citroen c4 coupe - montaj proiectoare
-
bebexo
- Numar Inmatriculare: B 333 BEX
citroen c4 coupe - montaj proiectoare
Salut,
Am cumparat de la ats un citroen c4 coupe, care dupa ce ca a venit cu 3 zile mai tarziu de termen (ca la noi la romani) nu are nici proiectoare (acum o luna cand trebuia sa-l platesc avea). As vrea sa stiu cat de complicata e procedura de montat proiectoare (daca trebuie schimbate ornamentele din bara si ce implica asta) si cat de mult trebuie sa dezmembreze masina (meseriasii nostrii...masina noua... eu nici pe aia veche nu as lasa-o pe mana lor).
Scuzati daca am postat unde nu trebuie.
Multumesc anticipat,
Bogdan
Am cumparat de la ats un citroen c4 coupe, care dupa ce ca a venit cu 3 zile mai tarziu de termen (ca la noi la romani) nu are nici proiectoare (acum o luna cand trebuia sa-l platesc avea). As vrea sa stiu cat de complicata e procedura de montat proiectoare (daca trebuie schimbate ornamentele din bara si ce implica asta) si cat de mult trebuie sa dezmembreze masina (meseriasii nostrii...masina noua... eu nici pe aia veche nu as lasa-o pe mana lor).
Scuzati daca am postat unde nu trebuie.
Multumesc anticipat,
Bogdan
Citroen C4 coupe vtr 1.6 hdi 110CP negru
B 333 BEX
B 333 BEX
- andu_nae
- Marca si model masina: Volvo XC70, D5
Re: citroen c4 coupe - montaj proiectoare
Sunt ceva membri care au facut treaba asta in mod repetat, eu am montat proiectoarele pe a mea - varianta inainte de face-lift si ar fi cam asa:
Te asiguri la ATS ca e activa functia de proiectoare;
Dai jos deflectorul de aer(plasticul de sub bara), conectezi proiectoarele si verifici daca functioneaza;
Le montezi(se prind simplu in 3 suruburi) - verifici sa nu fie orientate aiurea sa orbesti populatia;
Apoi prinzi ochelarii cu gauri (pe care trebuie sa ii cumperi in avans
)
Chiar daca o sa fie putin diferit la varianta noua de bara, nu cred ca e o operatiune complicata daca esti putin atent si indemanatic
Sa ne spui cum a iesit
Te asiguri la ATS ca e activa functia de proiectoare;
Dai jos deflectorul de aer(plasticul de sub bara), conectezi proiectoarele si verifici daca functioneaza;
Le montezi(se prind simplu in 3 suruburi) - verifici sa nu fie orientate aiurea sa orbesti populatia;
Apoi prinzi ochelarii cu gauri (pe care trebuie sa ii cumperi in avans
Chiar daca o sa fie putin diferit la varianta noua de bara, nu cred ca e o operatiune complicata daca esti putin atent si indemanatic
Sa ne spui cum a iesit
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
pai cum sa platesti masina cu proiectoare si sa primesti fara?
nu ai o lista cu optiunile masinii ? daca acolo scrie proiectoare , du`te si da`le`n cap cu ea
nu ai o lista cu optiunile masinii ? daca acolo scrie proiectoare , du`te si da`le`n cap cu ea
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
in primul rand daca ai platit mere si ti s-a dat pere, nu le receptionezi. nu fa compromisuri.
ca e alba ca e neagra, nu conteaza. pe langa proiectoare s-ar putea sa fie si alte optionale lipsa, pt ca exista diferente intre echipari.
pt proiectoare se schimba ornamentele din bara cu unele care au proiector si apoi, daca exista conexiunea electrica cu mufe, doar se conecteaza acestea si Presto, ai proiectoare. binenteles bara fata se desface de pe masina, o munca de 10 -15 minute pt un end-user. la service 5-10 minute max
ca e alba ca e neagra, nu conteaza. pe langa proiectoare s-ar putea sa fie si alte optionale lipsa, pt ca exista diferente intre echipari.
pt proiectoare se schimba ornamentele din bara cu unele care au proiector si apoi, daca exista conexiunea electrica cu mufe, doar se conecteaza acestea si Presto, ai proiectoare. binenteles bara fata se desface de pe masina, o munca de 10 -15 minute pt un end-user. la service 5-10 minute max
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- Gabi Nedelcu
- Numar Inmatriculare: TL 25 NGI
In primul rand daca ai platit pentru o masina cu proiectoare, dute la iei si fa galagie. nu e normal sa platesti pentru ceva si sa nu primesti....eu nu i-as lasa
Citroen C4 Coupe 2006 1.6 HDI White Edition
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Stai linistit...alti au asteptat si o luna peste...bebexo scrie:Salut,
Am cumparat de la ats un citroen c4 coupe, care dupa ce ca a venit cu 3 zile mai tarziu de termen (ca la noi la romani) nu are nici proiectoare (acum o luna cand trebuia sa-l platesc avea).
Si asa cum au spus si ceilalti co-forumisti... masinile in general vin cu anumite PACHETE de optionale...asa ca daca nu ai pachetul cu proiectoare s-ar putea sa ai un nivel de optionale inferior fata de ce ai comandat tu...
Oricum nu trebuie sa iti faci chiar atatea griji despre montajul lor...totusi nu este o operatie complicata...si oricum...reviziile tot la ei o sa le faci...
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
Daca ai comandat cu proiectoare si a venit fara, ii poti ruga pe cei de la service sa ti le monteze pe cheltuiala lor , ca doar ei au gresit sau daca nu sa-ti scada din factura contravaloarea acestui serviciu (montaj+componente de origine).
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
-
bebexo
Am fost la ei si mi-au zis ca monteaza proiectoare si "gata e conform cu oferta". Oricum o sa dau maine un telefon la OPC sa vad ce pot face pentru ca nu sunt de acord ca pe banii mei si pe nervii mei sa ma frece aiurea.
B 333 BEX
B 333 BEX
- vladut_v
Nu pot sa inteleg cum ai acceptat masina. Probabil este un nivel inferior de echipare, pe care ti l-au vandut la pret de nivel superior de dotare. Ca idee, cred ca trebuie schimbata si maneta de la volan, unde ai si proiectorul de ceata spate. Astea se schimba in pereche, vreo 10 milioane setul.
Pana una alta, fa-ti un cont pe site-ul service.citroen.com si acolo vei piutea vedea exact ce masina ai, ce nivel de exchipare are masina al carui cod VIN din talon - il introduci !
Pana una alta, fa-ti un cont pe site-ul service.citroen.com si acolo vei piutea vedea exact ce masina ai, ce nivel de exchipare are masina al carui cod VIN din talon - il introduci !
C4 1.6i 16V Berlina
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Maneta de comanda nu trebuie schimbata, va diferi inscriptiile de pe ea. A ta o sa aibe 1 sageata plina in sus si 1 goala in jos, iar cele cu proiectoare din fabrica au 2 sageti pline in sus si 2 sageti goale in jos. Mare deosebire. 
-
bebexo
Inca nu am acceptat masina. Am fost sa o vad. Restul dotarilor sper sa le aiba, ESP si alea nam cum sa le verific. Maneta de comanda mie mi s-a parut ca are si pentru proiectoare. Puteti atasa o poza cu o maneta care are si proiectoare sa pot sa o compar cu cea care e pe masina? Cei de la ATS sustin ca are si cablaje si maneta doar ca lipsesc proiectoarele. alta chestie pe care nu pot sa mi-o explic, desi e si la mazda e lipsa covoraselor.
B 333 BEX
B 333 BEX
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
toate dotarile se pot verifica
pt esp de ex ai un buton in stanga jos la bord langa cel de reglare a farurilor
de obicei , cablurile pt proiectoare sunt trase deja chiar daca masina nu are proiectoare
maneta o are si pe aia
dar difera semnele de pe ea...
pt esp de ex ai un buton in stanga jos la bord langa cel de reglare a farurilor
de obicei , cablurile pt proiectoare sunt trase deja chiar daca masina nu are proiectoare
maneta o are si pe aia
-
bebexo
Am intrat acolo la service citroen si am facut cont si la seria de motor a masinii mele la electrical era scris:
Electrical
ALTERNATOR ALTERNATOR 150 AMP
HORNS HORN STANDARD
BATTERY BATTERY L3 450
STARTER MOTOR CLASS 6 STARTER MOTOR
SPECIAL LIGHTING WITHOUT PARTICULAR LIGHT
REVERSING LAMPS WITH 2 REVERSING LAMPS
MISC. INT. LAMPS FR COURTESY LAMP
SILL ILLUMINATION LAMP WITHOUT SILL ILLUMINATION
EXT. REARVIEW MIRROR COMP. FUNCTION EXT MIRROR MANUAL-FOLD BACK
CEN. LOCKING REM CONTROL FREQUENCY 433 92 MHZ HETERODYNE
HEADLAMP BULBS HALOGEN BULB
MULTIPLEXING MULTIPLEXING ASSEMBLY CAN CAN
FRONT FOGLAMP FRONT FOG LIGHTS
HEADLAMP HEIGHT ADJUSTER REMOTE MANUAL HEADLAMP ADJUSTMENT
Concluzia ar fi ca masina a parasit fabrica cu proiectoare si a ramas fara pe drum?

Electrical
ALTERNATOR ALTERNATOR 150 AMP
HORNS HORN STANDARD
BATTERY BATTERY L3 450
STARTER MOTOR CLASS 6 STARTER MOTOR
SPECIAL LIGHTING WITHOUT PARTICULAR LIGHT
REVERSING LAMPS WITH 2 REVERSING LAMPS
MISC. INT. LAMPS FR COURTESY LAMP
SILL ILLUMINATION LAMP WITHOUT SILL ILLUMINATION
EXT. REARVIEW MIRROR COMP. FUNCTION EXT MIRROR MANUAL-FOLD BACK
CEN. LOCKING REM CONTROL FREQUENCY 433 92 MHZ HETERODYNE
HEADLAMP BULBS HALOGEN BULB
MULTIPLEXING MULTIPLEXING ASSEMBLY CAN CAN
FRONT FOGLAMP FRONT FOG LIGHTS
HEADLAMP HEIGHT ADJUSTER REMOTE MANUAL HEADLAMP ADJUSTMENT
Concluzia ar fi ca masina a parasit fabrica cu proiectoare si a ramas fara pe drum?
B 333 BEX
B 333 BEX
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
ceva de genul
) si la a mea scrie la fel si am proiectoare
)
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
fi tu atent aici.
urmeaza pasul 1 indicat de colegul cu service citroen. le ceri vin-ul ca sa verific exact ce masina ai comandat si ce ti-au dat.
pasul 2 ne zici noua aici ce echipare ai comandat sa vedem si noi, nu sa ne agitam aiurea.
pasul 3 faci niste poze la masina ext/int cu elemente cheie (jante bara fata, bord, volan portbagaj (daca are compartimentatorul de plastic, cotiera, aeratoare in detaliu.
apoi mai vorbim
faza cu opc e frectie la picior de lemn pt tine. poti sa ii ameninti, fara cearta dar sa te impui ca sa recunoasca ce vor sa faca. depui reclamatie, vine OPC, le da amenda si tu ce rezolvi. mai astepti dupa masina. asa, pt extra asteptare, conform conditiilor contractuale (pt ca tu ai platit banii si nu e treaba ta ca ei vor sa faca mismasuri) le mai ceri avantaje. nu revizii gratuite, ca poate vrei sa le faci in alta parte. sa recunoasca ca NU au plasat comanda pt tine si iti baga pe gat una din stoc, si asa ii fortezi sa iti comanda intr-adevar pt tine, dar sa mai bage optiune in plus CADOU de la ei.
asta ar fi varianta cea mai grava la care ma gandesc eu.
deci NU receptionezi masina pana nu esti sigur de ce ai primit.
sau stai mai e cevasi mai rau.
masina e intr-adevar a ata, dar a fost accidentata si la reparatie au uitat de bara si au pus una necorespondenta. deci verifici si masina peste tot. am auzit la alti dealeri ca ar fi practicat asa ceva.

EDIT: vad ca s-a mai scris intre timp. vezi sa nu fie ultima posibilitate prezentata de mine, in care masina chiar a rams fara proiectoare din cauza accidentarii ei.
urmeaza pasul 1 indicat de colegul cu service citroen. le ceri vin-ul ca sa verific exact ce masina ai comandat si ce ti-au dat.
pasul 2 ne zici noua aici ce echipare ai comandat sa vedem si noi, nu sa ne agitam aiurea.
pasul 3 faci niste poze la masina ext/int cu elemente cheie (jante bara fata, bord, volan portbagaj (daca are compartimentatorul de plastic, cotiera, aeratoare in detaliu.
apoi mai vorbim
faza cu opc e frectie la picior de lemn pt tine. poti sa ii ameninti, fara cearta dar sa te impui ca sa recunoasca ce vor sa faca. depui reclamatie, vine OPC, le da amenda si tu ce rezolvi. mai astepti dupa masina. asa, pt extra asteptare, conform conditiilor contractuale (pt ca tu ai platit banii si nu e treaba ta ca ei vor sa faca mismasuri) le mai ceri avantaje. nu revizii gratuite, ca poate vrei sa le faci in alta parte. sa recunoasca ca NU au plasat comanda pt tine si iti baga pe gat una din stoc, si asa ii fortezi sa iti comanda intr-adevar pt tine, dar sa mai bage optiune in plus CADOU de la ei.
asta ar fi varianta cea mai grava la care ma gandesc eu.
deci NU receptionezi masina pana nu esti sigur de ce ai primit.
sau stai mai e cevasi mai rau.
masina e intr-adevar a ata, dar a fost accidentata si la reparatie au uitat de bara si au pus una necorespondenta. deci verifici si masina peste tot. am auzit la alti dealeri ca ar fi practicat asa ceva.
EDIT: vad ca s-a mai scris intre timp. vezi sa nu fie ultima posibilitate prezentata de mine, in care masina chiar a rams fara proiectoare din cauza accidentarii ei.
Led there b:LIGHT