Dimineata 30 de min inviorare dat zapada la lopata sa pot sa ies din parcare. Ies, ajung pe o alee intre blocuri un mos impingea la o Toyota Aygo pilotata de o babuta. Cred ca ajungea pana in tr 4. dar nu se misca ( cutie automata ) .
Ma dau jos sa `i ajut la impis si da`i si impinge vreo 5 min! Nici un mm nu se clintea. Cand ma uit mai bine frana de mana era trasa
Ajung la munca , iau soferul si masina de la munca bocna..nu se deschidea nimic. Soferu` smeker ia o galeata de apa calda si in 5 min eram pe drum ...vreo 3 ore si ceva pana la Braila pe A2 . La intoarcere s`a mers mult mai bine, probabil s-a mai topit zapada fiind soare.
Imi iau c4 sa plec acasa si de la Unirii pe Dudestii pana la Dristor m-am tot harjonit in trafic cu un meltean cu Santa fe care mergea ca o caruta cu maxim 25 km/h . Ajung pe Camil Ressu ( 2-3 benzi ) il depasesc si-mi sare unu pe trecere . Ma opresc fara sa`mi intre abs si ma uitam in oglinda cum vine melteanu` sanie...a trecut printre pietonii care s`au aruncat care cum a putut si s-a oprit pe trotuar la 2 mm de un pom , dupa ce a trecut printre 2 masini parcate fara sa le atinga. Pietonii au sarit pe el si eu m-am tirat acasa