Ambele mi-ar trebui negre, dar in conditiile actuale, as fi de acord cu mai orice. Daca nu aveti, poate-mi dati un sfat sau un estimat de cat m-ar costa pe undeva la dezmembrari sau ceva de genul asta. Nu am CASCO si nu prea-mi permit sa dau oricat pe ele, in mod evident.
Multumesc
Cumpar bara fata cu proiectoare si aripa stanga fata
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
s1d
- Numar Inmatriculare: BZ - 33 - FOU
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Re: Cumpar bara fata cu proiectoare si aripa stanga fata
Foloseste functia cautare ! o sa gasesti si sfaturi si preturi.
Bafta
Bafta
-
s1d
- Numar Inmatriculare: BZ - 33 - FOU
Am cautat, dar ori sunt eu putin cam impiedicat, ori nu prea e nimic de gasit pe acest subiect.
Ma poate ajuta cineva mai informat?
Bara fata si aripa stanga fata, negre.
Ma poate ajuta cineva mai informat?
Bara fata si aripa stanga fata, negre.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
I-a incearca aici. Cauta-l mai repede pe mess sau la tel.
viewtopic.php?f=95&t=3916" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=95&t=3916" onclick="window.open(this.href);return false;