cumpar oglinda dreapta
- manuxxl
- Numar Inmatriculare: BT 11 KAT
cumpar oglinda dreapta
Am scos masina din garaj si mi-am dat oglinda dreapta peste cap. Problema e ca.... am crapat sticla la oglinda.... plasticul (rama) nu are nimic.
Cine-mi spune de unde gasesc de cumparat o sticla de oglinda dreapta.... nu vreau sa comand prin dealer pt ca sigur ma ajunge o caruta de bani. Precizez inca o data ca imi trebuie doar sticla de la oglinda. pls help me.
Cine-mi spune de unde gasesc de cumparat o sticla de oglinda dreapta.... nu vreau sa comand prin dealer pt ca sigur ma ajunge o caruta de bani. Precizez inca o data ca imi trebuie doar sticla de la oglinda. pls help me.
C4 berlina 1.4i 16V Gris Fer ::::: BT-11-KAT
-
baty_san
Re: cumpar oglinda dreapta
intreaba si dup'aia vezi ce faci.... poate ca nu e o caruta de bani
Don't steal...goverment hates competition!
-
candymann
apoi daca 77.46 RON e o caruta de bani pt o oglinda dreapta...
- manuxxl
Pai nu-i mult. Dar mi-e frica sa nu-mi bage pe gat toata oglinda (rama şi sist de prindere). De unde ai pretul asta?candymann scrie:apoi daca 77.46 RON e o caruta de bani pt o oglinda dreapta...
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
- Numar Inmatriculare: PH-60-SMC
poti incerca si la dezmembrari, pe http://www.dez.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
- manuxxl
am vorbit cu cineva de la un service. imi aduce oglinda cu 56 ron. tre sa astept 4 zile. eu zic ca e bine...
- manuxxl
acum ma gandesc cum or sa-mi schimbe sticla la oglinda... oare trebuie sa-mi demonteze toata oglinda? ca nu am vazut nici un surub prin care s-ar putea desprinde propriu zis plasticul oglinzii (adica partea exterioara). oare trebuie sa-mi desfaca oglinda de pe portiera (adica trebuie desfacuta si fata la portiera pe interior? ) cine a ma i defacut o oglinda...sa imi zica si mie cum naiba se procedeaza... mi se pare foarte complicat... o sticla de oglinda crapata...si chiar asa sa desfaci toata portiera???? 
- muntos
- Numar Inmatriculare: B-333-VTS
Am eu oglinda de pe dreapta...o donez in spiritul infratirii membrilor ClubC4 
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
B-333-VTS
-
bogdans
- Numar Inmatriculare: DJ 16 VTR
nu se da nimic jos,decat sticla,este prinsa in niste cleme/"craci" de plastic!:D o faci singur,nu trebuie sa te duci la vreun service!puteai sa o iei de la un c4 de pe strada
),glumeam!
C4coupe1.6i gris.fer.VTRpp.Resolfen.17"OE
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
muntos scrie:Am eu oglinda de pe dreapta...o donez in spiritul infratirii membrilor ClubC4
felicitari pt gest, desi el scrisese ca o va cumpara!
jos palaria!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- manuxxl
Merci mult. Sincer apreciez, dar deja am dat comanda. Oricum ma asteptam sa coste mai mult. Stii cum e... Toata lumea spune ca peugeot si citroen sunt printre cele mai scumpe la piese de schimb si consumabilemuntos scrie:Am eu oglinda de pe dreapta...o donez in spiritul infratirii membrilor ClubC4
- eminedi
salut pentru inceput vreau sa zic ca iti apreciez gestul. as vrea sa stiu daca ai oglinda cu totul, mie imi trebuie doar acel plastic negru de sub oglinda prin care iese senzorul de temperatura si care indiferent de culoarea masinii,plasticul este de culoare neagra. zimi te rog daca il ai si cat costa. multumesc
- muntos
- Numar Inmatriculare: B-333-VTS
Daca intrebarea este cumva pentru mine, atunci din pacate tocmai plasticul acela negru il am si eu spart, motiv pentru care am inlocuit toata oglinda si am ramas ca restul componentelor cat de cat bune.eminedi scrie:salut pentru inceput vreau sa zic ca iti apreciez gestul. as vrea sa stiu daca ai oglinda cu totul, mie imi trebuie doar acel plastic negru de sub oglinda prin care iese senzorul de temperatura si care indiferent de culoarea masinii,plasticul este de culoare neagra. zimi te rog daca il ai si cat costa. multumesc
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
B-333-VTS