Parfum masina
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Parfum masina
Am incercat mai multe variante de parfumuri in masina si niciunul nu m-a determinat sa ramin la el.
Am incercat n-spe mii de variante de braduleti, nimic fain; am primit un parfum original, mi-a placut la nebunie mirosul (flori de cimp) dar nu mirosea tare si e scump; mi-am luat conserve din supermarketuri - oribile.
Mi-am luat si mult renumitele Carlifonia Scent cu miros de guma Turbo. Absolut oribil, imi venea sa vomit de fiecare data cind mergeam la drum lung. Cind am venit la Bucuresti am fost nevoit sa leg conserva intr-o punga si sa o bag in portbagaj. In Sibiu nu am mai rezistat si am dat-o fratelui meu. Mai am una de cirese. Daca si aia miroase la fel de oribil nu mai stiu ce drac sa incerc.
Mi-a mai placut si AmbiCar for him, dar e aiurea colorata prostia aia de o prinzi pe aeratoare plus ca nu imi place cum arata ceva prins pe ele.
Voi ce mai folositi ?
Am incercat n-spe mii de variante de braduleti, nimic fain; am primit un parfum original, mi-a placut la nebunie mirosul (flori de cimp) dar nu mirosea tare si e scump; mi-am luat conserve din supermarketuri - oribile.
Mi-am luat si mult renumitele Carlifonia Scent cu miros de guma Turbo. Absolut oribil, imi venea sa vomit de fiecare data cind mergeam la drum lung. Cind am venit la Bucuresti am fost nevoit sa leg conserva intr-o punga si sa o bag in portbagaj. In Sibiu nu am mai rezistat si am dat-o fratelui meu. Mai am una de cirese. Daca si aia miroase la fel de oribil nu mai stiu ce drac sa incerc.
Mi-a mai placut si AmbiCar for him, dar e aiurea colorata prostia aia de o prinzi pe aeratoare plus ca nu imi place cum arata ceva prins pe ele.
Voi ce mai folositi ?
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
Re: Parfum masina
cea de cirese folosesc si eu si mi se pare mai subtil mirosul...
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
eu daca`mi aduc bine aminte de vanilie am avut , cea turbo nici mie nu mi`a placut...
ca si idee , si acum e in c4 aia de vanilie si ma intreba aseara cumnata`miu( ca el are masina acum) de unde am luat ca miroase misto si vrea si el... conserva e in masina de prin sept-oct...
ca si idee , si acum e in c4 aia de vanilie si ma intreba aseara cumnata`miu( ca el are masina acum) de unde am luat ca miroase misto si vrea si el... conserva e in masina de prin sept-oct...
- Exosphere
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi
Exista alte 30 de arome la California Scents. Nu le judeca pe toate dupa cea Guma Turbo, care mie personal imi displace. Am avut cirese si afine (acum le am pe amandoua in masina de ceva vreme; imi plac) si inca un mango nedesfacut; eu zic sa iti largesti gama la California si sa descoperi ce iti place 
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
La Carlifonia Scent pe linga miros (pe care il excludem pt ca e vorba doar de 1 produs incercat) m-a mai deranjat si intensitatea mirosului. Primind si capacul de reglaj am scos cu totul capacul conservei si am pus cel de reglaj inchis total. Tot mirosea deranjant de puternic. Am procedat cu ceva gresit ?
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
mi`am adus miante ...nu aveam vanila , aveam melone , pepene galben....demential 
-
joeadrianblack
Eu folosesc 3 chestii - cand cum am chef...
1. Flori de camp (Citroen C4 original)
2. Bradulet - Peace
3. Bradulet - Leather
1. Flori de camp (Citroen C4 original)
2. Bradulet - Peace
3. Bradulet - Leather
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Vlad, eu folosesc cu mult succes originalul. E uscat saracu', daaaar .... cand nu mai miroase, il revitalizez
am gasit prin hipermarket o chestie d-aia pentru camera, de se baga in priza, si are rezervor... in rezervor e o zeama
cu care revitalizez chestia aia originala. Zeama respectiva are aroma de mar cu scortisoara, si mie chiar imi place - e o aroma asemanatoare cu ceea ce obtii la vinul fiert cu mirodenii 
Procesul de reimprospatare dureaza 2-3 minute maxim.
Procesul de reimprospatare dureaza 2-3 minute maxim.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
bogdane, cum se numeste produsul?
m-ar interesa si pe mine o aroma de mar si scortisoara
m-ar interesa si pe mine o aroma de mar si scortisoara
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- Exosphere
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi
@Vlad, nu ai procedat gresit cu nimic, din pacate (pentru tine) asa este de intens mirosul. Mie personal imi place, mai deschide si tu un geam ceva pana se mai duce aroma, sau ca idee poti sa-l tii in portbagaj pana devine suportabil. Va ajunge mirosul si in interior la tine, dar mai putin. 
Edit: saaaaaaaaaaaau, poti sa urmezi alte sfaturi
Edit: saaaaaaaaaaaau, poti sa urmezi alte sfaturi
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Eu decand ma stiu folosesc un singur tip de bradulet, e albastru si scrie "NewCar". E singurul care imi place. Oricum... cel mai placut miros e ala de masina curata.
...iar eu sunt genul de om obsedat, aeratoarele sa fie toate indreptate la fel, daca sunt amprente pe manerele la usi le sterg repede... chestii de om ciudat
Mai stiu eu cate unii cu cate un ambipur pe fiecare aerator dar ti-e sila sa stai la ei in masina de jeg
...iar eu sunt genul de om obsedat, aeratoarele sa fie toate indreptate la fel, daca sunt amprente pe manerele la usi le sterg repede... chestii de om ciudat
Mai stiu eu cate unii cu cate un ambipur pe fiecare aerator dar ti-e sila sa stai la ei in masina de jeg
Ultima oară modificat Joi Mai 05, 2011 10:50 pm de către catalin4u24, modificat 1 dată în total.
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Stefane, bate-ma, omoara-ma... no idea. E d-ala la sticluta (rezerva) la o smecherie de se baga in priza... P-astea nu le cumpar eu, Ana e responsabila
dar cred ca si ea le ia dupa cum arata prin rafturi. Avem RAM-ul prea mic pentru a tine minte toate astea.
Dar cu prima ocazie cand ajung sa iau, o sa tin minte (sper) sa ma uit si pe eticheta, si sa va spun.
Dar cu prima ocazie cand ajung sa iau, o sa tin minte (sper) sa ma uit si pe eticheta, si sa va spun.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
eu de cand am masina folosesc parfum auto fiola Paloma airdeck , varianta Fresh(are desenat niste ace de brad). Mi se pare ca miroase ca o masina noua. Mai ales ca pot sa pun cat vreau pe cartonul sau. 
L.E. eu l-am prins in partea dreapta la aerator. elasticul bagat prin aerator apoi trecut parfumul prin elastic ca sa nu fac noduri si sa-l schimb usor. Iar ca al 2-lea punct de sprijin, ar fi ca il bag in spatiul liber de sub el, in diagonala.
Nu mi s-a intamplat sa cada sau sa se miste de acolo.
L.E. eu l-am prins in partea dreapta la aerator. elasticul bagat prin aerator apoi trecut parfumul prin elastic ca sa nu fac noduri si sa-l schimb usor. Iar ca al 2-lea punct de sprijin, ar fi ca il bag in spatiul liber de sub el, in diagonala.
Nu mi s-a intamplat sa cada sau sa se miste de acolo.
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
- cpv_13
- Numar Inmatriculare: VL 21 CPG
Si eu reimprospatez dozatoarele originale (2) cu esente de parfum luate de la plafar
. E vreo cativa lei una si tine un an.
cum fac:
- scot dozatorul
- ii scot capacul
- ii scot "buretelul"
- il storc (intr-un servetel - il invelesc si apoi il rasucesc, rulez... ca sa iaza zeama ce a mai ramas in el)
- pun cateva picaturi pe el (cat sa se imbibe bine dar nici sa curga din el)
- il pun la loc
Avantajul este ca ai zeci de arome.
cum fac:
- scot dozatorul
- ii scot capacul
- ii scot "buretelul"
- il storc (intr-un servetel - il invelesc si apoi il rasucesc, rulez... ca sa iaza zeama ce a mai ramas in el)
- pun cateva picaturi pe el (cat sa se imbibe bine dar nici sa curga din el)
- il pun la loc
Avantajul este ca ai zeci de arome.
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
1.6 HDI 92 CP
-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
eu folosesc apa de toaleta barbateasca.
Am folosit Bvulgari (Aqva) si acum am GianFranco Ferrer.
Faca fas pe tapiiteria de pe pavilion si de pe scaune si cateva zile se simte. 50ml ma tin cam 1 1/2an si are personalitate.
Parerea mea este ca e cea mai buna parfumare si nu deranjeaza pe nimeni.
Am folosit Bvulgari (Aqva) si acum am GianFranco Ferrer.
Faca fas pe tapiiteria de pe pavilion si de pe scaune si cateva zile se simte. 50ml ma tin cam 1 1/2an si are personalitate.
Parerea mea este ca e cea mai buna parfumare si nu deranjeaza pe nimeni.
DS3 1,6HDi 92CP