vreau sa-mi iau un c4 7 locuri

Totul despre C4 Picasso
ciprianis

vreau sa-mi iau un c4 7 locuri

Mesaj de ciprianis »

Salutare! Sunt nou pe aici,dar am o rugaminte.Vreau sa-mi iua un CITROEN C4 PICASSO 7 LOCURI,de fapt am gasit unul din 2007 la 8800E neg,dar problema e ca are 175000km. Arata bine,functioneaza bine,navi,climatronic,automata, etc. Cine ma poate ajuta si pe mine cum sa procedez sa nu iau o mica teapa,adica km si plus ca e automata. Multumesc. [-o<
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Re: vreau sa-mi iau un c4 7 locuri

Mesaj de vlad »

As baga mina in foc ca nu e cutie automat ci pilotata. Ce motorizare are ? Oricum pt un diesel 175.000 km nu sint enrom de multi. Mai duce linistit inca atit daca a fost si va fi intretinuta bine si nu cumva ai dat peste una numai cu probleme.
Mai poti verifica in reteaua Citroen istoricul masinii din garantie pe baza VIN-ului masinii. Iti zic ce defecte au fost inregistrate in garantie, ce piese s-au inlocuit, data si km la care s-a exectutat operatiunea. Cu aceste date ai putea face o estimare relativa a km daca sint reali si a starii generale a masini. Daca a avut multe interventii in garantie ... poate fi o masina problematica.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
ciprianis

Mesaj de ciprianis »

Scuze,pilotata.Motor 1,6 hdi 110cp.A fost adusa din franta si inscrisa in ianuarie 2011.Dar ca pret merita sa mai umblu pe la verificat?
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

dupa cum a zis si vlad mai sus, si eu cred ca ai cutie manuala pilotata.
daca este diesel (de 2.0 hdi) nu cred sa ai probleme, tinand cont ca hdi-ul este un motor fiabil.
restul verificarilor le faci dupa cartea de intretinere corelata cu verificarea la un reprezentant citroen ptr a vedea istoricul.
daca e varianta exclusive, sa verifici si suspensia pneumatica de pe spate. (vezi ca nu are roata de rezerva)

ps. pfff.. cat poate sa scada o masina.... #-o . mie mi-e si frica sa ma uit cam cat ar face a mea :cry:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

8.800E pt un grandpicasso dotat foarte bine ... eu zic ca e un pret ok, dar e parerea mea si nu cunosc preturile pietei.
Daca te refereai la pretul verificari in reteaua Citroen ... nu stiu cit costa dar merita verificata pt certitudinea ta.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
commandorsteel
PowerSteel

hmm.. eu ma refeream la cat s-a devalorizat a mea... de la 30.000 #-o
oricum, e o masina spatioasa, eleganta si dotata.
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
alky
Marca si model masina: C4 B7 2.0HDI 150Bhp Exclusive
Numar Inmatriculare: AF11RFO

Mesaj de alky »

evita pe cat poti cutia EGS... e plina de probleme....desi e f confortabila go pe manual 2.0 hdi 150 cp

si 7 locuri is the way to go :)
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

si niste argumente pentru ce ai zis ai?
macar niste linkuri de pe topicuri la forumuri straine ai? ca numai asa poti sa declari ca e plina de probleme, cand sunt multe reclamatii. si cum la noi in tara si in special aici nu prea am auzit...
ontopic:
cu un VIN poti sa afli mai multe informatii in reteaua citroen, si sa te lamuresti cu privire la produs.
eu personal cred ca e un pret mic pt aceasta masina
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
commandorsteel
PowerSteel

alky scrie:evita pe cat poti cutia EGS... e plina de probleme....desi e f confortabila go pe manual 2.0 hdi 150 cp
si ce probleme ai avut tu la cutie?
eu nu am deloc probleme. e drept ca am motorul de 1,6 hdi
ImagineImagine
Imagine
alky

Mesaj de alky »

"avesnes1
i have the c4 picasso exclusive with this box.i had a test drive in the managing directors picasso because they had no test car available in this model when i went to show room,it was super,but when i took delivery of my car back in april,i found the box was not as smooth and a bit jerky and has a bit of lag,when i took it in for its 1500 mile check i mentioned this to the salesman,he said there is nothing you can do.i-e no adjustments."

"I know this thread is very old, but just in case somebody still reads it and considers buying an EGS gearbox - I would strongly advise against it. I have a 2011 C4 Grand Picasso 2.0 Hdi with the 6-speed EGS gearbox. I find the gearbox extremely slow to shift from 1st to 2nd and 2nd to 3rd - so slow that people behind me often have to brake in order not to hit me from behind. It also has the most amazing ability to be in the wrong gear - in normal driving in town I always have to manually get the car from 4th to 5th because if left to itself it will stay in 4th forever (even up to 60 km/h). This EGS gearbox is most definitely the most pathetic 'auto" gearbox I have ever experienced. Do yourself a favour an rent one for a week so you can "live" with it for a few days before you buy one."

http://www.roadtestreports.co.uk/road-t ... 4_Picasso/" onclick="window.open(this.href);return false;
vezi ce zic de egs

si subsemnatul 2.0 hdi EGS
cutie greoaie, de multe ori nu stie in ce viteza vrea sa fie, ca sa faci o depasire e mai sanatos sa o fortezi din padele sa schimbe in inferioara inainte sa incepi depasirea, la viteza mica 5km la ora zuceste masina ,.... uite a intaia ..uite nu ii a intaia ..uite a intaia ...uite nu ii antaia... ca manelistii la semafor.. ma enerveaza de mor( nu poti merge cu juma de ambreaj..dar deh... electtronica ii o pacoste ..de desincronizeaza o duci la reprezentanta si zice ca totul ii ok ca la 2 zile sa fie la loc , e limitata ca si cuplu la 320nm..deci uita de chiptuning sau altceva( singura chesti care era buna la disel adica cuplu la turatie joasa e limitata ...
ca parti pozitive .. consum mai mic, confortabila daca adopti stilul de condus " i am 90 yo and i dont give f..k about other ppl cuz i have a big pension and i am not in a hurry"
din perspectiva mea ..as fi prefera 2.0 hdi manuala cu chip... doar asa ..ca poate...
dar din perspectiva familiei mele nevasta copil catel purcel... e ok cutia doar sper sa nu sa se strice ca imi vand un rinichi sa o repar..totul fiind nu ieftin la ea
commandorsteel
PowerSteel

dupa cum am spus si mai sus, mie nu-mi face figuri cutia si am facut remapare, unde am ridicat-o la 122 cp de la 110 cp.
e drept ca eu folosesc in proportie de 99% modul automat, dar nu-mi sare aiurea. poate m-am si obisnuit eu cu ea. rareori in depasiri din scurt folosesc padelele, altfel apas acceleratia puternic si retrogradeaza treapta de viteza...
ImagineImagine
Imagine
alky

Mesaj de alky »

cutia rezista pana la 320nm ..pe cand 2.0 hdi poate mult mai mult
2.0 HDI de la 101 KW / 136 CP 320 NM la 132 KW / 180 CP 420 NM
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

cine-si ia hardughie de 7 locuri si ii face tuning si o mai si ia cu o cutie pilotata, hmm...nope, not good...ah si diesel. diesel si performante sportive, yeah.
adica vrei si tu un van sport te uiti la opel zafira 2.0 - 200cp
cutia pilotata in principiu e una manuala ca parte fizica si cu un procesor care face treaba in locul soferului. cand vorbesti si de citroen nu te gandesti la smg de la bmw, caci pana mai acum ei nici macar un motor turbo pe benzina nu nu foloseau sau vreun hot hatch.
citroen e o masina axata pe design, placere de condus, fain, "ne simtem" bine...
multumim de linkuri, o sa le studiez si eu sa vad ce zice lumea pe acolo
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
alky

Mesaj de alky »

ai perfecta dreptate... comparatie ...masina anteriaora vectra c 1.9 cdti 120cp vs caruta actuala c4 pic 5 locuri 2.0 hdi egs 136 cp. nici nu se compara... motorul de gm desi mai mic cu mai putini cai si pe masina mai grea o ducea mult mai bine decat hardughia de pe citroen care ii gatuit de cutie
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

Alky, tu ai un mpv, o masina grea proiectata pentru un scop - confort, spatiu, familie numeroasa.
Soferul unui Picasso nu se gandeste la probe sportive iar concluzia este simpla: Vrei sa fugi, iti iei un autoturism cu 4 locuri pe benzina.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Picasso”