Cumpar harta pt. GPS.
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
Marian Liviu
- Numar Inmatriculare: B50TZW
Cumpar harta pt. GPS.
Cumpăr harta Europa west recentă pt. MIO C250 dacă s-ar putea pe memory styk.
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
Re: Cumpar harta pt. GPS.
hmm.. nu stiu daca e neaparat necesar sa cumperi hartile, dar eu mi-am cumparat de pe ocazii hartile din toata europa, inclusiv bulgaria, turcia...grecia, etc, la nivel de strada si nr...
la mio... nu stiu cum se face, dar eu am garmin si atrebuit sa-mi bage si nu stiu ce cod de la gps pe carduri
la mio... nu stiu cum se face, dar eu am garmin si atrebuit sa-mi bage si nu stiu ce cod de la gps pe carduri
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Re: Cumpar harta pt. GPS.
@Marian Liviu, de la magazine se cumpara harti , da un search pe google!
Se inchide!
Se inchide!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews