Surub plastic contra-aripa

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
adrian_c
Numar Inmatriculare: 710-B_D

Surub plastic contra-aripa

Mesaj de adrian_c »

Salutare,

Am o mare rugaminte ... vreau sa imi spuneti daca surubul din plastic care se afla in coltul de jos al contra-aripii la imbinarea cu aripa prinde ceva sub contra-aripa sau este numai de decor. Am atasat o foto cu acest surub de plastic.

Imagine

De ce va intreb, am observat ca acest surub se balangane acolo. Uitandu-ma pe interior am vazut ca nu este prins de nimic, pur si simplu sta asa in aer.

Ca sa il vedeti trebuie sa indepartati capacul acela de la gura de aer, capac situat in spatele farului stanga si sa va uitati printr-o gaura in zona aceea. Gaura prin care trebuie sa va uitati este incercuita in poza urmatoare.

Imagine

Modelul meu este C4 facelift.

Multumesc anticipat !
1.6HDI 110 CP cu volant bi-masa
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Re: Surub plastic contra-aripa

Mesaj de Cosma Adrian »

Bineinteles ca prinde ceva, prinde carenajul sau contra-aripa cum ii zici tu de partea de jos a barii fata. Probabil ca tie ti rupt ceva acolo de balangane liber pe acolo si risti ca la viteze mari carenajul sa-ti atinga roata, ceea ce va duce la distrugerea carenajului. Incearca sa vezi exact ce e rupt si remediaza
:hi
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Eu nici nu mai am acel surub pe o parte, am mers si cu 191 km/h si crede-ma ca nu atinge nimic. Carenajul mai e prins in multe alte locuri deci daca e doar ala lipsa nu creeaza probleme.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
adrian_c

Mesaj de adrian_c »

Contra-aripa este bine prinsa acolo. Mai precis este prinsa zona de langa surub, din dreapta lui daca intelegeti.

A dori ca cei care au C4 cu face-lift sa vada daca si la ei acel surub se misca, daca este prea mare efortul sa se uite pe interior.

La mine, cand apas pe el, zona aceea se misca. Am "verificat" doua C4 aflate langa service apasand pe acel surub. La C4 fara facelift zona era rigida (nu se misca), iar la un C4 cu face-lift se misca zona respectiva.

Merci !
Cosma Adrian

Mesaj de Cosma Adrian »

Vlad esti norocos sau cine stie, iti sta mai bine fixata, da' sti bine ca eu asa mi-am bulit carenaju pe dreapta
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

frateeeeeeeeeeeee mai gasesti multe surubele,clipsuri si alte nimicuri ? :mrgreen: cand vii in tara si vrei sa te duci cu o problema pe garantie te trimit eu pe tura unui "prietene" vrei ? :mrgreen: eu nu stiu cand ai timp sa te uiti la toate astea....
adrian_c

Mesaj de adrian_c »

Mihay, daca ai citit postarile mele ai vazut ca am avut un mic accident si de atunci parca am intrat in priza, numai zgomote, vibratii, suruburi si alte alea vad in continuu.

Asta cu surubul de plastic am vazut-o azi cand am luat masina din service si ma intreb daca nu cumva baietii nu au uitat sa puna un element pe acolo, sau poate pur si simplu asa este facuta masina. Asta vreau eu sa aflu.
Cosma Adrian

Mesaj de Cosma Adrian »

Nu stiu cum e la facelift , da vezi ca astea ante-facelift mai au un clips/surub de ala si chiar sub bara (uita-te sub coltul de la bara, pe care l-ai marcat tu in poza), care prinde tot carenajul de bara, poate ai si tu. Iar daca acolo e prinsa eu zic ca poti sta linistit
adrian_c

Mesaj de adrian_c »

Cosma Adrian scrie:Nu stiu cum e la facelift , da vezi ca astea ante-facelift mai au un clips/surub de ala si chiar sub bara (uita-te sub coltul de la bara, pe care l-ai marcat tu in poza), care prinde tot carenajul de bara, poate ai si tu. Iar daca acolo e prinsa eu zic ca poti sta linistit
Adrian, contra-aripa este prinsa, este un surub chiar acolo la colt, problema mea este de ce balangane clipsul ala acolo ? Au dat gaura ca fraierii si au pus un clips sa o acopere ? sau care este faza ?

Nu stiu daca zicea pe aici, insa se pare ca primul model de face-lift a fost mai bine facut decat rahatu' asta de face-lift ... of of
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Sa fim seriosi. Face liftul nu e un rahat deloc. Are minusuri (turometrul integrat, lipsa 6 airbaguri in standard, lipsa cotiera) si plusuri (puntea spate, ambreiajul la benzinare). Daca chiar nu ti-o place vinde-o si ai scapat de griji.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Chestia cu airbagurile si cotiera e vina importatorului.
Nici C4 antefacelift nu le are in standard pe versiunile X si SX, dar ATS a comandat masinile cu pachetul Viata la Bord (cotiera si airbaguri adica).
Ca avantaj maricel, faceliftul mai are si motorul de 122 cai BMW.
Poate din cauza lui n-au mai comandat si cotiera + airbaguri, ca sa se scoata la pret :D
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
adrian_c

Mesaj de adrian_c »

Mi-a revenit iar amorul pentru masina mea ... of of ... ce dragoste cu nabadai ... insa ce este al ei este al ei si anume cuplu, stabilitate, tinuta de drum, confort, feeling sofer ... URA Citroen :ya

Insa vad ca nu ma ajuta si pe mine nimeni cu surubul/clipsul buclucas .... hai mai baieti cu sau fara facelift ... ajutati-ma ca sa dorm si eu linistit :mrgreen:
Cosma Adrian

Mesaj de Cosma Adrian »

pai cu ce sa te ajutam :) , ala nu-i pus de forma acolo doar sa acopere gaura, iar daca sta acolo ca blegu ala-n'dala inseamna ca e rupt ceva, doar tu poti sa vezi ce sau meseriasii la service
adrian_c

Mesaj de adrian_c »

Pai asta este problema, ca m-am uitat la un C4 facelift si era la fel pe exterior (adica daca apasam pe el, zona se misca). Apoi un prieten de la Citroen mi-a spus ca daca apasa pe el zona aia se misca, insa nu s-a uitat pe interior ca sa vada daca prinde ceva sau nu.
adrian_c

Mesaj de adrian_c »

Intre timp, azi cand am deschis usa dreapta fata am gasit pe prag un surub. Era de la fata de usa si iesise din coltul de jos de langa aripa. Ciudat, nu ?
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”