Pe niste drumuri de tara in jud. Galati, am avut nefericirea si ghinionul sa primesc o piatra in parbriz de la un tir (fata de care am pastrat vreo 20m, m-am gandit ca se poate intampla si tot s-a intamplat) Am innebunit...... Mai jos poze cu urmarile.
Azi l-am reparat, la Ager Sevice. Din pacate nu am apucat sa fac poze reparat, nu se mai vede la fel dar tot se vede si tot cu frica stau sa nu se extinda. Nu am vrut sa il fac pe CASCO sa imi demonteze toate cele la masina noua, am preferat asa si daca mai am probleme il schimb si gata.
Consum mediu de aprox 8,5 l, si in oras, si in autostrada, cateodata la 150 km / h, si mers linistit...un pic cam mare zic, dar banuiesc ca o sa mai scada, si inca mai trebuie sa ma obisnuiesc cu masina, motorul, cutia....
Un lucru ciudat, nu stiu inca daca mi se pare, am senzatia ca trage usor de tot ba stanga, ba dreapta, fara a avea inclinare a soselei, nu prea merge dreapta....sper sa mi se para (stiu ca mai sunt probleme de genul), o sa ii fac si o presiune a rotilor....
Cam atat momentan, maine plec pe la munte