Salut baieti ! Am si eu o intrabare prostuta ... unde este filtrul de aer la C4 1.6 HDI? am vazut un tutorial dar motorizarea era pe benzina (probabil 2 litri dupa dimensiunea motorului) si pozitionarea prin fata pe la motor e altfel dacat la 16 HDI. Daca se poate o poza cu locatia exacta unde este pozitionat filtrul de aer va sunt recunoscator!
Multumesc mult.
Filtru aer citroen C4 16 HDI
- speedy'91
- Numar Inmatriculare: AG 91 BAU
Re: Filtru aer citroen C4 16 HDI
filtru de aer este pozitionat in spatele capacului care acopera injectoarele,sub masca de la stergatoare!
ca sa-l schimbi:
-desfaci capacul care acopera injectoarele(tragi usor in sus este clipsat in cele patru colturi);
-desfaci traversa de plastic care sustine masca de la stergatoare(are un surub in partea stanga si un clips la jumatate);desfaci sau nu capitonajul insonorizant prins de aseasta traversa(are cateva clipsuri);
-apoi vezi carcasa neagra in care este filtru,desfaci suruburile din partea de sus si apoi o impingi usor in spate si o trangi in sus;
spor la treaba!
ca sa-l schimbi:
-desfaci capacul care acopera injectoarele(tragi usor in sus este clipsat in cele patru colturi);
-desfaci traversa de plastic care sustine masca de la stergatoare(are un surub in partea stanga si un clips la jumatate);desfaci sau nu capitonajul insonorizant prins de aseasta traversa(are cateva clipsuri);
-apoi vezi carcasa neagra in care este filtru,desfaci suruburile din partea de sus si apoi o impingi usor in spate si o trangi in sus;
spor la treaba!
alfa romeo 156facelift,1.9JTDm,150cp
drumurile din Pitesti sunt varza!la fel si 90% din soferi!iar curcanii cu caschetă sunt de la tara sau fac naveta!
drumurile din Pitesti sunt varza!la fel si 90% din soferi!iar curcanii cu caschetă sunt de la tara sau fac naveta!
-
mcmwhfy_C4
Re: Filtru aer citroen C4 16 HDI
Merci frumos pentru raspuns.
o sa incerc in week sa il schimb sper sa si reusesc
o sa incerc in week sa il schimb sper sa si reusesc