cum e cu doua persoane pe aceeasi masina asigurata? (eu si prietena mea, pe masina mea)
-sint preturi mai mari?
-sint clauze in plus?
-sint asiguratori care nu percep taxe mai mari in acest caz (aliantz am auzit..)
cine stie mai multe sa zica.
merci
doi pe o asigurare
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Dar daca initial declari ca faci 15000km insa tu vrei sa faci vreo 25000km? Daca ma duc si-i spun la tantea aia sa schimbe acolo cit o sa-mi mai iain plus?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
tipitip
- Admin
-
kriss13
Nu am intles ce ai vrut sa zici..
Am vazut in flme, ca daca o persoana conduce o masina si face accident si nu e proprietarul (sotia, nepotu) nu se despagubeste ca cica nu e trecut in "cartea de sigurare" (?)
Am intrebat pe cineva tot pe forum mai demult si a zis ca sa am grija daca o dau prietenei ca daca doamne feri nu e trecuta si ea (pe vreo fisa or something) si face o boacana nu ma despagubeste asiguratoru..
Intreb ca habar nu am (stiu ca pt voi e evident ceva...).
Deci nu ma luati la misto ca ma duc la asigurari cu exact ce imi ziceti voi
Am vazut in flme, ca daca o persoana conduce o masina si face accident si nu e proprietarul (sotia, nepotu) nu se despagubeste ca cica nu e trecut in "cartea de sigurare" (?)
Am intrebat pe cineva tot pe forum mai demult si a zis ca sa am grija daca o dau prietenei ca daca doamne feri nu e trecuta si ea (pe vreo fisa or something) si face o boacana nu ma despagubeste asiguratoru..
Intreb ca habar nu am (stiu ca pt voi e evident ceva...).
Deci nu ma luati la misto ca ma duc la asigurari cu exact ce imi ziceti voi
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
contractul casco se face pe seria sasiului, nu pe seria de buletin 
Evident pot aparea probleme daca soferul este incepator, insa daca nu se specifica in contract forget about it.
Masina se poate conduce in tara si scoate din tara fara dovada daca iese o ruda de gradul I: sotie/sot/copil/parinte si chestii de genul. Atentie! Amanta nu intra la gradu' I

Evident pot aparea probleme daca soferul este incepator, insa daca nu se specifica in contract forget about it.
Masina se poate conduce in tara si scoate din tara fara dovada daca iese o ruda de gradul I: sotie/sot/copil/parinte si chestii de genul. Atentie! Amanta nu intra la gradu' I
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Ce se intimpla daca la incheierea contractului casco s-a specificat un anumit conducator auto (unicul) iar rabla e busita cind e altcineva la volan?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
-
Krm
se intampla... inevitabilul: nu esti acoperit.
in astfel de cazuri polita de asigurare nu confera protectie decat in cazul in care la volan se afla la momentul groaznicului eveniment chiar UNICUL conducator (specificat anterior)...
in contractul meu se specifica la unul dintre multele articole ca asigurarea CASCO este valabila si in cazul producerii de accidente, daca a fost condusa de alte persoane, dar NUMAI daca acestea au avut consimtamantul asiguratului
... aspect ce este implicit, ca deh, proprietarul isi va dori sa isi vada masina reparata....
in concluzie, contractul include cu siguranta un articol ce reglementeaza acoperirea...
in astfel de cazuri polita de asigurare nu confera protectie decat in cazul in care la volan se afla la momentul groaznicului eveniment chiar UNICUL conducator (specificat anterior)...
in contractul meu se specifica la unul dintre multele articole ca asigurarea CASCO este valabila si in cazul producerii de accidente, daca a fost condusa de alte persoane, dar NUMAI daca acestea au avut consimtamantul asiguratului
in concluzie, contractul include cu siguranta un articol ce reglementeaza acoperirea...
the most beautiful C4
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP
-
Krm
... si daca e negru, femeie, cu sapca...silvius scrie:Evident pot aparea probleme daca soferul este incepator, insa daca nu se specifica in contract forget about it.
in astfel de contracte exista intr-adevar excluderi clare; si asta spun prin extindere din asigurarile de viata... spre exemplu daca pagubele au fost produse datorita unor probleme tehnice de care asiguratul stia... la mine este iarasi specificat de exemplu ca in cazul transportului masinii (cu o utilitara dedicata), b-68-hmm nu este acoperita prin CASCO...
concluzionand: doar contractul poate raspunde intrebarilor noastre. si fiecare asigurator din piata are propriul contract, notificat comisionarului.. so, sa cititi cu calm (si eventual lupa
the most beautiful C4
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP