Vreau sa schimb amortizoarele
-
bizkit1
Vreau sa schimb amortizoarele
Salut. mai am un pic si ma duc la revizia de 15000 km si ma bate gandul sa imi schimb si amortizoarele deoarece astea sunt prea tari sau prea praf , nu stiu cum sa le zic. banuiesc ca si pe voi va deranjeaza ca la cea mai mica gropa zici ca dai cu fundu-n ea. Intrebarea este daca pot sa schimb doar amortizoarele spate sau trebuie musai sa le schimb si pe cele din fata? As vrea sa gasesc niste amortizoare care sa faca mersul cat mai lin. Daca puteti sa imi recomandati si mie ceva astept.
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Amortizoare sport as sti ce sa iti zic, dar amortizoare mai moi decat astea chiar nu stiu. Pe tine ce te deranjeaza? Zgomotul sau faptul ca sunt rigide?
Si oricum nu o sa poti monta ceva aftermarket la ei la service, si vei pierde si garantia. Regulile casei
.
Si oricum nu o sa poti monta ceva aftermarket la ei la service, si vei pierde si garantia. Regulile casei
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
bizkit1
ma deranjeaza si zgomotul care il face dar si faptul ca sunt prea rigide, cel putin in spate se simte ca si cum ai pica din pom cu fundu pe asfalt. Oricum daca e sa nu imi monteze ei amortizoare aftermarket prefer sa imi pierd garantia si sa ma duc undeva unde sa mi-o faca k-lumea. Asa am facut si cu usile si sistemul audio..le-am rezolvat in alta parte unde baietii au vrut sa faca treaba buna. Asa ca astept propuneri 
inca ceva..in mod normal nu ar fi trebuit sa se mai lase si ele dupa un anumit nr de km??
inca ceva..in mod normal nu ar fi trebuit sa se mai lase si ele dupa un anumit nr de km??
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Pai daca vrei sa fie moi d c ti-ai luat C4 care are din fabrica amortizoare semi-sport pt o stabilitate mai buna.
Exista amortizoare sport mai rigide (si crede-ma ca sunt RIGIDE, eu am doar arcuri sport si simt totul), dar astea macar nu troncane.
Vrei confort i-ati alta masina.
Exista amortizoare sport mai rigide (si crede-ma ca sunt RIGIDE, eu am doar arcuri sport si simt totul), dar astea macar nu troncane.
Vrei confort i-ati alta masina.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
bizkit1
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
A mea nu mai troncane asa rau de cand i-am pus roti pe 17". A lu shadow nu mai troncane de cand i-a pus arcuri mai tari..
Nu stiu cum e cu amandoua, dar o sa iti zic sapt viitoare sper.
Nu stiu cum e cu amandoua, dar o sa iti zic sapt viitoare sper.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
bizkit1
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Numai troncane dar vezi ca sunt alte repercusiuni, garda mai mica la sol, arcuri mai tari, te omoara pe piatra cubica.
Dar ai si avantaje stabilitate marita, NUMAI troncane, un look deosebit al masini.
Dar ai si avantaje stabilitate marita, NUMAI troncane, un look deosebit al masini.
-
bizkit1
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Depinde de care iti iei, fara sa iti schimbi amortizoarele poti sa ti-o lasi intre 2,5 si 4 cm (nu suna a mult, dar crede-ma ca este).
Eu mi-am luat arcurile de la Racing Nick, sunt Eibach, si mi-au lasat-o cu 2,5 de spate si cu 3 de fata. Au fost vreo 8 mil si am stat vreo 2 sapt dupa ele.
Eu mi-am luat arcurile de la Racing Nick, sunt Eibach, si mi-au lasat-o cu 2,5 de spate si cu 3 de fata. Au fost vreo 8 mil si am stat vreo 2 sapt dupa ele.
-
bizkit1
-
Shadow
- AfterDark Racing Club