Sunt nou pe forum si deasemenea super proaspatul posesor al unui Citroen C4 Coupe 1.6 HDI @ 92CP.
Cateva cuvinte si despre mine inainte, sunt din Baia Mare, Maramures dar locuiesc de doi ani si ceva in Bucuresti, am 25 de ani si lucrez in domeniul IT. Inainte de Citroen am stagnat o vreme la casa Nissan: Patrol 2.8TD @ 115 CP (stock); 200SX @ 280CP (Stage II); 240SX @ 140 CP (stock); 200SX @ 170CP (stock) asa ca a venit vremea sa trec la ceva mai nou si putin mai linistit, ceva care sa mai tina si cu casa
Asa ca la banii pe care ii aveam disponibili am considerat ca un C4 Enterprise ar fi cea mai buna optiune, luand in considerare motorizarea si optiunile. Zis si facut. Masina este din 2006, are 99880 Km azi (carte service, facturi service). Am trecut deja de RAR, a iesit Euro 4 fara filtru de particule, omologata 5 locuri, am facut impunerea la impozite, mai ramane sa iasa calculatia pentru taxa, sa o platesc si sa depun dosarul la politie pentru numerele definitive de Romania.
Deocamdata sunt super incantat de masina
Dar asta e o chestie pe care cred ca o va dovedi timpul.
Voi reveni cu multe poze dupa ce reusesc sa scot numerele, sper ca pana in weekend sa fie disponibile. Promit, ca dupa ce termin sa fac un topic cu pasii de urmat pentru inmatricularea unui autoturism importat si mai ales cu toate cheltuielile necesare, pentru ca eu unul nu am reusit sa aflu de pe internet niste preturi exacte din 2009, prin urmare nu am putut sa imi planific destul de bine banii pentru operatiuni.