Politica si altele

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Politica si altele

Mesaj de Juliu »

Nup, Made in Germany si filtrul de ulei Made in France.

Mi-amintesc ca la revizia de 5000 km am sporovait cu mecanicul meu pe tema pieselor schimbate, fiind primul Citroen C4 pe care a avut ocazia sa il examineze. Am facut revizia in regim propriu.

Daca vrei, iti fac si poza la urmatoarele filtre. Momentan n-am bani nici de covrigi dar fii pe faza. Am 10.000 km deci acum depinde de buget. Mai cu putin noroc, mai le pune cineva o bomba sub fund mafiotilor care ne conduc. Noi sa fim sanatosi

Auzi tu, sa fim solidari si sa muncim mai mult pe bani mai putini.
Mor nu alta, nu sunt bani din cauza ca au gestionat ei prost bugetul nu din cauza crizei, plus FMI-ul care i-a adus la putere a impus conditii.
Nici Ceausescu n-a indraznit sa se atinga de salarii. N-aveau voie sa arunce rahatul in curtea muritorilor, trebuiau sa-si pastreze magareata in ograda proprie
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
Shadow
AfterDark Racing Club

Re: Filtru de aer sport/admisie directa

Mesaj de Shadow »

Deja o dam in off-topic si in politica si nu e bine...dar ca fapt divers... "au gestionat prost bani"... poate vrei sa spui ca au furat prea bine banii... :ok
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
brilu
Numar Inmatriculare: cj 43 GAB

Mesaj de brilu »

Bravo,iuliu,ai gandit ca un adevarat PSD-ist :shock: Asa ca raspunde-ti la urmatoarele probleme de nivel national si fa-ti o mini ancheta personala,poate...Incep:MINERIADELE,BANCOREX,BANCA RELIGILOR,BANCA ALBINA,RULMENTUL BRASOV,CONTIM TIMISOARA,BANII LOTERIEI NATIONALE in Grecia,CARITAS,FNI,OMAR HAISSAM,ARMAMENT CUGIR.........si mii de alte fraude pe care numai matusa Tamara si secretarul comunist Iliescu le stie.Deci ce partid a vandut jumatate din Romania?!Scuzati offtopicul,colegi c4!
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Vai, dar sa ne luam la bataie, la sfirsit, cu ultimile puteri si cu dintii scosi, sa ne bagam reciproc degetele in ochi si sa ne scoatem putin si ochii, sa ne scutim de durerea de a ne vedea mutilati acasa in oglinda! ...Si toate astea pentru ce? Pentru ce au facut niste manelisti care au fost sau inca mai sint la putere? Le urez turbo-m.ie din p^Hcuc cu reactie, si asta cu open turbo, nu cu admisie directa sau alte tevi!
..si noua santate si sa fim fericiti!
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

TRAIASCA BASESCU!!! TRAIASCA REPUBLICA COMUNISTA ROMANIA!!! :ok :ok :ok

Cred ca ar trebuii facu un split la topic si posturile astea mutate pe la cafenea intr-un topic despre "politica :ok " din Romania...
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Re: Politica si altele

Mesaj de mituc »

Nu stiu citi politisti avem pe forum dar stiu ca sint vreo citiva. Vreau sa le multumesc tuturor politistilor pentru modul cum au protestat astazi. E normal si de inteles ca trebuie sa-si ceara drepturile insa e minunat cind in situatia asta daca ai nevoie de un politist primesti totusi ajutor.

Ar fi minunat daca impreuna cu politistii ar mai protesta si altii dintre cei pe care politistii ii servesc (de multe ori nedrept sau incorect sau nu suficient, insa na, exista carente in prestari de servicii si in mediul privat), insa e pacat ca in ultimii 60 de ani romanii au reusit sa ramina fara vointa si interes, si de cele mai multe ori e nevoie de manelisme si interese politice ca sa-i aduca pe oameni in strada (iar cind nu e asa sint trimisi huligani printre ei pentru a-i discredita).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”