C4 Coupe 1.6HDI - by WENOX

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
WENOX

C4 Coupe 1.6HDI - by WENOX

Mesaj de WENOX »

Salutare!

Sunt nou pe forum si deasemenea super proaspatul posesor al unui Citroen C4 Coupe 1.6 HDI @ 92CP.
Cateva cuvinte si despre mine inainte, sunt din Baia Mare, Maramures dar locuiesc de doi ani si ceva in Bucuresti, am 25 de ani si lucrez in domeniul IT. Inainte de Citroen am stagnat o vreme la casa Nissan: Patrol 2.8TD @ 115 CP (stock); 200SX @ 280CP (Stage II); 240SX @ 140 CP (stock); 200SX @ 170CP (stock) asa ca a venit vremea sa trec la ceva mai nou si putin mai linistit, ceva care sa mai tina si cu casa :wink:
Asa ca la banii pe care ii aveam disponibili am considerat ca un C4 Enterprise ar fi cea mai buna optiune, luand in considerare motorizarea si optiunile. Zis si facut. Masina este din 2006, are 99880 Km azi (carte service, facturi service). Am trecut deja de RAR, a iesit Euro 4 fara filtru de particule, omologata 5 locuri, am facut impunerea la impozite, mai ramane sa iasa calculatia pentru taxa, sa o platesc si sa depun dosarul la politie pentru numerele definitive de Romania.
Deocamdata sunt super incantat de masina :ya , e foarte comoda, silentioasa, iar dotarile cred ca sunt suficiente si pentru cei mai pretentiosi dintre noi. Am increderea ca am facut o alegere buna!
Dar asta e o chestie pe care cred ca o va dovedi timpul.

Voi reveni cu multe poze dupa ce reusesc sa scot numerele, sper ca pana in weekend sa fie disponibile. Promit, ca dupa ce termin sa fac un topic cu pasii de urmat pentru inmatricularea unui autoturism importat si mai ales cu toate cheltuielile necesare, pentru ca eu unul nu am reusit sa aflu de pe internet niste preturi exacte din 2009, prin urmare nu am putut sa imi planific destul de bine banii pentru operatiuni.
Imagine
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Re: C4 Coupe 1.6HDI - by WENOX

Mesaj de Dan pasare »

Bine ai venit WENOX :D
Sa stapanesti sanatos robotelul si te asteptam la intalniri :D
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
WENOX

Mesaj de WENOX »

Multumesc frumos! :hi Cu siguranta voi fi prezent la intalniri. Iar daca reusesc sa scot numerele saptamana asta, am planificat un tur de tara cu masina. Sa imi tineti pumnii si voi sa mearga totul bine! :D
Imagine
eduardo_didi
Edi Talent

Mesaj de eduardo_didi »

:D 200sx :ya
welcome si te asteptam la intalniri si pune si niste poze cu nava enterprise
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

bine ai venit. pana faci ceva poze cu c4 n`ar strica sa pui si unele cu Nissan`urile
WENOX

Mesaj de WENOX »

Mihay scrie:bine ai venit. pana faci ceva poze cu c4 n`ar strica sa pui si unele cu Nissan`urile
La cerere:
200SX - 170CP :
Imagine
Imagine

240SX -140CP:
Imagine

200SX - 180CP:

Imagine
Imagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

frumoase . ti`am redimensionat eu fotografile . dar totusi cum ai renuntat asa usor la 200+ cp ptr 92 :roll:
WENOX

Mesaj de WENOX »

Mihay scrie:frumoase . ti`am redimensionat eu fotografile . dar totusi cum ai renuntat asa usor la 200+ cp ptr 92 :roll:
pai nu am renuntat asa usor... cu nissan-ul albastru am avut un accident, iar masina a fost irecuperabila, iar cat despre celelalte doua le-am vandut si m-am orientat catre un citroen de 92 de cai din cateva considerente:

- o masina sport veche mananca multi bani, mai multi bani decat isi poate imagina cineva
- o masina sport veche iti da senzatii, cu un consum pe masura
- simt ca mi-am facut damblaua cat a fost necesar si cat timp mi-am permis

Una peste alta nu regret deloc alegerea facuta pentru ca mi-a placut C4 Coupe de cand l-am vazut prima data, motorizarea intr-adevar nu e una sportiva dar prioritatile sunt altele acum.
Imagine
bytzak
KamiKaze
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
Numar Inmatriculare: B-101-DXE

Mesaj de bytzak »

bine ai venit in familia roboteilor. :ya :hi
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

bine ai venit!
f frumoase 200 ele....pacat ca nu ai mai tinut macar una asa...sa o vezi din cand in cand...
este visul meu sa am o a doua masina asa....sa stea in garaj....iar in cazul tau cu peste 200....era vis .

oricum bine ai venit si multi km fara probleme.
pozele, si te astepatam la intalniri.

ps...sa treci sa achiti cotizatia pt club.
sper ca ai citit regulamentul cand ai dat I Agree....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
stefanitza
Numar Inmatriculare: B 08 LFK

Mesaj de stefanitza »

Salut si sa te bucuri cat mai mult de ea.
Off: ce-i cu poza de la avatar? E foarte misto.
C4 Coupe 1.6i THP VTR Pack, Black
WENOX

Mesaj de WENOX »

Va multumesc tuturor pentru urari si pentru primirea prietenoasa!

Intre timp am reusit sa termin cu toate actele si masina e inscrisa!!!!! :ya :ya :ya

Acum sa va raspund fiecaruia:

@stefanitza: Poza de la avatar e o poza pe care o folosesc pe forumuri de multa vreme, am gasit-o mai demult intamplator pe undeva si mi-a placut si mie super mult, oricum eu nu sunt pilot.

@Aiurica: As fi tinut si inca ma gandesc serios ca poate o data o sa imi iau inca una sa o tin asa de distractie. Mai ales ca e relativ simplu sa duci un Nissan de genul asta la peste 200 cai si impreuna cu tractiunea spate e foarte fun. Promit sa vin la toate intalnirile dupa ce revin din concediu, cat despre cotizatie, sa fiu sincer nu am observat clauza, dar platim, nu-i stres :) ca ma gandesc ca si beneficiile sunt pe masura ;).

@bytzak: Multumesc frumos!

Acum ma pot apuca linistit de micile problemute ale masinii si revizia normala. Dupa cum am observat nu sunt singurul cu ele. Mansonul de cauciuc care este intre turbo si galeria de la filtru de aer e fisurat, 65 lei la niste amici si vine in 6 zile, de schimbat becul in scrumiera, de schimbat filtrul de polen, de schimbat filtrul de ulei si uleiul (Castrol Magnatec 10W-40, am inteles ca intra 4,5 L).
Voi verifica si toate placutele sa vad cam cata carne mai au si daca necesita inlocuire. Manopera desigur 0 Lei ca imi fac totul singur. :)

Si sa nu uit de o igienizare a instalatiei de AC.
Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

4.5 ??? :shock: Eu stiam ca sub 4 litri trebuie la motorul nostru. Putin peste 3.5 L.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Asa e, la 1.6 intra 3.5 litri.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

M-am interesat acum. In motor intra 3.75 litri daca schimbi si filtrul, iar diferenta pe joja intre maxim si minim e de 1.55 litri.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”