Pneuri stock C4
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Treaba cu pneurile originale am simtit-o pe pielea mea... Aveam 3k km cu masina si ca sa evit un ghita de 18 ani cu dacie si manelele date la maxim a trebuit sa ma frec de o bordura, care ghinion, era sparta si cu virfuri ascutite astfel ca am ramas fara pneul dreapta fata.
La juma' de ora dupa aia am luat altul, tot Michelin Energy, deosebirea era ca cele originale erau 91V iar cel nou era 91H (V-urile sint garantate pina la 240Kmph iar H-urile pina pe la 210).
Cind mi-am montat cauciucurile de iarna am intrat putin in panica pentru ca am crezut ca masina imi maninca un pneu (de gropile patriei la care eu stiam ca am avut totusi grija au aparut indoielile asupra geometriei, etc). Insa examinind mai atent pneul mai uzat am constatat ca e cel cu 3000 km mai "tinar" decit celelalte care parcursesera 16500. Asa ca l-am pus pe spate.
Deci da, pneuirile cu care vin incalcate citronelele sint super ok, si nu stiu daca mai gasiti la prea multe masini din clasa asta (si clasa de pret) asemenea pneuri...
La juma' de ora dupa aia am luat altul, tot Michelin Energy, deosebirea era ca cele originale erau 91V iar cel nou era 91H (V-urile sint garantate pina la 240Kmph iar H-urile pina pe la 210).
Cind mi-am montat cauciucurile de iarna am intrat putin in panica pentru ca am crezut ca masina imi maninca un pneu (de gropile patriei la care eu stiam ca am avut totusi grija au aparut indoielile asupra geometriei, etc). Insa examinind mai atent pneul mai uzat am constatat ca e cel cu 3000 km mai "tinar" decit celelalte care parcursesera 16500. Asa ca l-am pus pe spate.
Deci da, pneuirile cu care vin incalcate citronelele sint super ok, si nu stiu daca mai gasiti la prea multe masini din clasa asta (si clasa de pret) asemenea pneuri...
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Pneuri stock C4
Acum depinde si din ce punct de vedere privesti. La un mers mai sportiv, eu zic ca nu sunt ceea ce trebuie. Pentru un mers normal, sunt OK. De cand le-am schimbat cu cauciucuri mai late, talon mai mic, si de vara, masina e cu totul alta..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
dannastasa
Re: Pneuri stock C4
asta asa e... la un condus sportiv rotile fata rup foarte usor aderenta cu anvelopele stock.Bogdan scrie:Acum depinde si din ce punct de vedere privesti. La un mers mai sportiv, eu zic ca nu sunt ceea ce trebuie. Pentru un mers normal, sunt OK. De cand le-am schimbat cu cauciucuri mai late, talon mai mic, si de vara, masina e cu totul alta..
C4 Coupe 1.6i 16V 110CP, Urban Jungle, Negru, Volan piele, MP3 si Oglinzi incalzite.
B 58 PAZ
B 58 PAZ
-
onacus
Eu am ceva probleme la plecarile de pe loc in forta, ca imi rup aderenta foarte urat, de ajunge volanul sa se miste. Oricum, o senzatie foarte nasoala de instabilitate, ca simt ca incearca masina sa mearga stanga-dreapta daca nu ma calmez.
Acum mai este si chestia ca se lasa masina pe spate la plecari tari de pe loc si asta aduce un factor in plus la pierderea aderentei.
Poate un alt fel de amortizoare pe spate ar mai imbunatati situatia (putin active
)
Acum mai este si chestia ca se lasa masina pe spate la plecari tari de pe loc si asta aduce un factor in plus la pierderea aderentei.
Poate un alt fel de amortizoare pe spate ar mai imbunatati situatia (putin active
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
poate nu am fortat eu nota (desi am tot facut curse pe la stopuri) dar o singura data am scartait rotile, intentionat (la plecarea de la intalnire, dupa PsH)...din jocul cu ambreiajul si acceleratia
EDIT: am fost la valcea si pe dealul negru i-am infipt pe toti in margini, si o data a scartait, dar nici vorba de rupt aderenta...hm..poate o tin eu in limite pe drumurile publice cu trafic, nu de-alta dar nu vreau sa sfarsesc in vreun copac
EDIT: am fost la valcea si pe dealul negru i-am infipt pe toti in margini, si o data a scartait, dar nici vorba de rupt aderenta...hm..poate o tin eu in limite pe drumurile publice cu trafic, nu de-alta dar nu vreau sa sfarsesc in vreun copac
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
onacus
Eu nu fac concurs, dar mai sunt situatii cand iesi de pe o strada si vine cineva cu 60-70 ca asa se merge pe acolo.
Sincer nu-mi place sa las lumea sa-mi dea flash-uri sau sa schimbe banda cand ma vad, pentru ca simt ca ii incomodez. Si atunci o calc intr-a intaia la 40-50 (mai este pana pe roshu). Si incepe si volanul sa danseze
Sincer nu-mi place sa las lumea sa-mi dea flash-uri sau sa schimbe banda cand ma vad, pentru ca simt ca ii incomodez. Si atunci o calc intr-a intaia la 40-50 (mai este pana pe roshu). Si incepe si volanul sa danseze
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
- Tomita
- cre8or
mai zicea cineva aici de la pitesti ca nu simte masina sigura si ca danseaza..cine stie..inseamna ca e ceva in neregula..ar fi bine sa o verificati...si PsH zice ca ii danseaza masina...sa fie oare ceva la mijloc...
eu sufar ca nu avem un poligon unde sa ma joc cu masina, mi-ar fi tare pe plac, si numai acolo as fi
eu sufar ca nu avem un poligon unde sa ma joc cu masina, mi-ar fi tare pe plac, si numai acolo as fi
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Sa stii ca este normal sa iti fuga volanul daca ii dai blana, cauciucurile sunt slabutze, sunt doar de strada nu de curse.
Dar sa stii ca si cu cauciucuri bune o sa rupi aderenta...trebuie sa stii cum sa ii dai si sa te inveti cu masina si care sunt limitele ei.
Dar sa stii ca si cu cauciucuri bune o sa rupi aderenta...trebuie sa stii cum sa ii dai si sa te inveti cu masina si care sunt limitele ei.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Si sa ai ASR-ul decuplat 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
Cred ca am fost primul care am pus problema asta.
Daca o calci iti fuge masina, si in viteza I si II si III garantat, a patra nu am mai apucat ca nu am avut unde sa incerc.
Din fericire am invatat sa o stapanesc destul de bine si imi face o foarte mare placere sa ii rup aderenta.
Recunosc ca prima oara intr-o curba de 90 grade a II a la 80 era sa iau 4 masini si 1 pieton, dar acum stiu ce si cum si sincer nu ma pot abtine sa nu derapez putin in fiecare curba.
Daca o calci iti fuge masina, si in viteza I si II si III garantat, a patra nu am mai apucat ca nu am avut unde sa incerc.
Din fericire am invatat sa o stapanesc destul de bine si imi face o foarte mare placere sa ii rup aderenta.
Recunosc ca prima oara intr-o curba de 90 grade a II a la 80 era sa iau 4 masini si 1 pieton, dar acum stiu ce si cum si sincer nu ma pot abtine sa nu derapez putin in fiecare curba.
-
onacus
- Tomita
- cre8or
PsH eu inca sunt asa mai temator, dar zau ca nu as face asta in fiecare curba...totusi viata nu e nfs, si poate prind vreun speriat de bombe si ciobesc masina...sunt unii tauni comuniste care nu inteleg ca traficul tre sa fie fluid...si fac de-ai naibii si te blocheaza...daca iti dai putin in petic risti sa nu fie intelegatori oamenii...mai vedem...poate o sa incep si eu distractia...ca prea imi place masina mea...
- vladut_v
ASR-ul este inclus in ESP. Deci indiferent daca ai benzina sau diesel, daca ai ESP atunci ai si controlul tractiunii (ASR). La oricare motor Citroen C4, este decuplabil din buton (daca e nevoie sa iesi din zapada/noroi/etc), dar se cupleaza automat peste 50 KM/H. Doar la benzina 2.0L de 180 CP se poate decupla la orice viteza.
C4 1.6i 16V Berlina
-
onacus
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
Cred ca iti dai seama ca nu sunt un pui de LEOBT.rac3Er scrie:PsH eu inca sunt asa mai temator, dar zau ca nu as face asta in fiecare curba...totusi viata nu e nfs, si poate prind vreun speriat de bombe si ciobesc masina...sunt unii tauni comuniste care nu inteleg ca traficul tre sa fie fluid...si fac de-ai naibii si te blocheaza...daca iti dai putin in petic risti sa nu fie intelegatori oamenii...mai vedem...poate o sa incep si eu distractia...ca prea imi place masina mea...