Alte cluburi/forumuri..de ce ar sta oamenii pe alte forumuri
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
ClubKia este o comunitate, la fel ca si ClubC4. O comunitate este formata in primul rand din oameni, si apoi din masini!!!
Te-am dat gata cu asta domnisoara de la PIAR!!
Zi tu tipitip, gresesc eu cand zic asta? Acuma ca tot m-am bagat in bucataria ta

Te-am dat gata cu asta domnisoara de la PIAR!!
Zi tu tipitip, gresesc eu cand zic asta? Acuma ca tot m-am bagat in bucataria ta
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- HaPPy
- "PIAR"
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Daca-mi iau mazda facem clubul mazda club partener?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Da..e prea deplasat!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

- HaPPy
- "PIAR"
ma io n-am nimic cu cei care "au" deja.... sau urmeaza "sa".....dumiflo scrie:dsoara PIAR...daca te uiti mai atent la semnatura dsorului tiptip vei observa ca respectivul urmeaza a avea un KIA ...asa ca
dar in general, Domnul dumiflo,..... sunt multi care n-au nici o treaba sa aiba masina d'aia da sunt pe forum!!! asta nu pricep eu...... da cred ca tu nu pricepi ce nu pricep eu .... si vezi ca urmeaza PM.... daca tot nu pricepi
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala 
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-adica cu alte cuvinte ..... cand nu o sa ne mai lege C4 ..gata trebuie sa rupem orice legatura ?? sa nu ne mai salutam pe strada .....
-acuma daca nu o sa-mi iau c4 ...ce o sa fac nu o sa mai pot intra aici ??
-fiecare intra unde se simpte bine , eu am user pe o groaza de forumuri inclusiv pe chevroletclub , dar nu imi gasesc locul acolo , sunt oameni de treaba (poate bogdan ma poate intelege - ceva gen clubcitroen .... )
-aici suntem 60-70% fff apropiati de varsta si asta e un lucru ff important ,e greu sa ma integrez intr-un club unde 90% au varste de peste 40-50 de ani , ptr ca la intalniri ei au subiectele lor de discutie , vin eu un "copil" de 24 de ani ....
-acuma daca nu o sa-mi iau c4 ...ce o sa fac nu o sa mai pot intra aici ??
-fiecare intra unde se simpte bine , eu am user pe o groaza de forumuri inclusiv pe chevroletclub , dar nu imi gasesc locul acolo , sunt oameni de treaba (poate bogdan ma poate intelege - ceva gen clubcitroen .... )
-aici suntem 60-70% fff apropiati de varsta si asta e un lucru ff important ,e greu sa ma integrez intr-un club unde 90% au varste de peste 40-50 de ani , ptr ca la intalniri ei au subiectele lor de discutie , vin eu un "copil" de 24 de ani ....
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Da ma, era prea deplasat spre dreapta, pina-l photoshopez si-l corectez l-am scos.dumiflo scrie:offtopic !...mituc..cred ca avatar-ul tau e cam deplasat
P.S.: dar recunoasteti ca rideati, minc...ati
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
totusi nu intra orisicine pe un club auto monomarca / model
daca sunt modele consacrate atunci clar intra pasionati auto sub orice ofrma pt ca sunt admirate respectivele, dar la cele obisnuite se intra de catre posesori care fac schimb de xp si viitori potentiali cuimparatori, care se informeaza.
io sunt membru la vwforum (pt ca voiams a iau G4 din germania) si incepusem sa ma interesez. eram activ pe acolo, si dupa ce am luat c4, dar am abandonat discutia. eram mebru si pe daciaclub, deh, aveam berlina si faceam schimb de xp...dar era o gramada neomogena de oameni, si greu sa gasesti unii care sa te inteleaga.
exact cum s-a mai zis, la c4, e un altfel de target, tineri...dar au inceput sa intre in posesie si altii (totusi oferta de pret e buna) care pur si simplu au cumparat-o ca pe un obiect mai ieftin.
daca sunt modele consacrate atunci clar intra pasionati auto sub orice ofrma pt ca sunt admirate respectivele, dar la cele obisnuite se intra de catre posesori care fac schimb de xp si viitori potentiali cuimparatori, care se informeaza.
io sunt membru la vwforum (pt ca voiams a iau G4 din germania) si incepusem sa ma interesez. eram activ pe acolo, si dupa ce am luat c4, dar am abandonat discutia. eram mebru si pe daciaclub, deh, aveam berlina si faceam schimb de xp...dar era o gramada neomogena de oameni, si greu sa gasesti unii care sa te inteleaga.
exact cum s-a mai zis, la c4, e un altfel de target, tineri...dar au inceput sa intre in posesie si altii (totusi oferta de pret e buna) care pur si simplu au cumparat-o ca pe un obiect mai ieftin.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led