cumpar jante pentru c4... (prefer originale)
0766444944
Dan pasare: Ti-am mutat eu anuntul aici unde ar fi fost normal sa-l postezi de la inceput daca ai fi fost putin mai atent.
CUMPAR JANTE ORIGINALE CITROEN C4
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
- c44
- Numar Inmatriculare: b 95 ugj
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Re: CUMPAR JANTE ORIGINALE CITROEN C4
Ce fel de jante vrei?tabla sau aliaj,am eu de aliaj,cele de VTR non-facelift,cu capacele din centru cele de c6.Fa-mi o oferta daca te intereseaza
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- iliescosmin
- Numar Inmatriculare: CT-08-SIJ
vrei
pe 17 ?
vreau sa le dau pe ale mele
cred ca se vede modelul
pe 17 ?
vreau sa le dau pe ale mele
cred ca se vede modelul
1.6 HDI 110 iepurasi
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Cosmin ai pm de la mine 
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;