Asa cum am promis, ma conformez si ma etalez
Putin ciudat sa scriu aici, acum ca nu mai am Citroen dar consider ca pot scrie despre masinutza mea, alta decat Citroen, dar una din marcile pe care am promovat-o si am ridicat-o in slavi din 2003 pana in octombrie 2010 alaturi de Mugurel(sic!)!
Dupa cum unii dintre voi cunoasteti de curand am renuntat la C4-ul meu din motive independente de mine si l-am schimbat in mai 2010 cu un Subaru Forester 2,0i 158cp din 2006 , echipare de mijloc,cu trapa generoasa! Culmea, e una din masinile pe care le-am vandut in 2006
Robotelul mi-a fost taaaare drag cei aproape 4ani cat a facut parte din familie si .... il mai vad pe strada si tot mi-e drag!!! Varianta a fost VTR Pack(coupe adica) motor 2,0HDi …taaare drag
Forester-ul era de mult ravnit de sotul meu pt ca se pare, barbatii dupa o anumita varsta , o iau razna fiecare in felul lui. Al meu sot (Dan) s-a apucat de 2ani de alpinism .… si cand vrea sa fuga de acasa se urca in varful muntelui si evident ca doar un 4x4 te duce mai aproape!
M-am urcat si eu cu Forest(i)erul pe varful Cozia sa-mi recuperez barbatii, pe Dan si Sebi(8ani jumate) care au urcat timp de 4,30ore. Copilul parea fresh dupa o astfel de urcare dar mai ales eu
Am sa atasez cateva poze cu masinuta si drumurile unde poate ajunge!

Daca mai doriti detalii, sunt deschisa la chestionari
Sa auzim numai de bine!