C4 VTS -Laviniu

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
llaviniu

C4 VTS -Laviniu

Mesaj de llaviniu »

El e Sebi; asa e el: negru, frumos si de treaba...sper sa ii tina naravul...:)
Numele il are de la nasu'-so, il stiti, Loeb, ala cu semnatura de pe centura
In rest are cam de toate...
- sunroof (asta a fost singurul criteriu impus la cumparare, restul sint noroc chior...:) )
- faruri directionale cu Xenon
- tapiterie de piele
- incalzire in scaune
- navigatie cu ecran integrat (o cheama Josephine, daca tot vreti sa stiti..:) )
- CD changer
- computer de bord
- cruise control (credeam ca nu e bun la nimic, dar pe autostrada, e chiar util)
...si mai are el multe, dar va prindeti voi din poze...

in ceea ce priveste mecanica:
-motor: 2.0 HDi, 16 V
-putere: approx 170cp
-cuplu: approx 340Nm
-jante de aliaj pe 17"

Cam astea ar fi, sper sa va placa...cert e ca noua (mie si lu' Dora) ne place...:)

Imagine Imagine Imagine Imagine

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zhkaPZas ... annel_page[/youtube]
Ultima oară modificat Dum Aug 16, 2009 1:38 am de către llaviniu, modificat 1 dată în total.
C4 coupe 2.0HDi VTS
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Re: C4 VTS -Laviniu

Mesaj de Deese »

Cred ca cea mai scumpa masina de pe forum.
Altfel... viewtopic.php?f=19&t=3405" onclick="window.open(this.href);return false; :D

Mai are destule chestii interesante pe ea:

- piele integrala (deci si bord si cotiere usi)
- pedale aluminiu
- sistem JBL
-etc :D

Practic, singura chestie care ii lipseste cred ca e RT4-ul, dar cui naiba ii mai pasa? :D

O intrebare am si eu, ce e surubul ala pe care scrie WRC?
Nu inteleg prea bine..
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
llaviniu

Mesaj de llaviniu »

nu cred ca e cea mai scumpa...ca am adus-o din germania, deci nu a fost decit 15-16000eur cu toate taxele

Deese scrie:Cred ca cea mai scumpa masina de pe forum.
Altfel... viewtopic.php?f=19&t=3405" onclick="window.open(this.href);return false; :D

- pedale aluminiu
- sistem JBL

Practic, singura chestie care ii lipseste cred ca e RT4-ul, dar cui naiba ii mai pasa? :D

Nu inteleg prea bine..
C4 coupe 2.0HDi VTS
llaviniu

Mesaj de llaviniu »

surubul cu WRC este capacelul de la valva de la roata...se vede un pic si in poza cu janta intreaga

Deese scrie:Cred ca cea mai scumpa masina de pe forum.

- pedale aluminiu
- sistem JBL

Nu inteleg prea bine..
C4 coupe 2.0HDi VTS
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Ma refeream la pret de catalog, adica de noua :) Probabil bate undeva spre 30.000 euro la ei, numai pielea integrala si navigatia erau 3.000 euro in plus la modelul ante-facelift.
M-am prins intr-un final ce era 'surubul' cu WRC :D

Ce modificari ai facut la ea?
Vad un filtru KN (e conic?) si ai zis de mai multi cai, deci probabil ai facut si o resoftare.
Si bineinteles, presurile custom facute de tine :D
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

... :roll: dic ma :shock: . S-a hotarat si laviniu sa de-a mai multe explicatii despre naveta :shock: :mrgreen:
Bai Laviniu da mult te-ai lasat asteptat :mrgreen: ,felicitari pt masina,e chiar superba, fara comentarii...e belea.De cand dragostea pt Citroen,sau cum te-ai hotarat sa cumperi asa ceva?
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
Ediz
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor
Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE

Mesaj de Ediz »

da ! asa da :D s`o stapanesti sanatos :) 16 mii ? la cati km ?
C4
C200K
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Superba masina, s-o stapanesti sanatos Laviniu :D
As fi curios cum ai gasit masina pentru ca ma bate gandul sa iau si eu una cam ca a ta :roll:
Imi plac pozele si mai ales filmuletul :D Faza cu camera e super :lol: . Felicitari pentru tot =D>

PS: Mi-am permis sa rearanjez eu pozele, una sub alta erau greu de vizionat.
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Tare masina, cum ne asteptam de altfel. Poate reusesti sa o aduci si la vreo intilnire sa o vedem life.
Acum am terminat de uitat peste poze. Super faine si alea. :applause Daca exista o masina la care poti visa e doar asta. E cea mai tare masina de pe forum, din punctul meu de vedere si fara nici o suparare din partea nimanui. Totul e de vis pe ea, iar cei 170 caluti tunati cred ca sint dementiali. Sa o stapinesti sanatos.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
llaviniu

Mesaj de llaviniu »

Modificari prea multe nu are, ca nu sint mare fan al tuning-ului.
Computerul a fost re-mapat si filtru de aer e inlocuit cu unul sport K&N (normal, nu conic).
In ceea ce priveste pretul, eu nu cred ca la mama lui a fost mai mult de 20-22.00eur, da' daca ii musai o sa intreb, oricum e greu de aflat, pt ca asta a fost masina din reprezentata de la Nurnberg si aia au customizat-o cit s-a putut. La un moment dat sigur nu se putea comanda direct cu configuratia asta. (printre altele, de exemplu calculatorul e de C5, suspensiile sint mai rigide, de VTS, dar sint puse pe masina cu motor diesel, ceea ce e destul de rar).

Deese scrie:Ma refeream la pret de catalog, adica de noua :) Probabil bate undeva spre 30.000 euro la ei, numai pielea integrala si navigatia erau 3.000 euro in plus la modelul ante-facelift.
M-am prins intr-un final ce era 'surubul' cu WRC :D

Ce modificari ai facut la ea?
Vad un filtru KN (e conic?) si ai zis de mai multi cai, deci probabil ai facut si o resoftare.
Si bineinteles, presurile custom facute de tine :D
C4 coupe 2.0HDi VTS
llaviniu

Mesaj de llaviniu »

heheh...e drept ca a durat ceva cu pozele, pt ca nu stiu cum reusesc, dar nu am vreme de facut chestii personale...da' asta e pe "to do list" la capitolul "de schimbat"
In ce priveste dragostea pt C4, pot spune ca a fost la prima vedere.....cred ca prin 2004 am vazut prima data cu C4 berlina si m-a impresionat prin design...dar l=am vazut in trafic si doar pt citeva secunde....asa ca am zis "uau!", si pina sa mai zic altceva era dus.....dar impresia de design nou si placut a ramas

Intre timp am mai trecut prin experienta Audi (tot din motive de design si sport) si cind s-a pus problema sa schimb masina, C4 era printre optiuni alaturi de A3sportback, A4avant, BMW 320d.....era clar ca vroiam diesel....si cu trapa....
Din cite stiam eu, C4 nu exista cu trapa....dar asa intr-o doara am intrebat la un dealer si mi s-a spus ca pt Romania nu mai este disponibila optiunea de sunroof.....
Asa ca pe cind am ajuns acasa am dat search pe mobile.de si am cautat citroen C4 cu sunroof....si erau doar doua, ambele VTS....unul pe benzina si altul pe motorina.....
cel pe benzina nu prea mi-a placut ca avea niste actibilduri dubioase si eram convins ca nu ma va impresiona prin cei 175CP.....(eu am renuntat la 224CP de la Audi, deci era clar ca nu avea cum fi mai dinamic)...cel pe motorina a avut clar cistig de cauza: era de la reprezentata, cu putini kilometri si cu garantie....

La asta daca mai adaugam ca din start, luind masina din Germania e mai ieftina cu 19% (TVA-ul) am ajuns sa il iau pe Sebi, in configuratia asta, la acelasi pret la care as fi luat de acasa unul cu dotari normale, cu motor 1.6HDi.

si iaca asa a inceput...:))

Cosma Adrian scrie:... :roll: dic ma :shock: . S-a hotarat si laviniu sa de-a mai multe explicatii despre naveta :shock: :mrgreen:
Bai Laviniu da mult te-ai lasat asteptat :mrgreen: ,felicitari pt masina,e chiar superba, fara comentarii...e belea.De cand dragostea pt Citroen,sau cum te-ai hotarat sa cumperi asa ceva?
C4 coupe 2.0HDi VTS
llaviniu

Mesaj de llaviniu »

Pai eu chiar as vrea sa vin la o intilnire...din pacate, la Cluj, deocamdata nu s-a organizat nimic, iar la cele din Bucuresti, nu eram prin zona cind se intimplau....dar sper sa reusesc sa vin...
Caii se simt, cred ca mai mult i-a simtit Dora (sotia) decit eu, pt ca oricum avea el 136CP din start, iar saltul la 170CP nu e asa de mare...dar se simt o tziruca...si parca motorul merge mai usor...adica nu iti da impresia ca se forteaza, pt ca are mai multe resurse.....si, teoretic, din cauza asta consumul indicat de Josephine (computerul de bord) a scazut cu 1l/100km
vlad scrie:Tare masina, cum ne asteptam de altfel. Poate reusesti sa o aduci si la vreo intilnire sa o vedem life.
Acum am terminat de uitat peste poze. Super faine si alea. :applause Daca exista o masina la care poti visa e doar asta. E cea mai tare masina de pe forum, din punctul meu de vedere si fara nici o suparare din partea nimanui. Totul e de vis pe ea, iar cei 170 caluti tunati cred ca sint dementiali. Sa o stapinesti sanatos.
C4 coupe 2.0HDi VTS
llaviniu

Mesaj de llaviniu »

mersi ca ai rearanjat pozele...arata mai bine asa...eu sint chiar afon la forumuri si chestii de astea...de vreo 2 ori am incercat sa uploadez toate pozele deodata cu optiunea "many pictures" si nu a mers...asa ca le-am incarcat una cite cuna cu minutza, de aia a iesit coloana aia....

in ceea ce priveste achizitia masinii, am mai scris cam cu s-a intimplat....uite aici:

Din cite stiam eu, C4 nu exista cu trapa....dar asa intr-o doara am intrebat la un dealer si mi s-a spus ca pt Romania nu mai este disponibila optiunea de sunroof.....
Asa ca pe cind am ajuns acasa am dat search pe mobile.de si am cautat citroen C4 cu sunroof....si erau doar doua, ambele VTS....unul pe benzina si altul pe motorina.....
cel pe benzina nu prea mi-a placut ca avea niste actibilduri dubioase si eram convins ca nu ma va impresiona prin cei 175CP.....(eu am renuntat la 224CP de la Audi, deci era clar ca nu avea cum fi mai dinamic)...cel pe motorina a avut clar cistig de cauza: era de la reprezentata, cu putini kilometri si cu garantie....
Masina asta a fost a directorului reprezentatei Citroen din Nurnberg. Cind am luat-o eu avea 40.000km

La asta daca mai adaugam ca din start, luind masina din Germania e mai ieftina cu 19% (TVA-ul) am ajuns sa il iau pe Sebi, in configuratia asta, la acelasi pret la care as fi luat de acasa unul cu dotari normale, cu motor 1.6HDi.

si iaca asa a inceput...:))

Ma bucur ca ti-a placut si filmul...cind om avea vreme o sa fac un filmulet mai complet, pt ca asta e facut cam in graba, intr-o zi, dar cind o sa am timp o sa incerc sa mai fac unul mai dinamic....
camera aia care a dat cu capul de roata nu a patit mare lucru, s-a spart filtrul UV, adica 5EUR..:)) ..deci a meritat
Dan pasare scrie:Superba masina, s-o stapanesti sanatos Laviniu :D
As fi curios cum ai gasit masina pentru ca ma bate gandul sa iau si eu una cam ca a ta :roll:
Imi plac pozele si mai ales filmuletul :D Faza cu camera e super :lol: . Felicitari pentru tot =D>

PS: Mi-am permis sa rearanjez eu pozele, una sub alta erau greu de vizionat.
C4 coupe 2.0HDi VTS
llaviniu

Mesaj de llaviniu »

cind am luat-o eu avea 40-45.000km si approx un an vechime.....inca este in garantie masina..

Ediz scrie:da ! asa da :D s`o stapanesti sanatos :) 16 mii ? la cati km ?
C4 coupe 2.0HDi VTS
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

llaviniu scrie:Pai eu chiar as vrea sa vin la o intilnire...din pacate, la Cluj, deocamdata nu s-a organizat nimic
Cum nu s-a organizat ?! Ai zis chiar ca vii si te-am asteptat toti acolo. Intr-adevar asta s-a intimplat in primavara. La urmatoarea intilnire din Cluj (sper cit mai curind) o sa te anunt iar si sa speram ca ai timp sa si vii. :ya
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”