Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Cumpar scutul de plastic de sub bara fata de C4 cu prinderi.Din dezmembrare sau nou.
Este pozitia 5 din poza.Daca aveti un mail al cuiva de la un magazin care poate sa-mi aduca in afara de dealer,va rog sa-l postati.Este vorba de C4 coupe
Multumesc!
Baieti,cei de la promotor mi-au cerut 436 Ron pe piesa 5 e posibil???atat de mult?mai mult decat tot scutul de plastic?
Deasemenea,vreau si protectia de noroi din spatele rotii dreapta fata...aia costa 267 Ron...
Alti comercianti nu cunoasteti?
Sau o dezmembrare ceva...
Ciiittttttt ???? Lasa-ma dracu. Piesa 5 la masina mea ar costa 289.34 RON. Da-mi seria ta de sasiu pe PM si iti zic cam cit te-ar costa la alta reprezentanta.
Multumesc de oferta insa vineri am cumparat piesa 5 de la ATS cu 289 Ron...totusi nu-mi dau seama de ce la Promotor e muuulllt mai scumpa.de obicei e invers!