Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Din pacate pozele sunt un pic mai vechi ... acum mi`am pus si pleoape ... pozele care le am cu masina cand are si pleoape sunt prea mari si nu pot sa le pun ... o sa imi fac alte poze si le pun cat de rpd pot
Deschide un topic separat cu masina ta, aici se pun poze cu membri
off: tu i-ai facut exact ce vroiam sa ii fac si eu cu tonurile de culoare dar eu vreau sa ii modific si grila fata.
off2: de unde e C4ul ala cu LSD din avatar???
Ultima oară modificat Sâm Mar 24, 2007 11:18 am de către Shadow, modificat 1 dată în total.
Da mi`a zis acum bogdan ... sterg pozele astea si bag cu mine aici ... am un prieten care participa si acum la 4Tuning Day ... modificfa masini virtual ... in curand isi deschide si atelier in cta ... daca vrei ceva modoficari ca sa vezi cum ar arata masina ta cu ideile tale da`mi poze cu masina si cu detalii ...
misto treaba cu capota.. asteptam poze cu ploapele apropos.. ati obs ca la coupe geamurile de pe spate sunt mai clare iar cele de pe fatza mai incetzoshate ? ) detaliu mic care nu prea se obs
Nu am facut nici o modificare si nici nu m`a oprit politia pana acum ... am si plafonu facut negru tot .. nu se vede in poze dar e ... din pacate nu am avut ocazia sa imi pun pavilion vitrat am improvizat de sus se vede belea
Se strange lumea cum se strang banii la cheta ... cand se strang in brate o blonda si o bruneta ...
Silvius doar pozele din primu meu mesaj care le`am pus aici sunt ale mele ... poza de la avatar si de la semnatura sunt facute in Photoshop de un prieten ... poate intr`o zii o sa arate si ca acolo dar momentan e cum vezi in pozele de sus ...
Se strange lumea cum se strang banii la cheta ... cand se strang in brate o blonda si o bruneta ...