mersi ca ai rearanjat pozele...arata mai bine asa...eu sint chiar afon la forumuri si chestii de astea...de vreo 2 ori am incercat sa uploadez toate pozele deodata cu optiunea "many pictures" si nu a mers...asa ca le-am incarcat una cite cuna cu minutza, de aia a iesit coloana aia....
in ceea ce priveste achizitia masinii, am mai scris cam cu s-a intimplat....uite aici:
Din cite stiam eu, C4 nu exista cu trapa....dar asa intr-o doara am intrebat la un dealer si mi s-a spus ca pt Romania nu mai este disponibila optiunea de sunroof.....
Asa ca pe cind am ajuns acasa am dat search pe mobile.de si am cautat citroen C4 cu sunroof....si erau doar doua, ambele VTS....unul pe benzina si altul pe motorina.....
cel pe benzina nu prea mi-a placut ca avea niste actibilduri dubioase si eram convins ca nu ma va impresiona prin cei 175CP.....(eu am renuntat la 224CP de la Audi, deci era clar ca nu avea cum fi mai dinamic)...cel pe motorina a avut clar cistig de cauza: era de la reprezentata, cu putini kilometri si cu garantie....
Masina asta a fost a directorului reprezentatei Citroen din Nurnberg. Cind am luat-o eu avea 40.000km
La asta daca mai adaugam ca din start, luind masina din Germania e mai ieftina cu 19% (TVA-ul) am ajuns sa il iau pe Sebi, in configuratia asta, la acelasi pret la care as fi luat de acasa unul cu dotari normale, cu motor 1.6HDi.
si iaca asa a inceput...

)
Ma bucur ca ti-a placut si filmul...cind om avea vreme o sa fac un filmulet mai complet, pt ca asta e facut cam in graba, intr-o zi, dar cind o sa am timp o sa incerc sa mai fac unul mai dinamic....
camera aia care a dat cu capul de roata nu a patit mare lucru, s-a spart filtrul UV, adica 5EUR..

) ..deci a meritat
Dan pasare scrie:Superba masina, s-o stapanesti sanatos Laviniu
As fi curios cum ai gasit masina pentru ca ma bate gandul sa iau si eu una cam ca a ta
Imi plac pozele si mai ales filmuletul

Faza cu camera e super

. Felicitari pentru tot
PS: Mi-am permis sa rearanjez eu pozele, una sub alta erau greu de vizionat.