salut,
acum 2 saptamani s-a stricat motorul din senin. Am un C4P 2.0hdi din 2008. Mergeam de 15 min si am auzit o pocnitura pe la 50-60km/h si in 200m am oprit. Curgea tot uleiul. Nu s-a aprins niciun martor, nu a dat niciun semn inainte, nimic.
M-am dus la Prestige si mi-au desfacut motorul. Are 3 gauri in el, un cilindru blocat, 2 biele rupte, cuzineti, etc.
Acum imi trebuie motor. Pe la dezmembrari nu au tipul meu de motor, RHJ. Pe afara e destul de rarisim.
Ma intereseaza sa cumpar unul la SH. Voi aveti vreun sfat pe unde sa caut?
Multumesc
motor stricat
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
Re: motor stricat
scuze de off, al tau este exclusive-ul ala negru din curte?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
danf
- Numar Inmatriculare: B88GLZ
Nu. masina e galbena.
-
danf
- Numar Inmatriculare: B88GLZ
Salut, revin cu acest subiect. Am cerut Citroen Romania si Franta sa-mi comunice oficial motivul defecctiunii si evident Romania mi-a raspuns "combustibil neconform". Franta nici nu s-a straduit.
Raspunsul este evident nesatisfacator deoarece cu acelasi combustibil merge toata lumea in Romania. Si daca este o problema cu adevarat ar fi trebuit sa stea in cartea de service operatiune obligatorie de veriifcat injectia. Si nu e...
Acum, intreb forumistii, daca stiu cazuri in care Citroen Romania a ajutat patiti ca mine cu suportarea costurilor de reparatie (partial sau total) chiar daca nu mai erau in garantie si in ce conditii s-a intamplat accest lucru.
Oricum sunt foarte suparat pe Citroen Romania care si-a pus palma in fund si nu a facut minimul de efort pentru mine asa cum poate l-a facut pentru altii. Halal reprezentanta!
Raspunsul este evident nesatisfacator deoarece cu acelasi combustibil merge toata lumea in Romania. Si daca este o problema cu adevarat ar fi trebuit sa stea in cartea de service operatiune obligatorie de veriifcat injectia. Si nu e...
Acum, intreb forumistii, daca stiu cazuri in care Citroen Romania a ajutat patiti ca mine cu suportarea costurilor de reparatie (partial sau total) chiar daca nu mai erau in garantie si in ce conditii s-a intamplat accest lucru.
Oricum sunt foarte suparat pe Citroen Romania care si-a pus palma in fund si nu a facut minimul de efort pentru mine asa cum poate l-a facut pentru altii. Halal reprezentanta!
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
in general citroen romania te ajuta cand esti in garantie sau ... cateodata si dupa expirarea garantiei daca dovedesti cu hartii ca problema ai ridicat-o in timpul garantiei si nu s-a rezolvat.
nu am auzit pe cineva caruia sa-i faca un "gest comercial" ptr defecte de fabricatie.
ps. citroen franta iti retrimite automat scrisorile/mailurile spre citroen romania. nici nu-si bat capul cu ele
nu am auzit pe cineva caruia sa-i faca un "gest comercial" ptr defecte de fabricatie.
ps. citroen franta iti retrimite automat scrisorile/mailurile spre citroen romania. nici nu-si bat capul cu ele
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
dimabogdan
Mie mi-au schimbat masina cu una noua.Decizia francezilor.Dar masina avea 800 km , abia o luasem.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.