M-am hotarat sa imi prezint si eu masina, asa cum spune si titlul este un diesel nascut la sfarsitul lui 2006.La baza este versiunea Enterprise insa a primit dinainte de a ajunge la mine niste huse Citroen pe scaune care arata ok dupa parerea mea, in spate din pacate este bancheta tipica made by wood

insa cu centuri ce e drept.De cand a ajuns la mine a primit revizie ulei si filtre,instalatie completa de clima, radiator clima,bielete directie + capete de bara,faruri dectane cu xenon,proiectoare,diverse ornamente exterioare in folie carbon,folie geamuri,plafon negru,volan piele,statie Alpine+sub JBL, tips evacuare si alte maruntisuri.Din fericire am scapat de cauciucurile de vara care erau terminate si am trecut la cele de iarna care vor ramane pe aceste jante de tabla urmand pana in primavara sa gasesc ceva de aliaj pe 16" sau daca imi fac curaj chiar 17".Am facut cu masina mai mult de 10 000 km, 6500 fiind facuti in afara si nu au existat probleme desi acum are undeva peste 111 000km.Niste poze de pe unde a circulat