Salut,
Ma ajutati va rog cu un sfat ? Vreau sa demontez bara spate pentru a monta un senzor de parcare electromagnetic. Sau daca a mai montat cineva asa ceva poate imi sugereaza alta idee. Se poate fara demontare ?
Multumesc anticipat pentru orice raspuns.
(later edit: am pus din pacate intr-o sectiune gresita post-ul. rog un moderator sa il mute. mii de scuze.)
Demontare bara spate, C4 berlina
-
mrx
- Numar Inmatriculare: B-09-ZKL
Demontare bara spate, C4 berlina
C4 berlina, 1.6i, 122 BHP, "blue velvet"
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Re: Demontare bara spate, C4 berlina
eu sincer nu as demonta bara.
urcata pe o rampa si cu o gaura in ea e extrem de simplu sa gasesti firul ca ulterior sa legi senzorul.
in mare bara spate are cam 2 suruburi , restul cleme si clipsuri. Suruburile sunt situate la roti la imbinarea cu aripa spate....
urcata pe o rampa si cu o gaura in ea e extrem de simplu sa gasesti firul ca ulterior sa legi senzorul.
in mare bara spate are cam 2 suruburi , restul cleme si clipsuri. Suruburile sunt situate la roti la imbinarea cu aripa spate....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
mrx
- Numar Inmatriculare: B-09-ZKL
Re: Demontare bara spate, C4 berlina
Ok. Multumesc.
Incerc asa mai intai. Oricum o sa documentez cu poze in cazul in care mai vrea careva sa instaleze un senzor de parcare.
Incerc asa mai intai. Oricum o sa documentez cu poze in cazul in care mai vrea careva sa instaleze un senzor de parcare.
C4 berlina, 1.6i, 122 BHP, "blue velvet"