Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
asta e robotelul meu. Asa arata ieri, azi in drum spre iasi s-a ales cu o mare gaura in aripa stanga dupa ce un sofer ,,atent'' a uitat sa semnalizeze schimbarea directiei de mers dupa ce eu deja ma angajasem in depasire. Am fost nevoit sa il evit prin dreapta dar tot l-am pupat in ,,fund'' putin
am facut RAR-ul scu 2 saptamani si daca batea rau vedeu aia ca debia asteptau sa ma prinda cu ceva ca si asa m-au in tors o data pe motivul ca in franta masina mea a fost catalogata ca utilitara si a trebuit sa merg la reprezentanta sa ini verifice centurile si banchetele spate.
leutz scrie:asta e robotelul meu. Asa arata ieri, azi in drum spre iasi s-a ales cu o mare gaura in aripa stanga dupa ce un sofer ,,atent'' a uitat sa semnalizeze schimbarea directiei de mers dupa ce eu deja ma angajasem in depasire. Am fost nevoit sa il evit prin dreapta dar tot l-am pupat in ,,fund'' putin
Si mie mi se pare ca bate un pic in sus. De la inaltimea de la care s-a facut poza nu ar trebui sa orbeasca asa mult. Ar trebui sa se vada ca cel din stinga. Cei de la RAR cu ce ti-au verificat farurile ? Ca mie nu mi le-au verificat cu nimic, iar pe baza de ochiometru nu te poate respinge.
in situatia ta chiar e vaspa ca francezii astia au o boala cu aripile din plastic...daca era tabla ce frumos o indreptai si o vopseai...asa...aripa noua....
vlad scrie:Si mie mi se pare ca bate un pic in sus. De la inaltimea de la care s-a facut poza nu ar trebui sa orbeasca asa mult. Ar trebui sa se vada ca cel din stinga. Cei de la RAR cu ce ti-au verificat farurile ? Ca mie nu mi le-au verificat cu nimic, iar pe baza de ochiometru nu te poate respinge.
din cate stiu eu farul din dreapta bate mai sus pt a fedea obstacolele e pe marginea drumului. eu am facut cam vre o 20.000km cu un ford Tranzit si tot la fel era. pe faza scurta bate forte putin mai sus
manuxxl scrie:in situatia ta chiar e vaspa ca francezii astia au o boala cu aripile din plastic...daca era tabla ce frumos o indreptai si o vopseai...asa...aripa noua....
Nu sint convins ca o indreptai asa usor. Aripa nu e dintr-un plastic casant si daca s-a spart nu stiu cum ar fi aratat tabla. Cel mai probabil incretita si numai buna de schimbat.