Ce sa aleg?!

Discutii despre orice legat de masini
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Ce sa aleg?!

Mesaj de florinc4 »

Ok deci ai mei vor sa vanda megane-ul full option (cel putin la momentul respectiv era full) si vor o masina noua...o banca nu-i dau numele ofera credit de 14.000 de euro pt o masina noua renault sau nissan (unde au si contractul actual)...cica sunt buni parteneri...si ai mei buni platnici, iar val masinii nu trebuie sa fie mai mare de 14mii de euro...Astfel suntem in impas (mai mult ei) si trebuie ales...intre un megane 3 de 110 cai dotari ok dar nu full cum vrea tata, un clio 3 full cu dotari de ii ies si pe nas si un motor dci de 85 de cai , tot un clio 3 dar dotari mai slabe cu motor de 110 cai si cutie automata , un micra full (fara piele, incalzire scaune ) de 1,2 cu cutie automata si 80 de cai si ultimu un renault fluence, fara piele fara incalzire scaune, fara senzori ploaie, lumina etc, motor de 1,6l, 110 cai ca si pe actualul megane pus la vanzare...
Personal eu as opta pt clio 3 cel de 85 de cai datorita consumului si dotarilor de pe el, gen faruri adaptative, spalator faruri, senzori ploaie, lumina, parcare, piele in interior, trapa, clima automata, scaune incalzite, restu in afara de micra care mi se pare bleah...sunt masini normale, scaune, aer conditionat, volan geamuri electrice, banchete rabatabile ::P ...voi ce ziceti :oops:
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Re: Ce sa aleg?!

Mesaj de Exosphere »

Fara Nissan te rog :mrgreen: Clio 3 ar fi numai bun, varianta full. La urma urmei conteaza confortul si consumul. (banuiesc ca tatal tau nu va participa la intreceri nocturne cu masina :lol: ) O scoatem noi la capat!
Daca ar fi sa aleg pentru mine... Megane 3 :roll:
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

eu nu inteleg de ce musai renault sau nissan :roll:
florinc4
Operat ESTetic

Mesaj de florinc4 »

am zis totusi sa mai cer o parere ::P ...@mihay pt ca acea banca are un contract special cu grupul...si acorda un credit mai usor....find posesor de o masina din grup...
ideea e ca megane-ul deja are pb cu ambreiaju (vezi c4) si a mai fost schimbat o data si a iesit din garantie...
ps: tata vroia laguna de 140 de cai aproape full dar depasea 14.000 euro cu 4000 de euro la fel ca si clio rs...deci...cred ca ii place viteza ::P
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

Ah :D Atunci poate ii surade Megane 3
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
florinc4
Operat ESTetic

Mesaj de florinc4 »

e acelasi motor care il are in prezent...si dotari mai putine...muult mai putine...dar arata a nou, na e fresh...asta e avantajul...dar in rest...personal mi se pare slab, ma refer la banii astia...tata e genu sa fie cat mai ok ca pret cu cat mai multe dotari iar mama cutie automata (na sa mearga si ea) pana acum nici o masina nu a fost cutie automata :ok :ok :ok ..misogini rau...eu am gasit punctele strong la fiecare dintre masini...dar ma gandeam ca poate mai gasesc....personal inclin catre clio dci de 85....datorita consumului si dotarilor dar ....
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

daca DOAR ALEA sunt optiunile, la banii aia nissan n-are nimic (oricum nissan stie sa faca doar 4x4 uri si masini sport, si pentru ambele trebuie dublata suma :D - nissan micra e o insulta adusa sutei de ani de cand exista automobilul si tot ce s-a descoperit si dezvoltat in acest timp), situatia sta cam asa:

ce prefera tatal tau? clasa superioara si dotari mai putine sau clasa inferioara si dotari full? amandoua variantele au suisuri si coborasuri: la clasa inferioara vei vedea mereu, daca nu la dimensiuni, la asamblare si la materiale ce fel de masina e ... si-o sa te mai si oftici stiind ca una cu cateva gizmouri in minus e sub 10.000 ... la clasa superioara calitatea asamblarii creste (nu stiu ce inseamna asta la renault, mie unu' niciodata nu mi-au placut reno-urile), dotarile sunt cam pe la acelasi nivel cu clasa inferioara dotata mediu spre full, da' mereu o sa stii ca ai masina aproape cheala ...

eu as opta ptr clio diesel 85 de cai full ... e usurica masina, ii ajunge puterea, si consumu' probabil e excelent.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

Mesaj de annddyy »

Eu as alege Clio 3 Estate.
Pt ca:
Megane 3 diesel consuma mult (mie mi-a luat 8,7% 1.5 dci la drum intins - mers sportiv, motorul avea vreo 3000 km)
Megane 3 benzina 1.6 16 v poate fi o optiune daca ii plac benzinarele (consum un pic mai mic decat C4 1.6 16v - daca o iei si in 6 trepte e si mai bine)
Nissan Micra - e o gluma de masina

Succes!
Life begins at 4000 rpm.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Ok, megane-ul actual e megane 2 sau 1? Daca e 2 de ce ar vrea sa-l vinda pentru a trece la ceva mai mic, fie si cu mai multe dotari, dar cu spatiu interior mai mic? Vad ca s-a adus in discutie si nissan micra, deja nu mai inteleg nimic.
Eu as alege megane-ul 3 "dar nu full" dupa ce as evalua lista respectiva de dotari si sa vad ce inseamna "dar nu full", ca daca nu e full pentru ca nu are nu stiu ce timpenie de 1000EUR pe care n-o s-o folosesc niciodata atunci pentru mine ar fi foarte full si fara.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
florinc4
Operat ESTetic

Mesaj de florinc4 »

Megane-ul 2 care il avem in prezent...in afara de faptu ca ambreiajul trebuie schimbat, pentru ca trepideaza destul de rau si costul unuia nou se duce la 1000-1500 de euro, masina nu mai are garantie si deja se simte invechit ...In familie mai exista si o Honda Tucson ::P :ok :ok :ok ...deci nu se pune pb de o masina cu nu stiu ce portbagaj...vreau sa va zic apropo de micra in afara de faptul ca arata ca o buburuza masina ca dotari este peste asteptarile mele nu ma asteptam sa fie asa dotata si cu cutie automata, dar totusi nu e masina sa te dea pe spate...
@annddyy: ms de info ...am sa le iau in considerare :hi
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

chainsaw scrie:eu as opta ptr clio diesel 85 de cai full ... e usurica masina, ii ajunge puterea, si consumu' probabil e excelent.
in cel mai rau caz...ii poti face o remapare si gata :hi
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
wonka jr.
Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
Numar Inmatriculare: GL 88 WNK

Mesaj de wonka jr. »

florinc4 scrie:...In familie mai exista si o Honda Tucson ::P :ok :ok :ok ...
cred ca vroiai sa zici Hyundai Tucson, dar degetele tale nu te ascultau

si eu as opta pentru un clio 3 estate full, cu toate ca gasesti c4 la pretul asta destul de foarte bine dotate.
DS3 1.6 Hdi 92cp, 30.000km Imagine
ex DS4 So Chic 1.6 VTi 120cp, 67.110 km Imagine
ex C2 VTS 1.6i 125cp, 107.344 km Imagine
ex C4 Coupe VTR 1.6 Hdi 110cp, 216.164 km Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

florinc4 scrie:In familie mai exista si o Honda Tucson ::P :ok
Aha, honda dintr-aia calcata de tren de i s-au strimbat si sigle si tot prin ea, de a iesit hyunday.
Ok, pai in acest caz intr-adevar, clio-ul 3 full option cam are sens.

P.S.: nici la mazda3 MPS nu costa 1500EUR un ambreaj (volanta + placa + disc) !! Te poti indrepta spre 1300EUR daca-ti iei super volanta de 5 kile si ambreaj stage 5.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
florinc4
Operat ESTetic

Mesaj de florinc4 »

Avand in vedere ca masina se vrea o combinatie de masina mica dotata cu consum mic si eu as merge pe clio dci de 85 de cai, remapare chiar nu se pune vorba, masina se vrea mai mult ceva de oras si consum mic atat in oras cat si la drumuri lungi, de ex in fisa tehnica este trecut un consum de 5l/100km in oras si 4l in afara :shock: ...deja ma gandesc ca mai mult am s-o conduc eu ::P ....pe mine ma incanta f mult masina...daca ne-ar lasa banca pt inca 500 de euro (daca nu ma insel) pe langa bluestutz iesiri usb aux, scaune incalzite, piele, tempomat, aer conditionat automat faruri adaptative, senzori parcare, ploaie, lumini si alte mini gadget-uri se poate pune si un pavilion vitrat :oops:

@mituc: ultima data cand l-am schimbat cam atat a costat...plus ca aerul s-a defectat de 2 ori si a trebuit schimbat compresorul inca vreo 1000 de euro dar pe garantie...deci le e frica sa nu aibe din nou pb cu masina si trec la ceva nou cu garantie exstinsa
mentionez ca si megane-ul si tucson-ul sunt masini echipate full (la momentul acela)
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

L am mutat eu la discutii diverse ca nu prea e de cafenea :).
Personal nu as trece de la o masina mai mare la una mai mica..totul tine de necesitatile voastre si ce vreti de la masina aia? Doar oras, sau mai plecati cu ea si in vacante?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”