Vara 2009... Mare sau munte, in tara sau afara, in C4 sa nu?

Calatorii auto si nu numai, locuri vizitate, locuri recomandate, etc...
manuxxl
Numar Inmatriculare: BT 11 KAT

Vara 2009... Mare sau munte, in tara sau afara, in C4 sa nu?

Mesaj de manuxxl »

It's summer time!!!! Vine concediul.... asta daca pentru unii nu a inceput deja... Chiar daca e CRIZA...sunt sigur ca tot ne gandim sa plecam undeva macar cateva zile....
Ce aveti in plan vara asta? Mergeti la mare? Sau la munte? Preferati litoralul nostru, sau ii "imbogatim pe altii"? Luati si robotelul ori mergeti cu autocarul sau avionul (atentie la picaj ::P )?

Eu vara asta o sa servesc putina Grecia... Insula Thassos (ca nu am fost nicodata pe insule grecesti) Perioada: Iulie, plec pe 23 din Bucuresti.... Mai merg cu inca 3 cupluri... Merg cu C4 meu (prima iesire din tara cu robotelul)... Parte frumoasa e ca mai merge un amic care are tot C4, dar coupe. O sa facem o mini expeditie Citroen pana in Grecia.
Mai serveste cineva Grecia?
C4 berlina 1.4i 16V Gris Fer ::::: BT-11-KAT
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Re: Vara 2009... Mare sau munte, in tara sau afara, in C4 sa nu?

Mesaj de commandorsteel »

parerea mea ar fi sa incerci insula corfu, deoarece ai plaje mult mai multe si mai bune decat in thasoss.
intr-un fel poate o fi bine sa te duci mai intai in thasoss apoi in alte insule, ptr ca altfel o sa fi dezamagit de ea.
e doar o parere a unuia care am incercat cateva insule ::P
succes si distractie maxima :mrgreen:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
ingfrancisc
Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: TM04DVF

Mesaj de ingfrancisc »

salut,
da, si eu tot pe altii ii "imbogatesc" .. de cativa ani buni ...
Tot in Grecia mergem si noi, tot Thassos, tot cu C4 (ca doar de asta l-am cumparat) numai ca la sfarsitul lui august.
Daca nu o sa uit o sa-ti cer informatii dupa ce va intoarceti (preturi, plaje faine, etc.)
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
manuxxl
Numar Inmatriculare: BT 11 KAT

Mesaj de manuxxl »

corfu e mult mai scump... si e mai departe... plus ca suntem 4 familii si deja am picat la intelegere... am inteles ca nu ar avea cine stie ce viata de noapte thassos... dar nu prea suntem genul de oameni care ne omoram tare in cluburi... mergem pe varianta piscinei de la hotel... barul...berea... si dimineata ne culcam :ya
C4 berlina 1.4i 16V Gris Fer ::::: BT-11-KAT
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

eu am fost in Thassos acum 2 ani, este ok atata timp cat nu cauti cluburi. in ce localitate mergeti de pe insula?
annddyy

Mesaj de annddyy »

Eu am fost in Thassos anul trecut cu C4. Mi-a placut ca era foarte linistit acolo. Anul asta am in plan Corfu.
Apropo: ca si drum dupa Bulgaria te duci racheta pana la ferribotul pt Thassos.
Life begins at 4000 rpm.
Cezar
pi buni

Mesaj de Cezar »

Anul asta merg tot in Grecia dar in Corfu. Pe 07 august. O sa merg cu masina sa o scot la o plimbare de 1000 km :).
commandorsteel
PowerSteel

@cezar :lol: ... o sa faci 1000 km cel putin numai dus, ca doar nu vrei sa ramai acolo ::P . gasesti cazare la 20-25 euro/zi la niste pensiuni adevarate, de fapt mini-hoteluri cu tot ce-ti trebuie (piscina, terasa...etc)

@manuxxl. corfu nu este neaparat mai scump. depinde unde vrei sa stai, dar fata de thassos in corfu ai mult mai multe plaje cu nisip, iar in apa tot cu nisip. thassos e mai pietros :?
o locatie buna unde am stat este aici http://www.alexandrabeach.gr/main.htm, unde ai si plaja ok si piscine :wink:
un traseu bun (770-800km) este sa o iei prin veliko tarnovo-haskovo apoi o iei spre turcia inspre edirne, dar nu ajungi acolo. chiar la granita la vreo 5-10 km este o intrare in grecia, apoi ai autostrada pana la kavala de unde iei feribotu. e destul de rapid si scurt :mrgreen:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Cezar
pi buni

Mesaj de Cezar »

commandorsteel scrie:@cezar :lol: ... o sa faci 1000 km cel putin numai dus, ca doar nu vrei sa ramai acolo ::P . gasesti cazare la 20-25 euro/zi la niste pensiuni adevarate, de fapt mini-hoteluri cu tot ce-ti trebuie (piscina, terasa...etc)
Mai exact 1050 km dus. Cazare la un minihotel de 3 stele cu 27euro/zi cu mic dejun si acces la toate cele. Sper sa fie frumos.
commandorsteel
PowerSteel

ai o plaja super buna la glyfada :wink:
ImagineImagine
Imagine
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

vreau si eu o parere AVIZATA (deci nu vreau pareri "din auzite"): e adevarat ce se zice despre drumul in bulgaria? ca sunt politisti falsi, ca se fura pe la benzinarii, ca nu-i masina romaneasca sa nu fie oprita chiar si de politia adevarata care vrea spaga? imi pare rau ca insist, dar vreau sa raspunda cineva care chiar a trecut prin bulgaria in drum spre grecia, sau pana la faimoasele nisipuri de aur. merci!
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

eu am fost anul trecut pana in turcia si nu am avut nici o problema in bulgaria... am mers regulamentar si nu le`am dat nici un motiv de a ma opri
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

E vrajeala. Mai mult, politistii bulgari am vazut ca isi fac meseria. Nu stau la "ciupeala" ca ai nostri. Vinerea trecuta, de la Ruse pana la Varna, vreo 6-7 radare. Amplasate in zone intr-adevar periculoase (intersectii mari, cu restrictii de viteza, sate). Masini inscriptionate, nu Loganuri albe, galbene fara insemne... Daca ai vreo problema (nu stii vreun drum, etc) te poti opri langa ei fara nici cea mai mica ezitare. Din pacate, nu toti vorbesc engleza.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
commandorsteel
PowerSteel

asa e cum zice bogdan98. daca mergi relativ legal e ok. oricum...in general te mai atentioneaza si ceilalti participanti la trafic cu luminile.
ImagineImagine
Imagine
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Plus ca te "iarta" pentru cei 10km/h in plus :)
Si intr-adevar, s-au civilizat si bulgarii, dau flash-uri cand te apropii de un echipaj, cu sau fara radar. Din cauza asta mi-am permis sa ii dau si 140 pe europene la ei. Limitele de viteza sunt aproape ca si la noi: 50 in localitati, 90 in afara localitatilor, 130 pe autostrada.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Scrie răspuns

Înapoi la “Calatorii (Auto), vacante, etc”