Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
bine ai venit s-o stapanesti sanatos...foarte tare titlul topicului..mai multe detalii despre masina...dotari pret etc...am o mica nelamurire...zici ca e de 2 luni, iar dupa cum vad nu e facelift...deci daca o ai de 2 luni e cumva second hand?...si ai facut ceva km...daca ai deja facut 9000km...multa bafta in continuare
am dat de o oferta intamplator la cei de la citroen...masina are an fabricatie 2007...o aveau pe stoc....si din cauza asta au bagat discount de 4000 de euro...si a ajuns s`o iau cu 14800, nu m`a interesat anu fabricatiei(masina fiind nerulata)...m`a bucurat motorizarea...si dotarile...toate astea m`au facut sa renuntz la un gand cu honda civic...si nu`mi pare rau deloc...
N-am mai scris de mult timp aici, neaducandu-i nimic nou masinii, acum am cu ea 46000 km fara probleme tehnice. Astazi am primit de la userul catalinautocars eleronul vts, si ma bate gandu` sa-l montez singur...DAR...nu sunt sigur ca am destula rabdare cu "dezechiparea" haionului