[VAND] Sony Playstation 2

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Scrie răspuns
kanyewest
UFO!
Numar Inmatriculare: PH 23 UFO

[VAND] Sony Playstation 2

Mesaj de kanyewest »

Vand Consola Sony Playstation 2 Slim [MODAT] + 2x Joystickuri Analog DualShock + Jocuri!
Dupa modare se pot utiliza jocuri downloadate de pe torrent trackers ce se scriu apoi pe DVD-uri! Astfel incat pentru fiecare joc platesti banii pe un DVD-R si cateva minute de download nu 80RON-100RON!
Consola am cumparat'o in 2007 dar nu am folosit'o de prea multe ori pentru ca nu am avut ocazia (imi place sa ma joc cu un partener si nu am avut prea des). Crede ca este folosita in medie o data la 2 luni!

Pret: 400 RON

Imagine
Citroen C4 Coupe VTR Pack 1.6i 16v 110cp - white
ardei
Numar Inmatriculare: B 84 BSR

Re: [VAND] Sony Playstation 2

Mesaj de ardei »

Pe mine m-ar interesa..... :D e in stadiu bun consola,nu?Ce jocuri ai la ea? In pretul de 400 intra si games-urile? :lol:
Citroen C4 1.6 16v 110cp - Pipercross Cold Air Intake; Borla exhaust cat-back by PILOT!; Vitaminizata by Dimsport
ardei

Mesaj de ardei »

O mai vinzi sau nu? Sau mai bine zis o mai ai sau ai vandut-o?
Nu de alta, dar chiar ti-ai gasit cumparator......
Citroen C4 1.6 16v 110cp - Pipercross Cold Air Intake; Borla exhaust cat-back by PILOT!; Vitaminizata by Dimsport
kanyewest
UFO!
Numar Inmatriculare: PH 23 UFO

Mesaj de kanyewest »

Salut, nu am dat consola! Daca o dadeam postam aici! Nu m'am uitat pe forum spre rusinea mea. Desigur ca ai si jocuri la ea! Am nba 2k9, snooker, god of war, si mai am cateva. Daca te intereseaza ma duc sa ma uit ce jocuri mai am pe acolo pt ca mai sunt!
Citroen C4 Coupe VTR Pack 1.6i 16v 110cp - white
ardei

Mesaj de ardei »

Oky, o sa vb de acu detalii perfectarii intelegerii pe privat:) Nu ma intereseaza in mod express jocurile, dar eram curios daca in pretu de 400 intra si ele...atata tot!
Scrie răspuns

Înapoi la “Sold OUT!”