Salutare tuturor,
E primul meu post pe acest forum, si ma intereseaza daca ati auzit careva de site-ul urmator: http://www.alibaba.com/showroom/citroen-c4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma intereseaza sa cumpar un mp3 player pentru C4-ul meu, iar cautand pe google am dat de acest site. Produsele si preturile de pe site par ok, acum nu stiu daca functioneaza cum trebuie si daca nu sunt tepari vanzatorii.
Va rog sa-mi spuneti daca stiti ceva.
Cautare mp3 player pentru C4?
- Bradut
- Numar Inmatriculare: B-83-BAE
- Romeno
Re: Cautare mp3 player pentru C4?
Bine ai venit.
O sugestie este Head Unit Citroen (HU) - RD4, dar trebuie sa ai un display C la masina.
http://cgi.ebay.co.uk/Radio-Blaupunkt-C ... 2839wt_911
Sa fii atent sa aiba scris MP3 pe el.
Bafta
O sugestie este Head Unit Citroen (HU) - RD4, dar trebuie sa ai un display C la masina.
http://cgi.ebay.co.uk/Radio-Blaupunkt-C ... 2839wt_911
Sa fii atent sa aiba scris MP3 pe el.
Bafta
C4 VTS 2.0 L, 180 HP - BLACK - A.K.A CITRO

- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
daca te intereseaza DOAR un mp3 player nici una nici alta nu e solutia optima!
daca vrei un CEVA care sa aiba de toate, usor de instalat si sa nu pierzi f multe( gen comenzi, instalare dificila, necesitatea cumpararii nu stiu carei console) atunci optiunea ta estea cea mai buna!
daca vrei doar un mp3 player atunci trebuie sa iti cauti un player normal( sunt atat de multe incat nu are rost sa iti dau exemple), insa trebuie sa ai in calcul faptul ca pierzi comenzile de pe volan in acest caz.
userul neacaps si-a pus asa ceva ( propunerea ta) si era incantat de ea> DVD, Navi, Mp3, Touch, comenzi pe volan, consum....etc
daca vrei un CEVA care sa aiba de toate, usor de instalat si sa nu pierzi f multe( gen comenzi, instalare dificila, necesitatea cumpararii nu stiu carei console) atunci optiunea ta estea cea mai buna!
daca vrei doar un mp3 player atunci trebuie sa iti cauti un player normal( sunt atat de multe incat nu are rost sa iti dau exemple), insa trebuie sa ai in calcul faptul ca pierzi comenzile de pe volan in acest caz.
userul neacaps si-a pus asa ceva ( propunerea ta) si era incantat de ea> DVD, Navi, Mp3, Touch, comenzi pe volan, consum....etc
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Bradut
- Numar Inmatriculare: B-83-BAE
http://www.accesorii-tuning.eu/dvd_dedi ... 4_151.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Deci, navigatia din link-ul de mai sus este in regula? Ca ma tenteaza foarte tare... are cam tot ce se poate. Acum ma intereseaza cat de compatibila e.... si aici ma refer la: cat de bine se potriveste pe bord? daca comenzile de pe volan functioneaza OK cu navigatia respectiva? daca computerul de bord functioneaza in continuare cum trebuie?
Chiar as fi foarte recunoscator daca cineva, care are montat asa ceva, ar scrie cateva pareri. Am cautat review-uri pe site-uri de mi-a venti rau si n-am gasit nimic.
Deci, navigatia din link-ul de mai sus este in regula? Ca ma tenteaza foarte tare... are cam tot ce se poate. Acum ma intereseaza cat de compatibila e.... si aici ma refer la: cat de bine se potriveste pe bord? daca comenzile de pe volan functioneaza OK cu navigatia respectiva? daca computerul de bord functioneaza in continuare cum trebuie?
Chiar as fi foarte recunoscator daca cineva, care are montat asa ceva, ar scrie cateva pareri. Am cautat review-uri pe site-uri de mi-a venti rau si n-am gasit nimic.
-
tony.iordache
- ,,crazy pilot ,,
- Marca si model masina: citroen c4 II 1,6 hdi 110hp
- Numar Inmatriculare: CT-83-TIA
e foarte tare chestia asta , deja m-ai facut si pe mine curios
ps: hai @ Aiurica scoatene si pe noi din ceatza
ps: hai @ Aiurica scoatene si pe noi din ceatza
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
- Romeno
Lenea-i cucoana mare

Enjoyneakaps scrie:de ceva timp ma tot bate la cap un prieten sa ii vand playeru alpine de pe masina asa ca intr-o zi mam decis sa il vand si sa fac un upgrade. asa ca mi am luat o clona (navigatie) cu tot ce trebuie , la inceput am fost sceptic dar dupa ca am vazut ce poate am fost extra super multumit. are can deci merg absolut toate, consum, km, senzori de la usi, motorina, comenzi de pe volan. are navigatie full carkit pentru telefon , merge muzica direct prin bluetooth de pe telefon sau orice cu bluetooth, are camera pentru marsalier, filme, muzica, deci cam tot. nush despre alte after marketuri dar pot sa zic ca asta unul destul de reusit.
problemele ca sa le zic asa aparute pana acum sunt: beepul de la butoane care este enervant rau cel putin pana te obisnuiesti si nu are setare sa il scoti, semnal radio destul de slab, daca spre exemplu opresti masina si nu opresti playerul dupaia nu merg comenzile si coputerul de bord din el( dar nu e asa mare problema de inchide si deschide in 20 secunde ceea ce e ok. inca o problema sau cel putin nu am gasit pana acum setarea nu merge muzica cand sunt pe gps desi asa ar fi trebuit din descrierile primite, dar daca ai deschis gpsul si ai iesit din el si intri pe muzica merge si te si avertizeaza sonor gpsul .
eu zic ca una peste alta e super ok. am pus si cateva poze cam slabe dar aia aveam la indemana
viewtopic.php?f=19&t=3416&st=0&sk=t&sd=a&start=60
C4 VTS 2.0 L, 180 HP - BLACK - A.K.A CITRO