Bip Centura..
-
cioaxer
- Numar Inmatriculare: BC 12 BGD
Bip Centura..
Am si eu o intrebare ... Se poatre scoate bipu de la centuri ? Ms anticipat
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
Re: Bip Centura..
Raspuns : Da sub scaune ai o mufa( la mine e verde/albastrui) desfaci mufa.
-
cioaxer
mersi am sa ma uit sper sa o gasesc
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Sau cu Lexia, o metoda mai eleganta si asa stie si calculatorul airbagurilor daca ai centura sau nu.
Sent from my LG-P690 using Tapatalk
Sent from my LG-P690 using Tapatalk
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
da. pe langa metodele de mai sus mai exista o alta.
vinzi masina si mergi pe jos. tu crezi ca acel beep e pus de dorul lelii?! nu ca sa avertizeze ca nu ai centura pusa si esti in pericol tu si pasagerii tai?!
vinzi masina si mergi pe jos. tu crezi ca acel beep e pus de dorul lelii?! nu ca sa avertizeze ca nu ai centura pusa si esti in pericol tu si pasagerii tai?!
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
mai este o metoda : cumperi plastice si le bagi in borta de la centura 7 lei bucata 
-
cioaxer
ms baietzi...
Problema e ca muncesc ca agent comert si fac 1000 de drumuri de 300 400 de metri pe zi si ma omoara bipu alaTomita scrie:da. pe langa metodele de mai sus mai exista o alta.
- Exosphere
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi
Cea mai simpla solutie este sa iti cumperi separat un clips de centura (cel de metal care cupleaza centura) si il tii pus tot timpul. Asa eviti orice modificare la electrica masinii si il poti scoate oricand ca sa iti pui pe bune centura.
Vezi elementul 20 din poza
http://www.freepatentsonline.com/6558027-0-large.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Il gasesti la orice magazin cu accesorii auto.
Vezi elementul 20 din poza
http://www.freepatentsonline.com/6558027-0-large.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Il gasesti la orice magazin cu accesorii auto.
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
-
dimabogdan
1. Cunosc persoane care si-au luat inlocuitoare din alea de centura si acum i s-a stricat senzorul si-i bipaie non stop.
2. Si in 3-400 de metri poate veni un bizon din spate care sa se opreasca in fundul tau si rezultatul, iti spun, va fi invariabil, acelasi : pieptul in volan si acum depinde cat de tare te loveste nenea ala: - indeajuns de tare cat sa-ti rupa 2-3 coaste, care la randul lor e posibil sa-ti strapunga plamanii si de aici acea complicatie inerenta gen "moarte" ( daca nu credeti vizualizati un accident care a avut loc in apropiere de Mihail Kogalniceanu cand o femeie de 24 de ani a intrat cu masina in pom la 50 Km/h si neavand centura, airbagul i-a ars fata iar volanul i-a rupt coastele si apoi complicatia aia de vorbeam mai sus - masina era un Megane 2006)
- destul de incetisor incat sa scapi cu cateva vanatai si o masiva durere de cap dupa contactul cu tetiera.
3.De cand am avut un astfel de accident, in oras la cca 200 m de la plecarea de la semafor ( dupa 20 de metri de frana ala a intrat in mine atat de tare ca i-a cazut motorul pe jos -era un Mondeo 1) si am vazut "pe viu" dinamica unui astfel de accident, imi pun centura si cand stau la altcineva in masina chiar si in spate.
4.Peste tot exista smecheri care merg si cu 100 in oras.De ce sa risc?
2. Si in 3-400 de metri poate veni un bizon din spate care sa se opreasca in fundul tau si rezultatul, iti spun, va fi invariabil, acelasi : pieptul in volan si acum depinde cat de tare te loveste nenea ala: - indeajuns de tare cat sa-ti rupa 2-3 coaste, care la randul lor e posibil sa-ti strapunga plamanii si de aici acea complicatie inerenta gen "moarte" ( daca nu credeti vizualizati un accident care a avut loc in apropiere de Mihail Kogalniceanu cand o femeie de 24 de ani a intrat cu masina in pom la 50 Km/h si neavand centura, airbagul i-a ars fata iar volanul i-a rupt coastele si apoi complicatia aia de vorbeam mai sus - masina era un Megane 2006)
- destul de incetisor incat sa scapi cu cateva vanatai si o masiva durere de cap dupa contactul cu tetiera.
3.De cand am avut un astfel de accident, in oras la cca 200 m de la plecarea de la semafor ( dupa 20 de metri de frana ala a intrat in mine atat de tare ca i-a cazut motorul pe jos -era un Mondeo 1) si am vazut "pe viu" dinamica unui astfel de accident, imi pun centura si cand stau la altcineva in masina chiar si in spate.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- Exosphere
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi
-
cioaxer
Pan la urma cred ca o sa pun centura
... Am mers mereu fara dar cum zici tu poate sa intre un bou in tine si mori draq nevinovat ms baietzi
- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
In accidentul avut cu Cielo, in urma caruia mi-am luat C4-ul VTi si m-am ales cu niste rate de toata frumusetea, nu am purtat centura.
Nu prea intra in contextul topicului intrucat aveam viteaza si eram pe centura. Precizez ca am sarit de pe scaun la impact si am intrat cu partea superioara coltul din stanga al fruntii in parbriz.
Cand m-au oblojit la urgenta mi-era frica ca au sa isi intoarca fetele privirea in alta parte dar n-a ramas urma vizibila.
Dupa ce ca nu am noroc la fete, asta mi-ar fi lipsit.
Nu prea intra in contextul topicului intrucat aveam viteaza si eram pe centura. Precizez ca am sarit de pe scaun la impact si am intrat cu partea superioara coltul din stanga al fruntii in parbriz.
Cand m-au oblojit la urgenta mi-era frica ca au sa isi intoarca fetele privirea in alta parte dar n-a ramas urma vizibila.
Dupa ce ca nu am noroc la fete, asta mi-ar fi lipsit.
Citroen C4, 1.6 vti

- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
mi s-a mai intamplat si mie sa merg in total maxim 1km in cei peste 100k km acumulati de masinuta aceasta.
nu sunt de conceptie sa rulez fara centura, tocmai ca nu stii de unde sare "iepurele"...
oricum centura e bleaga asa ca poti sa o lasi la indemana pe scaun sa nu te tot invarti dupa ea
nu sunt de conceptie sa rulez fara centura, tocmai ca nu stii de unde sare "iepurele"...
oricum centura e bleaga asa ca poti sa o lasi la indemana pe scaun sa nu te tot invarti dupa ea
Led there b:LIGHT
- atenzaC4
- Numar Inmatriculare: CT
Incepi sa ma convingi sa o port si in oras!dimabogdan scrie:1. Cunosc persoane care si-au luat inlocuitoare din alea de centura si acum i s-a stricat senzorul si-i bipaie non stop.
De ce Facebook nu are si optiunea de DISLIKE?
-
dimabogdan
Asta nu-i un lucru rau. 
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.