scartait aripa stanga spate

Scrie răspuns
navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

scartait aripa stanga spate

Mesaj de navzar_x »

in ultimul timp am observat un scartait, carait ... nu stiu cum sa-i zic... in spate la aripa stanga - numai acolo - cand ma mai sui cu ea pe vreo bordura mai inalta sau merg pe un drum mai denivelat (ex: drum forestier cu damburi accentuate) - rezum: cand solicit sasiul la rasucire
are idee cineva de la ce poate provine scartaitul? arc? amortizor? sasiu? caroserie? :?: :?:
si sa nu-mi spuneti ca: "asa face toate dom'le" - aviz aiurica :mrgreen: ca nu cred ca e normal ... nu e dacie ce masa ...
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Re: scartait aripa stanga spate

Mesaj de Aiurica »

chiar ai sa razi...da..asa face toate...dar de data asta ai o rezolbare....
prbl este camasa amortizorului( chiloteii) celebra camasa care cade peste amortizor.

rezolvare...il impingi in sus, iar la primul drum la service ii rogi sa prinda chiloteii cu niste soricei....
stiu ei....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
navzar_x

Mesaj de navzar_x »

:shock: :shock: ma omori tu pe maine mah ... pe cuvant ... imi era frica sa nu raspunzi tocmai tu ... ca stiam raspunsul :ok glumeam desigur :mrgreen: :mrgreen:
ma bucur ca macar exista o solutie ...
trebuie sa o ridic pe cric sau merge direct? oricum inteleg ca asa cum eu il imping in sus tot asa de usor o sa coboare si el la loc #-o
deci trebuie sa o rezolv la service
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

subscriu... ASA FACE!!!
si eu patesc asa :ya

eu am prins si acel chilotel si tot face...bine nu scartaie cum zici tu, dar este pe acolo prin zona
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

Chiloteii aia poti sa ii prinzi si tu singur. Eu asa am facut si mi-a luat 10 minute :wink: Ai pe forum poze care arata cum sunt prinsi
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
navzar_x

Mesaj de navzar_x »

:evil: nu e de la ciorapei .... i-am verificat aseara si sunt la locul lor ... deci cred ca e vorba despre alta problema ....
scartaitul de care vorbeam nu se aude cand dau prin gropi ... numai daca ma sui pe o bordura mai inaltuta sau drum cu denivelari mai accentuate - deci cand sasiul e supus la incovoiere ... ieri s-a auzit pe ambele parti (in spate) - se aude ca si cum are tendinta sa se rupa ceva :shock: poate se aude si la voi dar nu ati intalnit conditiile respective de exploatare :roll: ma gandesc si eu :roll: eu o parchez pe niste coclauri din pamant la servici ca vin cam tarzior si nu mai prind loc de parcare #-o
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

eu ma urc zilnic pe borduri si nu scartaie nimic :roll: :roll: :roll:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

alex82 scrie:eu ma urc zilnic pe borduri si nu scartaie nimic :roll: :roll: :roll:
[-X [-X [-X [-X stim ca daca vrei poti sa urci si canapeaua :mrgreen: eu n`am mai urcat o bordura de cand am arcurile ::P dau la ture pana gasesc un loc normal chiar daca merg putin pe jos .
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

miahi , la mine la bloc este statie de troleibuz si tramvai...nu am ce sa fac decat sa o urc pe trotuar
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Ieri au ametit de tot circulatia prin zona unde stau eu si am fost nevoit sa trec peste o bordura sa dau intr-o strada cu sens unic scutind vreo 500 m. Surpriza. Era o brodura cam inaltuta. La limita barii fata. Am trecut dar cind a juns spatele la fel, a ciriit ceva de zici ca se rupe. Mi-am cam dat seama ca am frecat-o. M-am uitat sub ea si am atins scutul ala termic de pe rezorvor. L-am si indoit putin.
Oare nu e aceasi timpenie si la tine. Sigur nu tirii cu ea pe jos pe acele denivelari ?
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
navzar_x

Mesaj de navzar_x »

sigur nu crede-ma ... :( tare imi e ca e vb de sasiu dar nu prea stiu ce inseamna asta .. cat e de normal sau daca se remediaza ... eu nu consider ca e normal ... chestia asta se mai intampla cand eram cu dacia lu taicamiu de 14 ani cand o mai bagam pe la tara pe hartoape
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Si eu ma duc pe drumuri proaste si uneori foarte proaste, dar nici odata nu mi-a trosnit sasiul. Nici eu nu cred ca e ok asa ceva, mai ales ca sasiul si alte citeva elemente iti asigura protectia in caz de impact asa ca nu as dormi linistit pina nu as afla si remedia cauza.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”