Doresc sa imi achizitionez un C4 1.4 x si as avea nevoie de niste pareri ale dvs.
Mersi
Depinde ce intelegi tu prin consum f mare! Eu am masina de 5 ani, si mai mult de 11 in Bucuresti nu cred sa fi vazut!bejenaru scrie:de anul trecut am cochetat cu ideea pt un c4. am tot strans ceva banisori, am o nationala din 89 care va fi dusa la casat, mai iau inca 2 si vreau sa o cumpar de noua.
imi trebuie pt oras si is limitat la buget.
am ramas pe ideea de 1.4 benzina. un prieten zicea ca are consum f mare....e adevarat?

Un C4 nou asa cum vrei tu, costa pe la 11k €, maxim 12k €.bejenaru scrie:posibilitate de intretinut este, doar ca nu is dispus momentan sa dau vreo 15000 eur.
Dieselul ala de 90 de cai e lux, si-n oras si afara, consuma ridicol de putin si ai mult mai mult cuplu decit la ala de benzina 1.4. La 7300 e pomana.Victor.VR scrie:benzina mea are 1355 kg cred. cea de 1.4 sa zicem ca are ceva mai putin.. dar tot e mic motorul. totul tine de cum negociezi cu dealerul. prin iasi am vazut un c4 la reprezentanta.. berlina, 1.6hdi 92cp.. cu 3 vouchére 7300 euro.