Sa descriu un pic masinuta 'Ozn' cum ii zic eu
- este un C4 cu patru usi din mai 2006, 1.6 HDI, 110 cp, dotari pilot automat, dublu climatronic, jante magneziu, limitator, etc. Culoarea este bej, se vede si in poza( mai mult i-a placut sotiei culoarea, dar e ok ).
Normal ca daca ceva nu e nou are si ceva mici probleme de care vreau sa va intreb si pe voi:
1) Deschiderea portbagajului la deschiderea masinii cat si la deschiderea unei portiere - am gasit posturi despre problema asta si o sa incerc sa o rezolv singur prin "montarea" unui arc acolo.
2) Cheie f uzata, are cauciucul care acopera butoanele mancat pana la butoane si merge f greu. Aici vreau sa stiu daca se poate face ceva sa inlocuiesc doar carcasa cheii, unde si cum? ( am vazut pe net ceva carcase dar nu stiu daca sunt ok, se potrivesc si pot sa schimb eu interiorul? Astept indrumari aici.
3) Un zgomot la motor( ca o frecare) care ar fi de la cureaua de la alternator cum zicea tipul de la care am luat-o(asa i-a spus cineva de la un service). Voi ce ziceti? schimb cureaua si cam cat costa una?
In rest ce sa zic, masina e foarte ok, are 88000 Km, revizii la ATS, distributia schimbata la 60000 si destul de ingrijita. Ma ingrijoreaza faptul ca are tapiseria crem si se murdareste f usor dar da f bine cu bordul care e jumatate maro si jumatate crem. Toate astea la un pret de 5200 E.
Voi ce parere aveti, am facut alegere buna si la ce sa ma astept de acum incolo- probleme, etc?