Citroen isi va deschide sucursala in Romania+poll inaugurare
- muntos
- Numar Inmatriculare: B-333-VTS
Citroen isi va deschide sucursala in Romania+poll inaugurare
Nu stiu daca este noutate, cel putin pentru mine este o veste minunata:
Din surse oficiale va pot spune sigur ca in perioada iunie-iulie grupul PSA planuieste deschiderea unei sucursale Citroen in Romania!
Din surse oficiale va pot spune sigur ca in perioada iunie-iulie grupul PSA planuieste deschiderea unei sucursale Citroen in Romania!
-
onacus
-
enacheedi
- Numar Inmatriculare: B-16-KCA
-
kriss13
-
shomoyoque
-
kriss13
de cind a aparut c4 coupe am batut la usile ats non stop ca vreau cu cutie automatica. raspunssebi scrie:adica ale noastre sunt facute undeva prin uzbekistanasa... special pt romani.
@kriss13: pretul era acelasi daca o luai prin ats? sau nici macar nu au vrut sa auda de varianta care o vrei tu?
asa a aparut nenea Mugurel
a vorbit cu cei din franta si a reusit, asa ca vine in iulie odata cu citronada mama.
pretul e la fel ca restul mai putin cutia sensodrive care nu e in oferta pt romania.
faza tare e ca in ciuda faptului ca e comanda speciala am redeucerea de la ice pack.. v-am zis ca e struto-camila.
nush cum a reusit combinatia asta da sa mor io de nu-i fac reclama peste tot pt asta.
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
- vladut_v
-
enacheedi
- Numar Inmatriculare: B-16-KCA
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Oameni buni, voi nu intelegeti, nu ATS-ul e problema, ci angajatii slab pregatiti si proasta comunicare cu Franta. Credeti ca Citroenul va veni cu oameni din Franta???
Am discutat cu niste neni de la ATS in legatura cu problemele lor de service. Ei bine marea lor problema este neseriozitatea celor de la Citroen Franta si slaba comunicare.
Ei nu pot lua nicio decizia fara ca Franta sa-si dea acordul, aici ma refer la problemele de garantii si service.
Am fost la revizie acum o saptamana si nenea de la receptie imi zicea ca are vreo 5 masini in service cu probleme la ambreiaj rezolvabile pe garantie insa nu pot face absolut nimic pentru ca Franta nu si-a dat acordul pentru inlocuirea pieselor. Masinile stateau deja de cel putin o saptamana in asteptare...
Ce pisici sa faci in situatii de genul asta?? Sa se apuce ATS-ul sa schimbe de capul lor si sa scoata bani din buzunar daca Franta ajunge la concluzia ca piesa a iesit din garantie din cauza utilizarii necorespunzatoare??
Am discutat cu niste neni de la ATS in legatura cu problemele lor de service. Ei bine marea lor problema este neseriozitatea celor de la Citroen Franta si slaba comunicare.
Ei nu pot lua nicio decizia fara ca Franta sa-si dea acordul, aici ma refer la problemele de garantii si service.
Am fost la revizie acum o saptamana si nenea de la receptie imi zicea ca are vreo 5 masini in service cu probleme la ambreiaj rezolvabile pe garantie insa nu pot face absolut nimic pentru ca Franta nu si-a dat acordul pentru inlocuirea pieselor. Masinile stateau deja de cel putin o saptamana in asteptare...
Ce pisici sa faci in situatii de genul asta?? Sa se apuce ATS-ul sa schimbe de capul lor si sa scoata bani din buzunar daca Franta ajunge la concluzia ca piesa a iesit din garantie din cauza utilizarii necorespunzatoare??
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea