Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Ca tot am primit un mesaj privat cu privire la pret, pe mine m-a costat pretul de pe site + inca vreo 8 sau 8.2 lire transportul. De pe card mi-au fost retrasi 348.18RON la cursul din ziua plartii (totalul a fost 69.35GBP).
P.S.: ce se intimpla cu noua tema? Nu mai intelege codul pentru phpBB al lui imageshack?
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Nu stiu daca asta pentru citroen se monteaza pe aux sau altceva. Al meu pentru mazda are port separat, desi cdchargerul are si port de aux. Probabil ideea e sa lase liber portul de aux si nu stiu daca asa e si la cel de C4 sau nu. Dar puteti trimite un mail la aia si sa-i intrebati (in engleza).
Motzoi C4 scrie:Deci banuiesc ca asta se monteaza pe mufa AUX, daca e adaptor de iPod nu?
Asta nu ai de unde sa stii pana nu incerci.In primul rand trebuie sa vezi daca mufa adaptorului se potriveste intr-unul din porturile HU iar apoi, sa activezi functia cu Lexia si sa vezi daca e compatibil si functioneaza.Dar parerea mea ca te complici atata vreme cat exista adaptoare dedicate C4.
# O iesire audio pentru unitatea centrala a masinii sau a unui cd-changer extern
# Transmitator FM fara fir si o iesire audio pentru transmitator FM pe cablu