Vand la set 4 anvelope MICHELIN Energy 205/55 R16 91V,
rulate de pe 5 Nov 2006 -> 15 Decembrie 2006, ~1500km (noi...)
Pret: 290 RON/buc
NU sunt lovite, perforate, taiate, etc - se pot vedea inainte.
VAND set 4 anvelope MICHELIN Energy 205/55 R16 91V
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
bkdc
-
bkdc
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
Fara suparare:zed scrie:fara suparare, dar 1300 ron am dat pe pilot primacy 195/50 R16 noi noutze, cu garantie...
1. de unde le-ai luat... am un prieten caruia i-ar prinde bine!!!
2. 195/50 R16 vs. 205/55 R16 - nu vezi nici o diferenta?
3. obligativitatea ta ca utilizatorilor care posteaza aici este:
- a. Negociezi daca te intereseaza, caz in care mesajul tau trebuia sa fie: 'iti dau 1300 RON pe ele, deal?'
- b. Iti afirmi parerea despre marfa, nu despre pret, caz in care mesajul tau trebuia sa fie: 'cred ca aceste anvelope merita si 1300 RON, la cat sunt de bune!'
Lasand gluma la o parte, acum vreo luna mi-am vandut si eu cauciucurile stock pentru ca vroiam sa trec pe 17" si
cel mai mic pret pe care l-am gasit eu la anvelopele pe care le vinde bkdc este de 390 RON/bucata, iar el le vinde cu 275 RON/buc,
ceea ce mi se pare rezon tinand cont de gradul avansat de neuzura pe care ar trebui sa-l prezinte anvelopele la 2 luni de utilizare...
Ale mele aveau 1 luna de utilizare si aveau inca ciucurii de control pe ele, cand le-a vazut clientul a crezut ca-s noi...
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Cauciucurile mele dupa un an de zile inca mai au ciucurii
. Pot sa le vand de noi? 
Bine... probabil nu toti ciucurii
Bine... probabil nu toti ciucurii
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
-
bkdc
zed - nu-i cu suparare insa comentariul tau este un pic 'aiurea'. Motivele cred ca le-a explicat Sammy destul de bine - asta e un thread in care incerc sa vand ceva - parerile despre achizitiile altora conteaza mai putin. Incearca totusi sa vezi cat costa niste anvelope de 17" - probabil ca-ti inchipui ca-s cu vreo 20 de RON mai scumpe decat ale tale.....heh, si eu am crezut asta acum ceva timp
Pretul anvelopelor este departe de a fi liniar - variaza foarte mult cu dimensiunile si, cel mai grav, cu cantitatea pe care furnizorul poate sa o vanda pe piata. Probabil ca pentru ale tale cererea e mare, multi clienti, volum mare, etc -> pretul e mai scazut.
In cazul in care cineva gaseste un pretz mai bun pentru anvelopele mele in alta parte sunt dispus sa negociez - acest pretz insa, in lipsa altor date, mi se pare corect.
Referitor la ciucuri, km facuti si alte minuni: am actele cu data de cumparare a masinii, am actele cu data de montare a anvelopelor de iarna si mai am si revizia de 1500-2500 cu data pe ea -> reiese destul de clar din ele cam cati km am facut cu aceste anvelope tinand cont ca la revizie le aveam deja pe cele de iarna.
Anvelopele sunt inca de vanzare (pentru vreo 2 sapt) dintr-un motiv simplu: mi-au stricat la service antifurtul si nu au putut sa mi le monteze la loc pe masina, acum trebuind sa astept vreo 2 sapt pana ATS-ul imi aduce alt antifurt + prezoanele bulite de gigeii din service.
In cazul in care cineva gaseste un pretz mai bun pentru anvelopele mele in alta parte sunt dispus sa negociez - acest pretz insa, in lipsa altor date, mi se pare corect.
Referitor la ciucuri, km facuti si alte minuni: am actele cu data de cumparare a masinii, am actele cu data de montare a anvelopelor de iarna si mai am si revizia de 1500-2500 cu data pe ea -> reiese destul de clar din ele cam cati km am facut cu aceste anvelope tinand cont ca la revizie le aveam deja pe cele de iarna.
Anvelopele sunt inca de vanzare (pentru vreo 2 sapt) dintr-un motiv simplu: mi-au stricat la service antifurtul si nu au putut sa mi le monteze la loc pe masina, acum trebuind sa astept vreo 2 sapt pana ATS-ul imi aduce alt antifurt + prezoanele bulite de gigeii din service.