VAND C4 PICASSO 2.0HDI -12 000 EUR

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Închis
gabrielc
Numar Inmatriculare: B92YWR

VAND C4 PICASSO 2.0HDI -12 000 EUR

Mesaj de gabrielc »

Salut,

Se vinde:

C4 Picasso - 2007 2.0HDi Exclusive - 12 000 EUR - Negociabil
KM 45000
Transmisie: automata
Putere: 100 kW (136 CP)
Euro: euro4
auriu-metalizat

Echipament aditional:
ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, jante aliaj, controlul tractiunii, inchidere centralizata, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, computer bord, pilot automat, senzori ploaie, ESP, proiectoare ceata, comenzi volan, cadru de protectie, senzori parcare, (??)

Masina cumparata de la Citroen Romania ( nu ATS ). Reviziile facute la zi doar la service Citroen. Modelul este cu dotari Exclusive. Are Bluetooth, masuta cu lumina in scaun pentru pasagerii din spate, clima reglabila separat pentru locurile din spate. Suspensie clasica pe fata, pneumatica pe spate. Cutia de viteze este pilotata - invata stilul de condus al soferului si schimba vitezele dupa stilul de condus.

fara accident, TVA deductibil, carte service, filtru particule

Contact - Cristi 0745 055 652
Ultima oară modificat Joi Apr 22, 2010 2:59 pm de către gabrielc, modificat 1 dată în total.
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Re: VAND C4 PICASSO 2.0HDI -12 000 EUR

Mesaj de commandorsteel »

este cel de 5 locuri?
nu bagi si niste poze?

ps. scuze de offtopic, dar cum este ala "parbriz incalzit"? :| are insertie metalica in el? ca la ford mondeo? :|
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
gabrielc

Mesaj de gabrielc »

Scuze de eroare - anuntul a fost copiat de pe alt site .AM facut modificarea .

Este versiunea 5 locuri

Proprietarul a promis ca in seara asta pune si poze (momentan sunt doar pe autovit pozele :http://autovit.ro/citroen-c4-picasso-C12556393.html )
- nu sunt eu proprietarul ci doar mesagerul.
gabrielc

Mesaj de gabrielc »

Cu scuzele de rigoare,

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
gabrielc

Mesaj de gabrielc »

Actualizare : se poate prelua contractul de leasing, valoare rata fara CASCO este de 180 EURO. Contractul este pana in Decembrie 2013.
Pretul masinii in caz de preluare a contractului de leasing este 7000 EURO.
Închis

Înapoi la “Sold OUT!”