la hot hatch treaba e cu mult mai comlexa decat la suratele docile. nu mai este vorba de placut ci de performantele pe asfalt, fie ca e pe strada sau pe circuit.
am incercat sa aleg, dar nu am putut tocmai din acest motiv. habar nu am cum sunt modelele expuse in comparativul tau. sa arunc vorbe din parerile altora e simplu. Megane 3 RS a fost mai peste tot laudat, si asta nu vine chiar usor, avand in vedere ca este reno, frantuzesc si mor nemtii de ciuda. deci nu votez.
imi plac toate.
opel si alfa deja sunt eol, daca inca se mai produce alfa. focus RS este retras datorita normelor de poluare. asa ca incet, incet comparativul tau iar nu prea imi da concluzii foarte obiective. ah de dragul discutiei din nou, citam din alte surse.
Mituc ne poate spune de MPS-ul lui, Shadow de CTR-ul lui, dar unul din ei a condus si altceva? atunci ar putea sa apara o parere mai intemeiata a unui membru de pe forum, dar si aceea subiectiva. deci insuficienta.
Dar ca sa raspund la intrebare. imi place Honda CTR, mai mult ca megane 3RS, si apoi pe locul 3 Scirocco R. Dar nu votez, ca nu am ce
Nu votez reno deoarece unii posesori de aceasta marca frantzuzeasca considera ca e mai cool decat...citroen HA HA!Au ajuns mai penali ca posesorii vw, dar macar la vw mai ai ce sa apreciezi.Reno la ora actuala este o marca frantuzeasca de design amatoricesc (cand zic design ma refer de la ergonomie pana la calitatea materialelor) puse pe o platforma de Nissan.Votez focus RS mi se pare cel mai echilibrat.
la ce ne raportam pana la urma? doar la ce ne place vizual...sau cum? ca daca ma iau dupa performante este posibil sa aleg Focus RS, daca ma las dus de val posibil sa aleg altceva
aici sunt masini cu puteri cuprinse intre 198CP si 301CP!
de exemplu de ce nu este inclus Golf VI R 270CP si este GTI sau sa fie ambele, de ce nu vad si un WRXSTI sau LANCER EVO sau Ralliart sau BMW135i
sau de ce nu Alfa Romeo Giulietta 1.759 TBi 235CP Quadrifoglio Verde care mi se pare cea mai frumoasa de departe dintre toate si chiar si performanta!
C4 1.6i 16v SX VTR - 110 armasari [( B - 04 - ECW )] 1) Esti pe net
2) Esti pe forumul ClubC4
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4
7) Zambesti, sau chiar razi
Eu unul am votat Scirocco.
Si-a cumparat cineva de la mine de pe strada, unul rosu, 1.4 tsi 122 cp. Precum C4, este o masina pe care abia cand o cunosti in amanunt, te convingi ce masina este.
Pe de alta parte, insa, daca as avea banii, as lua Mazda 3. Imi place forta bruta a motorului, si la prima vedere, liniile masinii.
Din cele insirate as ramane tot la Type-R...datorita feelingului pe care ti-l ofera si a motorului genial cu cele 8200rpm...
Dar daca mai era si un STI pe acolo probabil ca pe el as fii mers...
Focusul RS nu ma da pe spate cu absolut nimic...luand in considerare ca a fost batut pe circuit de masini de 250 Cp...ceea ce mi se pare cam jenant...
Ar fii f multe de spus aici...eu am mers cu maj hot-hatchurilor de pe piata si cam toate au +uri si -uri... dar in opinia mea, ca un hot-hatch sa fie reusit nu trebuie sa fie cel mai rapid(3/4 dintre posesori nu o sa ajunga niciodata pe un circuit ca sa conteze cele 0,0001 micro sutimi in +) trebuie sa-ti puna ranjetul specific pe fata de fiecare data cand o alergi...