Calculator CAR-PC in C4
-
MirceaX
Calculator CAR-PC in C4
am vazut mai de mult pe un forum spaniol (nu mai am adresa)
cum si-a montat cineva un calculator de-aici
avea un lcd in-dash si soft costumizat pt citroen
in cotiera cd-rom-ul si tastatura prinsa pe bord
cu ce gasesti aici --> http://store.mp3car.com/" onclick="window.open(this.href);return false; <-- poti sa faci ceva mult mai kewl... acum trebuie sa te gandesti daca merita... daca bagi vreo $1000 poti sa ai televizor, dvd, calculator, gps cu ce softuri vrei tu, zeci de mii de mp3-uri si filme div-x bulk...
s-ar baga cineva la asa ceva ?
cum si-a montat cineva un calculator de-aici
cu ce gasesti aici --> http://store.mp3car.com/" onclick="window.open(this.href);return false; <-- poti sa faci ceva mult mai kewl... acum trebuie sa te gandesti daca merita... daca bagi vreo $1000 poti sa ai televizor, dvd, calculator, gps cu ce softuri vrei tu, zeci de mii de mp3-uri si filme div-x bulk...
s-ar baga cineva la asa ceva ?
C4 Gri Iceland, 1.6 16V, 110CP, B-58-HDY
- vladut_v
Uite si aici, sau de asta era vorba ? ... nu inteleg o boaba ...
http://c4atreros.es/foro/viewtopic.php?t=894
http://c4atreros.es/foro/viewtopic.php?t=894
C4 1.6i 16V Berlina
-
MirceaX
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
O sa caut eu maine poze si o sa pun!! Aia nu sunt sanatosi, te doare capu ce pot sa faca la masini. Unul avea unitatea centrala a unui miniPC in cotiera, un lcd pe bord, si tastatura pe capacul torpedoului,.. 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
MirceaX
Bogdan scrie:O sa caut eu maine poze si o sa pun!! Aia nu sunt sanatosi, te doare capu ce pot sa faca la masini. Unul avea unitatea centrala a unui miniPC in cotiera, un lcd pe bord, si tastatura pe capacul torpedoului,..
cred ca vb de acelasi...ME scrie:cum si-a montat cineva un calculator de-aici
C4 Gri Iceland, 1.6 16V, 110CP, B-58-HDY
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Pai cred ca e un singur nebun care a facut asta...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

- tokragua
Dar cum am eu ce are? Am navigatie, wifi proc tare pt filme, muzica (si aux-in in Sony) voice comand, doar zic play numele melodiei, doar ca nu il mai folosesc decat la navigare. Pt muzica il foloseam cand nu aveam sony si aveam o dacie 1310. Am si suport pt el cu mufa audio si power in el, doar plug and play. Dar mi-ar placea sincer de as putea incorpora cumva in bord sa mai apara numai ecranul...

C4 berlina 1,4 16v powered by Intel Atom
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Ala e un PDA,nu ?
De ce nu ii iei un suport cu ventuza special si il fixezi fie in coltul din stanga al parbrizului, fie in spatele volanului central, fie in locul din dreapta pe parbriz,orientat spre tine ?
Mie pentru navigatie mi se pare incomod pus acolo, in stanga ar fi ideal.
De ce nu ii iei un suport cu ventuza special si il fixezi fie in coltul din stanga al parbrizului, fie in spatele volanului central, fie in locul din dreapta pe parbriz,orientat spre tine ?
Mie pentru navigatie mi se pare incomod pus acolo, in stanga ar fi ideal.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- tokragua
Am suport special pt el cu iesire audio si alimentare si cand il folosesc la navigare il prind, dar mi se pare mai misto acolo in locul acela
. la suport i-am gasit loc fain pe gemuletul mic din stanga dar nu il las montat sa nu cumva sa imi sparga masina pt pda din torpedo care nu e.
Mi-ar fi placut sa pot schimba masca sa il integrez.dar.....
Mi-ar fi placut sa pot schimba masca sa il integrez.dar.....
- Deese
- Omul cu plasticele
- tokragua
Il folosesc cu suportul dar il mai pun asa cand ma uit la un film, pana astept dupa cineva. La drum l-am testat si sta dar intr-o curba mai mare mi-a cazut de l-am pierdut
. Solutia ar fi fost 2 bucati de scai mici cu dublu adeziv una pe pda si altu pe bord, dar nu am gasit de cumparat.
Oricum ideea e ca mi-ar fi placut sa ramana integrat sa nu il mai bazai, si sa folosesc un soft de localizare de pe internet, am testat unul si era super, iti facea traseul pe google earth, iar daca doamne fereste imi fura masina sa o localizez
Si despre pozitia lui, nu cumva acolo e si ecranul pt varianta originala Navidrive ? Da, e mai incomod la navigare, dar e mai comod sa te sui in masina si sa ai tot (navigare, muzica, filme ) fara sa montezi suport, pocket pc-ul, cablul de aux in etc. Daca nu e practic nu il folosesc.
Si pe cat de nefiabila mi se parea inainte ideea de voice commands, am ramas surprins cat de bine reactioneaza. Te urci in masina si spui "Play ATB"
In fosta 1310 il foloseam mult ca nu aveam mp3 player-ul, si in momentul in care ieseam din masina plecam si cu jumatate din valoarea daciei.
Oricum momentat pda-ul il tin in casa si nu il folosesc la nimic, mai ales ca nu am mai iesit din oras de ceva vreme.
Oricum ideea e ca mi-ar fi placut sa ramana integrat sa nu il mai bazai, si sa folosesc un soft de localizare de pe internet, am testat unul si era super, iti facea traseul pe google earth, iar daca doamne fereste imi fura masina sa o localizez
Si despre pozitia lui, nu cumva acolo e si ecranul pt varianta originala Navidrive ? Da, e mai incomod la navigare, dar e mai comod sa te sui in masina si sa ai tot (navigare, muzica, filme ) fara sa montezi suport, pocket pc-ul, cablul de aux in etc. Daca nu e practic nu il folosesc.
Si pe cat de nefiabila mi se parea inainte ideea de voice commands, am ramas surprins cat de bine reactioneaza. Te urci in masina si spui "Play ATB"
In fosta 1310 il foloseam mult ca nu aveam mp3 player-ul, si in momentul in care ieseam din masina plecam si cu jumatate din valoarea daciei.
Oricum momentat pda-ul il tin in casa si nu il folosesc la nimic, mai ales ca nu am mai iesit din oras de ceva vreme.
- Deese
- Omul cu plasticele
Mie mi se pare mai comod sa pot lua dispozitivul pe unde vreau eu, si sa nu fie fix in masina.
Cat despre partea cu localizatul ti-l arunca pe geam sau se termina bateria si adio localizare
Pentru asta se folosesc niste emitatoare speciale.
Pentru suporti incearca
http://www.proclip.ro/
PS: ce model de PDA e?
Cat despre partea cu localizatul ti-l arunca pe geam sau se termina bateria si adio localizare
Pentru asta se folosesc niste emitatoare speciale.
Pentru suporti incearca
http://www.proclip.ro/
PS: ce model de PDA e?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
- tokragua
-
Shadow
- AfterDark Racing Club