiei. Pentru cateva sute de euroi in plus puteai opta pentru clima si pe spate. Oricum am observat ca sunt foarte rare cu optiunea asta. Probabil costa o basca de bani.
CITROEN C4 Grand Picasso EXCLUSIVE 1.6 HDi / 2010
PEUGEOT 306 XR 1.4i / 1996
- commandorsteel
- PowerSteel
sincer.. eu nu am cerut, dar asa mi-a venit echipata
mielu' scrie:Clima spate este optionala si la echiparea Exclusive. Eu am Exclusive si nu am clima spate ci numai reglarea turatiei. Pentru cateva sute de euroi in plus puteai opta pentru clima si pe spate. Oricum am observat ca sunt foarte rare cu optiunea asta. Probabil costa o basca de bani.
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- mielu'
Probabil asa a fost pe stoc in Franta si asa ti-au livrat-o. Eu daca am luat-o sh n-am avut ocazia sa mi-o configurez eu. In orice caz nu-mi luam optiunea asta decat daca ma dadeau banii afara din casa. Nu ma incanta cu nimic chestia asta in schimb pavilionul panoramic, navi, bluetooth chiar mi le doream dar n-au fost sa fie... asta e.
- commandorsteel
- PowerSteel
picassourile se fabrica in Spaniamielu' scrie:Probabil asa a fost pe stoc in Franta si asa ti-au livrat-o. ...

- mielu'
Ma rog... 
-
dino
Imi pare rau ca am creat acesta disputa referitoare la climatizarea pe spate. Nici eu nu am o probleme cu absenta ei, ma gandeam doar daca este valabila in ideea "Pachetului Comfort Spate".
Am acum o alta intrebare? Credeti ca poate fi "adaptata" o oglina interioara electrocromica genuine? Din ce am mai citit la C4 normal se facea o alimentare din plafoniera, suficient pentru functionare (mai putin acea conexiune cu calculatorul care permitea ca la trecerea in marsarier sa se deschida). A mai facut cineva asa ceva pe Picasso?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Am acum o alta intrebare? Credeti ca poate fi "adaptata" o oglina interioara electrocromica genuine? Din ce am mai citit la C4 normal se facea o alimentare din plafoniera, suficient pentru functionare (mai putin acea conexiune cu calculatorul care permitea ca la trecerea in marsarier sa se deschida). A mai facut cineva asa ceva pe Picasso?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
La picasso e mai ciudat ca e destul de departe de plafon si cam greu de mascat firele care vin pe parbriz de la plafon la oglinda. Daca cumperi si plasticele ce acopera firele si nu stiu cum inegresti parbrizul ca si cel cu oglina de fabrica rezolvi si acest aspect.
Pe urma mai e prinderea. Daca trebuie adaptata iar e mai complicat si nu are acea fermitate ca si cu suport stock. A mea tremura iar pe drum denivelat nu vezi nr de inmatriculare la masina din spate. Ideal ar fi sa schimbi baza prinderii si ai rezolvat problema.
Pe urma mai e prinderea. Daca trebuie adaptata iar e mai complicat si nu are acea fermitate ca si cu suport stock. A mea tremura iar pe drum denivelat nu vezi nr de inmatriculare la masina din spate. Ideal ar fi sa schimbi baza prinderii si ai rezolvat problema.
-
dino
Masina comandata are ca optiune senzori de ploaie deci ar trebui in mod normal sa aiba acea parte acoperita pana la nivelul oglinzii datorata amplasarii senzorului. Sper sa nu gresesc foarte tare......
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Pai nu stiu exact unde e amplasata oglinda fata de senzor. Daca e ca la C4 poti sa o pui ulterior, asa am facut eu. Daca e ca la Peugeot, in lateral, nu prea poti.