Cumpar bara spate citroen c4 coupe
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
perfection
Cumpar bara spate citroen c4 coupe
caut bara spate citroen c4 coupe an 2007 de inebunesc si nu gasesc mai nicaieri ?are cineva de vnazare?sau stiti un parc de dezmembrari?as fii interesat si de pretul pt o bara fata si daca se pot lua direct pe culoarea masinii sau trebuie vopsita?
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
Re: Cumpar bara spate citroen c4 coupe
daca dai o simpla cautare pe forum..... s-ar putea sa gasesti.
avand in vedere ca tu ai o culoare destul de comuna la multe c4...poti gasi si pe culoarea ta
ps. e mai usor sa-ti caute altii....
viewtopic.php?f=95&t=3916
succes
mai sunt si alte topicuri, dar te las pe tine sa le descoperi
avand in vedere ca tu ai o culoare destul de comuna la multe c4...poti gasi si pe culoarea ta
ps. e mai usor sa-ti caute altii....
succes
mai sunt si alte topicuri, dar te las pe tine sa le descoperi
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
tony.iordache
- ,,crazy pilot ,,
- Marca si model masina: citroen c4 II 1,6 hdi 110hp
- Numar Inmatriculare: CT-83-TIA
daca nu ma insel baiatul cu dezmembratul (din topicul pe care ti la dat comandor
pe tava) e din cluj
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
-
perfection
am aruncat o privire la sectiunea de piese de pe forum si nu am vazut nimic ,cer scuze dar sunt nou pe forum ,detin un c4 de cateva saptamani si am avut norocul sa imi vina poarta fix in bara spate care a crapat putin si mi-a rupt un suport prindere pe partea dreapta care nu il gasesc nicaieri de cumparat decat original care vine pereche cu cel din stanga la vreo 250 ron
.
merci pt ajutorul dat
merci pt ajutorul dat
-
KPOne
am eu bara spate, dar e neagra si oricum trebuie vopsita.
daca esti interesat astept o oferta
0724254904
YM: caponel21
daca esti interesat astept o oferta
0724254904
C5 Tourer - Exclusive
Jumpy - Atlante
Jumpy - Atlante