Marca distibutie

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
kap
Numar Inmatriculare: VL06HCA

Marca distibutie

Mesaj de kap »

Ce stiti de marca RUVILLE ptr distributie? Si-a pus cineva?
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Re: Marca distibutie

Mesaj de vlad »

Ruville e o marca consacrata si buna in piese de schimb. Dar daca vine vorba de distributie eu nu o sa ii aleg, din cauza ca deja am testat pe masina mea distributia originala care a tinut mai bine de 200,000 km fara probleme. In acest caz da-mi moive sa aleg altceva ? Merita diferenta de citeva sute lei, maxim 200.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
kap
Numar Inmatriculare: VL06HCA

Mesaj de kap »

Nu ma refer aici la durabilitatea pieselor, nici nu-mi inchipui ca o sa tina cat cea originala, ci la cat de ok este. Am sanse sa-mi crape dupa 10k de km? :shock:
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Exclus.

andu_nae
Marca si model masina: Volvo XC70, D5

Mesaj de andu_nae »

Luna asta vreau sa fac distributia, asa ca ma intrebam daca stie cineva ce firma produce distributia originala? Eventual recomandari pentru inlocuire la HDI.
Am gasit o ofeta cu set Contintech si pompa de apa Hepu la 550 RON in total, dar nu mi-e clar daca ar trebui sa am incredere calitatea produselor astora?

Eventual cat ar costa doar sa comanzi piesele pentru distributie pe serivice citroen?
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

Poti sa mergi linistit pe kitul enuntat mai sus eu cand am schimbat distributia tot asa am pus Role Ina,curea Contitech, pompa apa Hepu. Pot sa ti mai spun ca distributia originala a fost formata din Role Ina,Curea Dayco, si pompa apa Pierburg. Am tot 1.6 Hdi
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Comentez doar in ceea ce priveste pretul pt Kitul Conti si pompa Hepu.Este un pret foarte ok si calitatea este buna daca optezi pt marcile astea de piese.Insa daca vrei sa mergi pe original este o idee si mai buna.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Eu am ales originalul. Tine prea mult sa experimentez altceva. Intr-adevar costa mult mai mult dar asta e, o fac odata la 10ani.

fanut

Mesaj de fanut »

vlad scrie:Eu am ales originalul. Tine prea mult sa experimentez altceva. Intr-adevar costa mult mai mult dar asta e, o fac odata la 10ani.
Costa mult mai mult kitul original??? Cureaua Dayco era cu 2 lei mai ieftina decat contitech despre pompa de apa care la mine a fost Pierburg nu stiu sa spun un pret real dar nu cred sa fie intre ea si hepu diferenta mai mare de 100 lei, repet nu cred(vorbesc aici de preturi reale nu de cele date pe Autokarma, In garaj etc) :hi
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Ma refeream la preturile de pe service.citroen. E bine daca gasesti si aftermarket la pret bun.

andu_nae
Marca si model masina: Volvo XC70, D5

Mesaj de andu_nae »

simply the lex scrie:Comentez doar in ceea ce priveste pretul pt Kitul Conti si pompa Hepu.Este un pret foarte ok si calitatea este buna daca optezi pt marcile astea de piese.Insa daca vrei sa mergi pe original este o idee si mai buna.
Si asa o intrebare suplimentara, cat va fi recomandat apoi sa il folosesc in conditiile astea, daca vlad zice ca o va tine pe aia originala inca 10 ani?

Seara faina :)
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Este aiurea sau cel putin eu nu stiu sa fie mentionat pe kiturile astea aftermarket(eu mi-am pus tot contitech) dar stiu ca la 5-6 ani se schimba sau 60.000 km.

E ciudat cum garanteaza o distributie 10 ani,eu am schimbat-o pe-a mea nu neaparat ca era uzata dar am fost nevoit din cauza altor componente,masina este fabricatie 2006 si aveam 71.000 km.Ce am observat este ca era un pic imbatranita cureaua si era de origine,ce-i drept ca nu reprezenta un pericol dar sa tina pana la 10 ani....nu stiu.Plus ca e supusa la stres permanent,impachetari-despachetari concomitente pe dupa role si e totusi cauciuc indiferent ce structura are.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Sint curios cum arata a mea dupa 210.000 km si 5 ani. Revin luni-marti cu detalii.

fanut

Mesaj de fanut »

cureaua cred ca e ok ok pompa sunt curios cum arata eu zic ca ceva ceva bube e posibil sa fie pe la presetupa,cel putin la mine asa era se vede si in poza pusa la mine in topic
caraman
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV

Mesaj de caraman »

Am mai scris despre asta, la mine atat cureaua si rolele, cat si pompa originala mai rezista inca 50k km daca nu aveam scurgeri de ulei care au ajuns pe distributie!!
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”