Tocmai am venit din Iasi, (o sosea excenlenta) si pe drum cred ca m-a abandonat un amortizor. Masina am vazut nu a pierdut din stabilitate stabilitate, la drum lung (fara multe curbe) dar in Bucuresti aseara la o curba de 90 de grade pe care o iau in fiecare zi de cand am masina, am simtit o subvirare de aprox o banda si jumatate. De asemenea masina a inceput sa se simta absolut groaznic la orice denivelare si sa aiba un oarecare joc in suspensie.
Nu stiu exact ce am patit sau ce a picat dar daca poate cineva sa imi dea o idee as fi recunoscator.
Joc in suspensie
-
KereKash_KRK
- Dracusor
Joc in suspensie
C4 coupe 1.6i 16v 110cp iridis B.61.KRK
-
dannastasa
Re: Joc in suspensie
sorry pt amortizor daca ala e adevarata problema - si nu uita cand mai ajungi la Iasi da un buzzKereKash_KRK scrie:Tocmai am venit din Iasi, (o sosea excenlenta) si pe drum cred ca m-a abandonat un amortizor. Masina am vazut nu a pierdut din stabilitate stabilitate, la drum lung (fara multe curbe) dar in Bucuresti aseara la o curba de 90 de grade pe care o iau in fiecare zi de cand am masina, am simtit o subvirare de aprox o banda si jumatate. De asemenea masina a inceput sa se simta absolut groaznic la orice denivelare si sa aiba un oarecare joc in suspensie.
Nu stiu exact ce am patit sau ce a picat dar daca poate cineva sa imi dea o idee as fi recunoscator.
C4 Coupe 1.6i 16V 110CP, Urban Jungle, Negru, Volan piele, MP3 si Oglinzi incalzite.
B 58 PAZ
B 58 PAZ
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Idei:
1. cind mai treci prin iasi da si tu un semn, ca altfel uite ce patesti;
2. jocul pe care-l resimti e foarte probabil sa fie de la capetele de bara. Eu am schimbat capatul de bara de pe stinga si probabil il voi schimba si pe cel de pe dreapta, ca se aude o balanganeala care se transmite in toata caseta de directie (nu semai aude chiar ca atunci cind cel de pe stinga nu era schimbat, dar se aude);
3. pierderea aderentei cred ca ar putea fi mai degraba din cauza unui arc sau poate de data asta ai avut mai murdare cauciucurile (sau asfaltul).
1. cind mai treci prin iasi da si tu un semn, ca altfel uite ce patesti;
2. jocul pe care-l resimti e foarte probabil sa fie de la capetele de bara. Eu am schimbat capatul de bara de pe stinga si probabil il voi schimba si pe cel de pe dreapta, ca se aude o balanganeala care se transmite in toata caseta de directie (nu semai aude chiar ca atunci cind cel de pe stinga nu era schimbat, dar se aude);
3. pierderea aderentei cred ca ar putea fi mai degraba din cauza unui arc sau poate de data asta ai avut mai murdare cauciucurile (sau asfaltul).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- vladut_v
Verifica atent daca prezoanele de la roti sunt stranse bine !!! Ai umblat recent la roti (vulcanizare, echilibrare, ect) ?
S-a intamplat unui prieten acum doua saptamani cu o masina japoneza. Ma suna disperat ca i s-a rupt ceva la directie sau suspensie.
Atentie ... la plecarea de la vulcanizare, verificati inca o data daca prezoanele sunt stranse bine, nu va lasati viata pe mana unui pusti "mecanic" ... si eu personal am patit-o cam de 5 ori pana acum, dar cu alte masini.
Evident nu e obligatoriu sa fie asta prblema dar luati aminte la cele scrise mai sus.
S-a intamplat unui prieten acum doua saptamani cu o masina japoneza. Ma suna disperat ca i s-a rupt ceva la directie sau suspensie.
Atentie ... la plecarea de la vulcanizare, verificati inca o data daca prezoanele sunt stranse bine, nu va lasati viata pe mana unui pusti "mecanic" ... si eu personal am patit-o cam de 5 ori pana acum, dar cu alte masini.
Evident nu e obligatoriu sa fie asta prblema dar luati aminte la cele scrise mai sus.
C4 1.6i 16V Berlina
-
KereKash_KRK
- Dracusor
Nu stiu ce sa cred... am fost la vulcanizare inainte dar doar sa refac presiunea si la vulcanizarea aia merg de cand am masina, si sincer nu cred sa fie de la asta. Cat despre aderenta am resimtit in Buc prin locurile prin care umlu de mult timp, oricum cel mai puternic se simte la plecarea de pe loc, acum trebuie sa o turez mult mai mult si imi pleaca mai greu. Oricum asta am patito foarte aproape de Iasi si prima reactie a fost sa trag pe dreapta sa schimb roata ca am pana, dar toate rotile erau la fel de umflate si masina cand sta pe loc este ca inainte.
Oricum aveti idee daca ceva in sensu asta spre rezolvarea problemei se schimba pe garantie, sau ce anume sa spun sa verifice?
OFF : Mai oameni buni, am anuntat cam de o luna pe forum ca pe 25-26 sunt in Iasi si sa mi se dea un reply, dar nimic (e posibil ca nu m-am exprimat nici eu corespunzator).
Oricum aveti idee daca ceva in sensu asta spre rezolvarea problemei se schimba pe garantie, sau ce anume sa spun sa verifice?
OFF : Mai oameni buni, am anuntat cam de o luna pe forum ca pe 25-26 sunt in Iasi si sa mi se dea un reply, dar nimic (e posibil ca nu m-am exprimat nici eu corespunzator).
-
bizkit1
-
KereKash_KRK
- Dracusor
Pai incerc sa aflu cam ce ar putea fi din experienta altora care probabil stiu mai bine decat mine ce ar putea fi. Ca sincer sa ma duc la ats si sa zic ca am o problem in jocul de suspensie cred ca o sa imi repare eleronu(nu ca as avea o problema cu el... dar...), si din cauza asta as vrea sa aflu ce ar putea sa fie dinainte sa ma duc la ei.