Risc de exfoliere ?
-
boipboip
- Numar Inmatriculare: B 09 VJL
Risc de exfoliere ?
A intrat un cretin in mine.....in spate.
impact fffffffff slab, nimic rupt in afara de suport numar....nici un ciob nici o strambatura, nici o tabla afectata.
Insa deasupra numarului a dat boul cu numarul luu si mi'a lasat 2-3 putze (in total 2 cm)...Am spalat masina sa fiu sigur ca nu e mai mult ...si nu era
intrebare : de la puricii aia negrii lasati, exista risc de exfoliere vopsea sau pot trai cu ei fericit ?
(nu m'as duce la service pentru 2 cm de puncte negre ca sa imi tina aia masina 1 saptamana si sa ii execute o vopsea penala)
impact fffffffff slab, nimic rupt in afara de suport numar....nici un ciob nici o strambatura, nici o tabla afectata.
Insa deasupra numarului a dat boul cu numarul luu si mi'a lasat 2-3 putze (in total 2 cm)...Am spalat masina sa fiu sigur ca nu e mai mult ...si nu era
intrebare : de la puricii aia negrii lasati, exista risc de exfoliere vopsea sau pot trai cu ei fericit ?
(nu m'as duce la service pentru 2 cm de puncte negre ca sa imi tina aia masina 1 saptamana si sa ii execute o vopsea penala)
C4 sedan 1.6i SX a.k.a. Citro'
- Mihay
- Supermoderator
Re: Risc de exfoliere ?
s-ar putea cand vei da bara jos sa te ia durerea de cap la cate s-au indoit pe dedesubt....
-
boipboip
m'am uitat pe dedesupt si nu e cazu......la sedan se poate vedea tot.
intrebarea mea insa era alta
intrebarea mea insa era alta
- Cosma Adrian
- Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY
eu zic ca nu exista risc de exfoliere
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
- Mihay
- Supermoderator
au mai fost cativa ca tine care la fel au patit, varza pe dedesubt. crezi ce vrei.
-
boipboip
pai si ce sa fac? sa ma duc sa o desfac sa ma conving ? unde ar putea fi indoita daca eu vad tamponul intreg....a intrat cu 5 la ora cred in mineMihay scrie:au mai fost cativa ca tine care la fel au patit, varza pe dedesubt. crezi ce vrei.
- Mihay
- Supermoderator
daca nu`ti iau o avere ar fi bine sa dai bara jos...dar dc zici ca doar asa incet te-a atins si crezi ca nu e nici o problema las`o asa si nu mai scarmana. nu cred ca ti se va exfolia nimic
-
boipboip
am sa ma duc luni si pe la eveman sa dea cu parerea si ei......dar sincer mi'e greu sa cred ca are ceva....poate nu o fi fost 5 la ora o fi fost 10.....dar nu mai mult, nu m'a zdruncinat deloc....si am mai fost in masina de 6 ori in ultimii 2 ani cand diversi dobitoci au intrat in mine....sunt norocos nu?Mihay scrie:daca nu`ti iau o avere ar fi bine sa dai bara jos...dar dc zici ca doar asa incet te-a atins si crezi ca nu e nici o problema las`o asa si nu mai scarmana. nu cred ca ti se va exfolia nimic
la restul de 6 accidente chiar a fost pocnitura serioasa...si cu urmari pe masura, de data asta insa.....lejer, dar evident am crezut ca morrrrrrrrr si ca il omor pe dobitoc !
- Mihay
- Supermoderator
pai da, dar nu aveai fabulosul c4 si plasticele ascunse 
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Si eu am fost lovit in spate cu 40-50 km/h, cred. Dacia s-a indoit incit nu a putut deschide usa. Eu am avut doar spoilerul garuit un pic si fusta de la portbagaj (tabla de la roata de rezerva) un pic indoita. Deci la 10 km/h cu cit ai fost tu lovit mi-e greu sa cred ca s-a rupt ceva la ce traversa de otel avem acolo. Despre exfoliere iar poti sta linistit. Eu am 1 zgirietura pe plastic din 1 arilie si nu s-a exfoliat nimic, dimpotriva parca s-a mai matuit dungile mici. Pt linistea ta poti merge la Eveman, dar daca te-ai uitat la traversa aia, la roata de rezerva si nu ai nimic nu cred ca ai patit ceva.
-
boipboip
la sedan de la bara la roata de rezerva e cale lunga
am verifcat cu mana bara din spate de sub soiler (aia tzapana) si din interior nu se simte nici o infundatura
am verifcat cu mana bara din spate de sub soiler (aia tzapana) si din interior nu se simte nici o infundatura
- ardei
- Numar Inmatriculare: B 84 BSR
Pe punctele alea 2 incearca sa dai cu un baton corector pentru vopsea, la culoare. Eu am luat niste ceara de la Sonax si am la pachet mi-au dat si creionul asta, e pentru masini de culoare albe (masina mea). Eu am o ciupitura pe bara spate (cred ca un vecin bine intentionat) si am acoperit-o cu batonul asta...culmea ca rezista si la spalat 
Incearca la Augsburg...
Incearca la Augsburg...
Citroen C4 1.6 16v 110cp - Pipercross Cold Air Intake; Borla exhaust cat-back by PILOT!; Vitaminizata by Dimsport
-
boipboip
am fost la eveman, status :
risc mic sa fie ceva f@#$ pe dedesupt, cum ma asteptam
risc de exfoliere in cativa ani exista...
acum sunt si mai derutat :
- sa ma duc sa imi vopsesc aia riscand calitatea vopselelor si imbinajelor romanesti ?
sau
- sa o las asa....
risc mic sa fie ceva f@#$ pe dedesupt, cum ma asteptam
risc de exfoliere in cativa ani exista...
acum sunt si mai derutat :
- sa ma duc sa imi vopsesc aia riscand calitatea vopselelor si imbinajelor romanesti ?
sau
- sa o las asa....
-
boipboip
din momentul in care am deschis dosar la asigurari (ASTRA cacat), cat timp este valabil ?
Adica ce periada de acum incolo pot merge la service?
Adica ce periada de acum incolo pot merge la service?
- sorigen
Din cate stiu eu, 2 ani este valabil dosarul de daune.
2008 Citroen C4 VTR 1.6HDi 110cp + (Folii Llumar, Faruri Dectane, Xenon GT HID) aici
http://www.info-service.ro
http://www.info-service.ro