Salut,
Momentan am un Chevrolet Kalos sedan, dar as vrea sa il schimb si sa cumpar un Citroen C4 Grand Picasso sh.
Din ce am vazut preturile sunt intre 7500-8500 EUR, majoritatea sunt cu motor de 1,6 HDI si cutie semiautomata (pilotata), iar ca si numar de km intre 50.000 si 200.000.
Imi puteti spune ce ar trebui verificat la o astfel de masina?
Oricum inainte sa o cumpar vreau sa o duc la o reprezentanta Citroen pentru a o verifica.
Daca am VIN-ul, imi puteti spune cum se face verificarea istoricului?
La unele dintre masini se specifica faptul ca suspensia pe spate este pe perne dea aer. Toate variantele au aceasta suspensie? Sau doar unele variante, celelate fiind pe arc.
Multumesc mult,
Vali
Sfaturi achizitie C4 Picasso
-
valisor
- Numar Inmatriculare: BTC
-
ClubC4
Re: Sfaturi achizitie C4 Picasso
Salut si bine ai venit!
Eu ti-am mutat postul in acest topic nou!
Te rog foloseste cu incredere functia search si citeste ce pare interesant pentru tine in sectiunea dedicata C4 Picasso!
Eu ti-am mutat postul in acest topic nou!
Te rog foloseste cu incredere functia search si citeste ce pare interesant pentru tine in sectiunea dedicata C4 Picasso!
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
daca vrei c4 grand picasso eu iti recomand un motor de 2.0 hdi, deoarece este o masina mare si cam are nevoie de un motor mai mare. iti spun din proprie experienta.
exista versiuni - de top - cu perne de aer pe puntea spate si se numesc exclusive (vezi ca la echiparea asta nu au roata de rezerva, ci doar un chit de reparatie a cauciucului).
verificarea istoricului o poti face numai la reprezentante
succes in cautari - am vazut ca au scazut foarte mult preturile
ps. cu cat poti vinde kalosu? si din ce an este? ca idee...
exista versiuni - de top - cu perne de aer pe puntea spate si se numesc exclusive (vezi ca la echiparea asta nu au roata de rezerva, ci doar un chit de reparatie a cauciucului).
verificarea istoricului o poti face numai la reprezentante
succes in cautari - am vazut ca au scazut foarte mult preturile
ps. cu cat poti vinde kalosu? si din ce an este? ca idee...
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
valisor
- Numar Inmatriculare: BTC
Salut,
Masina pe care am gasit-o este chiar Exclusive; imi poti spune daca stii ceva despre fiabilitatea suspensiilor pe perne de aer? Din ce am citit ai cutie semiautomata, ai avut ceva provleme cu ea?
Cineva care a verificat istoricul unei masini la service, imi poate spune cum se procedeaza? Se merge la service sau se poate si prin telefon? Daca se merge la service, ce taxa trebuie platita?
IN legatura cu Kalos-ul, este din Martie 2004, motor 1.4 16V 94 caluti, are in jur de 80.000 km, este varianta cu 4 Airbaguri, jante de AL, proiectoare, etc. Este varianta full de la vremea respectiva.
Ca si pret, in jur de 3200EUR.
Multumesc mult,
Vali
Masina pe care am gasit-o este chiar Exclusive; imi poti spune daca stii ceva despre fiabilitatea suspensiilor pe perne de aer? Din ce am citit ai cutie semiautomata, ai avut ceva provleme cu ea?
Cineva care a verificat istoricul unei masini la service, imi poate spune cum se procedeaza? Se merge la service sau se poate si prin telefon? Daca se merge la service, ce taxa trebuie platita?
IN legatura cu Kalos-ul, este din Martie 2004, motor 1.4 16V 94 caluti, are in jur de 80.000 km, este varianta cu 4 Airbaguri, jante de AL, proiectoare, etc. Este varianta full de la vremea respectiva.
Ca si pret, in jur de 3200EUR.
Multumesc mult,
Vali
-
joeadrianblack
recomandarea pt motorul de 2.0 HDi nu este doar pt grand ... am testat eu la un moment dat si...
- navzar_x
- Numar Inmatriculare: B-XX-DBR
pentru istoric trebuie sa mergi in service (reprezentanta) ... nu se face prin telefon ... nu se plateste taxa din cate stiu euvalisor scrie: Cineva care a verificat istoricul unei masini la service, imi poate spune cum se procedeaza? Se merge la service sau se poate si prin telefon? Daca se merge la service, ce taxa trebuie platita?
Multumesc mult,
Vali
Multa bafta.
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz 
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
eu nu am avut probleme deloc in privinta cutiei si nici a suspensiei (oricum, este destul de rigida si nu e ca la un ds modelul vechi cu perne de aer).valisor scrie: Masina pe care am gasit-o este chiar Exclusive; imi poti spune daca stii ceva despre fiabilitatea suspensiilor pe perne de aer? Din ce am citit ai cutie semiautomata, ai avut ceva provleme cu ea?
sper sa nici nu am vreodata
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)