picasso
-
ciobilica
- Numar Inmatriculare: B82BMF
picasso
salut.daca as fi scris acum aproape 1 an as fi fost foarte entuziasmat. acum, din fericire, sunt "doar" entuziasmat. asadar: in octombrie anul trecut am luat un c4 picasso, 1.6 hdi, cutie manuala, nu mai stiu ce versiune este, dar nu este exclusive. in afara de o resoftare si de un carkit indelung cautat care sa se potriveasca cat mai bine interiorului si personalitatii masinii...nu am facut. ceea ce am facut...am facut bine...adica am mers cu dansa cat mai mult cu putinta. inca nu are un an si am ajuns la 45000 km. ceea ce ma surprinde pana acum este ca nu m-am plictisit de ea. mentionez asta pentru ca nu mi s-a mai intamplat. pana si de prima masina pe care am luat-o din banii mei m-am plictisit dupa 1 an si nu facusem decat 20000 km. ma bucur inca de alegerea facuta si cel mai tare ma bucur ca sotia o poate conduce usor si ca nu se plange de gabarit...de cutie...de ambreiaj...de unghiuri moarte si alte dastea. promit ca revin si cu poze cand va fi si ea curata....
merci
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
Re: picasso
bine ai venit printre noi. asteptam pozele cu interes
optionale in afara de standard???
ce ai vrut sa zici prin resoftare? ai avut probleme cu ea sau ai facut remapare?
LE. rog un moderator sa mute topicul asta la citroen c4 picasso.... unde ii este locul
optionale in afara de standard???
ce ai vrut sa zici prin resoftare? ai avut probleme cu ea sau ai facut remapare?
LE. rog un moderator sa mute topicul asta la citroen c4 picasso.... unde ii este locul
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Bine ai venit ciobilica
Eu n-am inteles daca e de 5 sau 7 locuri, niste poze ne-ar fi lamurit rapid
Am mutat eu topicul la sectiunea potrivita.Titlul mi se pare destul de impersonal, daca vrei sa-l schimbi sa-mi spui, ca se rezolva usor
Eu n-am inteles daca e de 5 sau 7 locuri, niste poze ne-ar fi lamurit rapid
Am mutat eu topicul la sectiunea potrivita.Titlul mi se pare destul de impersonal, daca vrei sa-l schimbi sa-mi spui, ca se rezolva usor
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- IceRidder
- Uichi Sec
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
- Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR
-
ciobilica
- Numar Inmatriculare: B82BMF
salut.multumesc pentru urari. este de 5 locuri, este gri, are jante de aliaj, senzori de parcare spate, cutie manuala, ac automat fata spate, la care se adauga cele normale pe care le au toate picasso-urile. cat despre resoftare...nu am avut niciodata probleme (am si facut toate resoftarile la acelasi om pe care il stiu de mult timp si in care am incredere). este o masina la care tin mult dar pe care nu o menajez prea mult cand vine vorba de drumuri lungi. am grija la gropi, am grija de denivelari, dar nu la viteza.am schimbat acum discurile pe fata si ma gandeam si la amortizoare. nu este nici unul curs...dar mi se pare ca cele de spate nu mai fac treaba asa de buna. in fine...imi pare rau ca nu am pus inca poze....asa cum am spus..dupa ce o spal promit ca ii fac cateva si le atasez.sta frumusel in parcare si s-a murdarit in ultimul hal.
- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
bine ai venit. 
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
deci, tu pana la urma ti-ai facut remapare
daca ai pozele cu graficele dyno, inainte si dupa remapare....poate le postezi. exista o sectiune separata numai cu grafice. asta daca le-ai facut
daca ai pozele cu graficele dyno, inainte si dupa remapare....poate le postezi. exista o sectiune separata numai cu grafice. asta daca le-ai facut
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)